• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

merhaba
dinamik liste aşağıdadır

kullanıcı adlarınızı kontrol edebilirsiniz

sarı olanlar ödemesi alınanlardır. bize özelden yazıp kullanıcı adları dinamik listede olmayanlar belirtirse özelden güncelleriz

2 bardak için ödeme yaptım. Yine güzel bir organizasyondu. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Son düzenleme:
4 adet için EFT yaptım, teşekkür ederim.

Emeği geçen herkese teşekkürler. 2 adet bardak için EFT işlemini gerçekleştirdim.

merhaba
dinamik liste aşağıdadır

kullanıcı adlarınızı kontrol edebilirsiniz

sarı olanlar ödemesi alınanlardır. bize özelden yazıp kullanıcı adları dinamik listede olmayanlar belirtirse özelden güncelleriz

Merhaba, talepde 4 yazmıştım ancak 2 adet alacağım ve ödemesini yaptım. Bu şekilde güncellenirse memnun olurum. Teşekkürler, Aydogan Bahçeci 🙏🖐️🙂

Geri