• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

“DAĞITIM BAŞLADI” Paşabahçe Bardak

Dün sordum arada kaynadı herhalde.Mağaza olmayan şehirler için siz mi yoksa paşabahçe mi gönderim yapacak ve son durumu öğrenebilirmiyim?

Emeğinize tekrardan teşekkürler bu arada.Organizasyona verdiğiniz zamanın yanında her konuyu uzun uzadıya açıklıyorsunuz.

@jackjoker
merhabalar
evet. çok mesaj giriyor araya atlayabiliyorum kusura bakmayın.
biz gönderim yapacağız.

Bugün Armada AVM'ye giderek bardakları teslim aldım tekrardan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sanırım ben kahve yerine viski için kullanacağım.

Bardaklarla ilgili olarak Paşabahçe 'ye yapılan eleştileri okudum. Boyut ve kavis dışında bir eleştiri de benden gelsin. (emeği geçen arkadaşlarımı tenzih ediyorum tabiki) İnternet sitelerindeki resimde bardağın ağza gelen uç kısımları daha yuvarlatılmış gibi görünüyor ama bize gelen bardaklar maalesef bu kısımları biraz keskin gibi ve düz kesilmiş, yani resimde gösterilen bardaklarla bize gelenler arasında fark var.

Bardağı alan diğer arkadaşlar da böyle hissediyor mu acaba ?

Tşk

Bugün Armada AVM'ye giderek bardakları teslim aldım tekrardan emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sanırım ben kahve yerine viski için kullanacağım.

Bardaklarla ilgili olarak Paşabahçe 'ye yapılan eleştileri okudum. Boyut ve kavis dışında bir eleştiri de benden gelsin. (emeği geçen arkadaşlarımı tenzih ediyorum tabiki) İnternet sitelerindeki resimde bardağın ağza gelen uç kısımları daha yuvarlatılmış gibi görünüyor ama bize gelen bardaklar maalesef bu kısımları biraz keskin gibi ve düz kesilmiş, yani resimde gösterilen bardaklarla bize gelenler arasında fark var.

Bardağı alan diğer arkadaşlar da böyle hissediyor mu acaba ?

Tşk
Belirtmek istememiştim ama katılıyorum ağız kısmı biraz keskin. Acaba kullanırken problem olur mu diye düşünmüştüm, evet biraz sıkıntı oluyor.

Tekrar belirteyim, emek veren arkadaşları tenzih ediyorum. Diğer yandan Paşabahçe süreç boyunca benden çok eksi not aldı, bunu da belirtmek isterim

Ben de bugün Suadiye Mağaza'ya gidip teslim aldım, henüz teslim alınmamış baya bardak vardı. Kimlik kontrolü de yapılıyor. Emeği geçenlere tekrardan teşekkürler...

Öncelikle emeği gecen herkese tesekkur ederim cok zarif bir bardak. İçimi konusunda da kahvenin kokusunu rahatça alabildigim, hissettiğim kadariyla asiditeyi arttiran bi içimi var. Alt kismi kalin oldugu icin onceden ısıtmak gerekli aksi takdirde çabuk soğuyabiliyor.
Tekrardan teşekkürlerimi sunarım.
@Kahveciningalaksirehberi
@jackjoker

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 117
Merhaba, buraya yazmamda sakınca var mı bilemedim ama. Eğer 4 tane alan 8 tane alan, alan ve beğenmeyen varsa, bardaklardan 2 tanesine talip olmak isterim. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Maslak, kanyon tarafından da elden teslim alabilirim. Çok teşekkürler

Merhaba, buraya yazmamda sakınca var mı bilemedim ama. Eğer 4 tane alan 8 tane alan, alan ve beğenmeyen varsa, bardaklardan 2 tanesine talip olmak isterim. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Maslak, kanyon tarafından da elden teslim alabilirim. Çok teşekkürler
Abi galiba Paşabahçe hazır üretmişken internetten satışa da başladı bunlardan. Web sitelerini bir kurcalasana

Abi galiba Paşabahçe hazır üretmişken internetten satışa da başladı bunlardan. Web sitelerini bir kurcalasana
Doğrudur. Viski bardakları kategorisinde yer alıyor. 4'lü şekilde satışa sunmuşlar 205₺ fiyat ile (kargo dahil)
Ben projeyi kaçırdığım için bu şekil sipariş geçtim.

şimdi gelelim içim, keyif ve bardağın incelemesine;

ön edit; yorumlarım kimseyi bağlamaz, kişisel fikrimdir, herkesi tenzih ederim :)

* bardak üzerine V60 Dripper ı koyarak demlemek doğru bir seçenek değil, eğimli üst yapısı sayesinde,dripper düz durmuyor ve doğru akış sağlanmıyor!
* geniş bir bardak, tutuşu orta-küçük eller için sıkıntılı, tam kavrayamıyorsunuz, düşecekmiş hissi veriyor, tabandan parmaklarınızla destek vermek şart, taban kalın olduğu için ısınmıyor, ancak yan duvarlar ısıyı direkt parmaklarınıza veriyor.
* benim içimi keyifli değil, yukarı doğru incelerek daralan formu sayesinde dudak ile kahve arasında boşluk yaratıyor (bazıları bunu sevebilir)
* kahve için kullanacağımı sanmıyorum, ancak viski için daha şık olur kanısındayım (y)

burası çokomelli :D
* 1. bardak gırtlağına kadar doldurulursa 255ml alıyor, ama içmek ve bir yerden başka bir yere dökmeden, el yakmadan götürülmesi mümkün değil
* 2. bardak gırtlağına kadar doldurulursa 240ml alıyor, ama içmek ve bir yerden başka bir yere dökmeden, el yakmadan götürülmesi mümkün değil

alabildikleri sıvı kapasitesi

taban1.jpg taban2.jpg

boş dara ağırlıkları

dara2.jpg dara1.jpg

bu nasıl mı oluyor ? 👇
* elimde aynı kutudan çıkan 2 farklı tabanlı bardak var, evet 2 (iki) farklı, birinin tabanı diğerine göre daha kalın :eek:
- (el işçiliği ile mi yapılıyor bilmiyorum, eğer öyleyse bu normal diyebiliriz :rolleyes:) -
* ama yine de enteresan bir durum, aralarında 15ml oynuyor
* gerçi kimse böyle gırtlağına kadar doldurup içmez, içemez,
* ben iki bardakla da 230ml lik demleme yaptım, çıktılarım 216-218ml aralığındaydı, bu da kullanacaklar için yeterli dudak boşluğu alanı veriyor
* bardak ile ilgili polemikler bitmiyordu :ROFLMAO:

farklı taban fotografları;

taban3.jpg

emeği geçen tüm dostlara tekrar tşk lerimle 🙏

son edit; amacım burada polemik filan yaratmak ve memnuniyetsizmiş gibi görünmek değil, bana ilginç geleni sizlerle paylaşmaktı.. sevgiler

Son düzenleme:
ben de dün armada'ya gidip teslim aldım ve gelir gelmez kahvemi içtim bardakla. tavsiyem en fazla 15 gram ile demleme yapılması. ben 16 gram ile yaptım ve ağzına kadar doldu, içmesi zor oldu o yüzden.
emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Bardakları teslim aldım ve 1 kere deneme şansım oldu. 210 g civarı kahve koydum ve bu miktar uygun göründü bana. Tek sorun ilk doldurduktan sonra yanlardan tutmanın imkansız olması. 5 dk sonra bu sorun tamamen ortadan kalktı. İçimi ve tutuşunu çok beğendim. Uzun süredir uğraşan arkadaşların emeklerine sağlık.

Merhaba , İzmiT için dağıtım başladı mı, gidip direkt alabiliyor muyuz, fatura vs... gerekli mi yoksa isim-soyisimli alabilir miyiz?

en önemlisi emeği geçenlere sonsuz teşekkürler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Geri