Yay var içinde. Sıkıştırması lazım. Bir kontrol edin parçaları tam mı?arkadaşlar c3 ün klink ayarı çok gevşek. normalde böyle mi , tık tık yapmıyor
Yay var içinde. Sıkıştırması lazım. Bir kontrol edin parçaları tam mı?arkadaşlar c3 ün klink ayarı çok gevşek. normalde böyle mi , tık tık yapmıyor
Çok güzel bir karar olur. Yeni zam geldi nitro blade 9.500 oldu. Ama baristamarketi.com da fiyat henüz değişmedi ve %5 indirim ile 8350 ye geliyor bilginiz olsun.Merhabalar, başlangıç için bütçemin çok üzerinde fakat C40 veya Trail X25 almak sizce nasıl bir karar?
Siteye biraz önce baktım ama fiyatlarda değişme var sanırım.Çok güzel bir karar olur. Yeni zam geldi nitro blade 9.500 oldu. Ama baristamarketi.com da fiyat henüz değişmedi ve %5 indirim ile 8350 ye geliyor bilginiz olsun.
Aaaa cidden mi yaaaa
hocam kod var mı 10 bin küsür gözüküyor o değil bir de 70 tl kargo var.Demek ki takip ediyorlarmış burayıo zaman sesleneyim eyyy…baristamarketi.com yetkilileri 2 günlük indirim yapın. Elinizdeki stokları bitirelim.
Merhaba,Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Comandante American Cherry değirmenimde ara ara wood care balm kullanmama rağmen bazı yerlerinde renk atmaları meydana geldi. Bu normal bir durum mudur acaba @raistlin ? Bu atmaları gidermek için yapılabilecek bir uygulama var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 30495
@raistlin yakın zamanda zam gelebilir beklemeyin demişti haberiniz olsunHerkese merhabalar. Forumda yeniyim ve Togay Bey'in 22 Aralıkta verdiği haberleri bu tarihte görmek epey üzdü beni şuan.Yakın zamanda düşündüğünüz fırsatlar var mıdır? Bu arada 3-4 gündür Comandante ile alakalı forumdan bilgi edinmeye çalışıyorum. Gerek sorulara verdiğiniz detaylı ve naif cevaplar gerekse konu farketmeksizin çözüm odaklı olmanız Comandante almayı tercih etmemde çok etkili oldu. Kendi adıma yaptığınız iş için teşekkür ederim, sevgiler. @raistlin
Üzücü bir detay.@raistlin yakın zamanda zam gelebilir beklemeyin demişti haberiniz olsunHoşgeldiniz aramıza bu arada
![]()
Merhaba,Herkese merhabalar. Forumda yeniyim ve Togay Bey'in 22 Aralıkta verdiği haberleri bu tarihte görmek epey üzdü beni şuan.Yakın zamanda düşündüğünüz fırsatlar var mıdır? Bu arada 3-4 gündür Comandante ile alakalı forumdan bilgi edinmeye çalışıyorum. Gerek sorulara verdiğiniz detaylı ve naif cevaplar gerekse konu farketmeksizin çözüm odaklı olmanız Comandante almayı tercih etmemde çok etkili oldu. Kendi adıma yaptığınız iş için teşekkür ederim, sevgiler. @raistlin
Merhaba,
Nazik yorumunuz için çok teşekkürler.
Kur ve 2024 koşulları yüzünden kısa vadede değişiklik olacak. Fiyat değişimini hiç arzu etmiyoruz, ancak bir noktaya kadar sabit tutabiliyoruz. Bu sıra soran arkadaşlarımıza bilgi veriyoruz bu yönde. Selamlarımla.
tincoffee.net
indirim için teşekkürler. bişey öğrenmek istiyorum elimde fazldan c40 haznem var ama kapağı yok. kısa süreli seyahatler ve yol için öğütüp yanıma almak güzel oluyor. sadece hazne kapağı alma şansımız var mı acaba?diğer siparişlerimi vermeden sormak istedim.Merhaba Arkadaşlar,
Comandante C40 Black ve Snow White için bayram indirimi başlamıştır.
https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/comandante-ogutuculer/
Aynı zamanda aksesuarlarda %20'lik indirim mevcut, stok sorunu olmayan tüm aksesuarlara uygulanmıştır.
COMANDANTE AKSESUARLAR – Tin Coffee
tincoffee.net
İndirim Cuma akşamı sona erecek, bilginize.
Sevgiler,
Togay
Merhaba, sadece hazne kapağı bulunmuyor maalesef.indirim için teşekkürler. bişey öğrenmek istiyorum elimde fazldan c40 haznem var ama kapağı yok. kısa süreli seyahatler ve yol için öğütüp yanıma almak güzel oluyor. sadece hazne kapağı alma şansımız var mı acaba?diğer siparişlerimi vermeden sormak istedim.