• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Birkaç güzel yıl sonu haberi vereyim:

1) Son dönemde ufak indirimlerden çok taksit anlamında esneklik hepimizi rahatlatıyor.

Sene sonuna kadar tüm sitede 6 taksite kadar vade ücretsiz. Herhangi bir vade farkı uygulanmayacak!
(Halkbank ve Paraf için 4 taksit. Üzgünüm, PayTR komisyonu acayip yerlerde bu ikisi için.)

Gıdaya taksit uygulanamadığı için sepetenizde kahve olmamalı, dikkat.

2) Tüm Comandante C40'lar sene sonuna kadar orjinal C40 kılıf hediyeli.

Hem 6 taksit hem de orijinal kılıf hediyesiyle bence şu an oldukça anlamlı.

3) Comandante aksesuarlarında vade farksız 6 taksitin yanında yapabileceğimiz bir takım iskontoları da uyguladık. Ufak da olsa fayda.

Kahvelerde de yeni bir Pacamara Rojo ve fişek gibi indirimler var, göz atmak isteyebilirsiniz.

www.tincoffee.net

Herkese Sevgiler.

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Comandante American Cherry değirmenimde ara ara wood care balm kullanmama rağmen bazı yerlerinde renk atmaları meydana geldi. Bu normal bir durum mudur acaba @raistlin ? Bu atmaları gidermek için yapılabilecek bir uygulama var mıdır?
IMG_5415.jpeg

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım Comandante American Cherry değirmenimde ara ara wood care balm kullanmama rağmen bazı yerlerinde renk atmaları meydana geldi. Bu normal bir durum mudur acaba @raistlin ? Bu atmaları gidermek için yapılabilecek bir uygulama var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 30495
Merhaba,

Ahşabın doğal yapısı içinde zamanla elle tuttuğunuz yerler, gün ışığı vb faktörlerle değişimler görürsünüz, doğaldır. Wood Care Balm'ı daha düzenli aralıklarla, periyodik olarak uygularsanız tonda eşitlenmeye ve canlanmaya faydası büyük olacaktır.

Herkese merhabalar. Forumda yeniyim ve Togay Bey'in 22 Aralıkta verdiği haberleri bu tarihte görmek epey üzdü beni şuan.😅 Yakın zamanda düşündüğünüz fırsatlar var mıdır? Bu arada 3-4 gündür Comandante ile alakalı forumdan bilgi edinmeye çalışıyorum. Gerek sorulara verdiğiniz detaylı ve naif cevaplar gerekse konu farketmeksizin çözüm odaklı olmanız Comandante almayı tercih etmemde çok etkili oldu. Kendi adıma yaptığınız iş için teşekkür ederim, sevgiler. @raistlin

Herkese merhabalar. Forumda yeniyim ve Togay Bey'in 22 Aralıkta verdiği haberleri bu tarihte görmek epey üzdü beni şuan.😅 Yakın zamanda düşündüğünüz fırsatlar var mıdır? Bu arada 3-4 gündür Comandante ile alakalı forumdan bilgi edinmeye çalışıyorum. Gerek sorulara verdiğiniz detaylı ve naif cevaplar gerekse konu farketmeksizin çözüm odaklı olmanız Comandante almayı tercih etmemde çok etkili oldu. Kendi adıma yaptığınız iş için teşekkür ederim, sevgiler. @raistlin
@raistlin yakın zamanda zam gelebilir beklemeyin demişti haberiniz olsun😅Hoşgeldiniz aramıza bu arada🙏

Merhaba,

Nazik yorumunuz için çok teşekkürler.

Kur ve 2024 koşulları yüzünden kısa vadede değişiklik olacak. Fiyat değişimini hiç arzu etmiyoruz, ancak bir noktaya kadar sabit tutabiliyoruz. Bu sıra soran arkadaşlarımıza bilgi veriyoruz bu yönde. Selamlarımla.

Merhaba,

Nazik yorumunuz için çok teşekkürler.

Kur ve 2024 koşulları yüzünden kısa vadede değişiklik olacak. Fiyat değişimini hiç arzu etmiyoruz, ancak bir noktaya kadar sabit tutabiliyoruz. Bu sıra soran arkadaşlarımıza bilgi veriyoruz bu yönde. Selamlarımla.

Böyle bir şey olabileceğinden 3-4 gündür yaptığım araştırmayı sonlandırarak 52440 sipariş numarası ile katılımda bulundum kargoya verilmeyi bekliyor :)

Merhaba Arkadaşlar,

Comandante C40 Black ve Snow White için bayram indirimi başlamıştır.
https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/comandante-ogutuculer/

Aynı zamanda aksesuarlarda %20'lik indirim mevcut, stok sorunu olmayan tüm aksesuarlara uygulanmıştır.

İndirim Cuma akşamı sona erecek, bilginize.

Sevgiler,
Togay
indirim için teşekkürler. bişey öğrenmek istiyorum elimde fazldan c40 haznem var ama kapağı yok. kısa süreli seyahatler ve yol için öğütüp yanıma almak güzel oluyor. sadece hazne kapağı alma şansımız var mı acaba?diğer siparişlerimi vermeden sormak istedim.

Geri