• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Temizlik yapmak için pulları çıkarttım ama orta mili sökemedim, elle biraz çektince resimdeki yere kadar mil geldi, biraz vursam gidecek gibi ama zarar verirmiyim?
Ekli dosyayı görüntüle 18289

Selamlar,

Aks rulmanlara sıkı geçebiliyor, endişe etmeyin lütfen. Aşağıdan iterek, biraz kuvvetle çıkarabilirsiniz. Herhangi bir zarar oluşturmaz öğütücünüze. Size büyük konforsuzluk yaratan herhangi bir durum olursa da şirket üzerinden direkt iletişime geçin lütfen, yardımcı olalım Mustafa Bey. Sevgiler.

Arkadaşlar merhaba, belki saçma bir soru olacak ama kusuruma bakmayın lütfen. siyah bir comandante mk4 almak istiyorum. %15-20 indirimli almanın bir yolu var mıdır ? Yani bildiğiniz bir toplu alım indirimi, firma indirimi ? Veya şu zamanı beklersen indirim olabilir dediğiniz bir zaman?

Arkadaşlar merhaba, belki saçma bir soru olacak ama kusuruma bakmayın lütfen. siyah bir comandante mk4 almak istiyorum. %15-20 indirimli almanın bir yolu var mıdır ? Yani bildiğiniz bir toplu alım indirimi, firma indirimi ? Veya şu zamanı beklersen indirim olabilir dediğiniz bir zaman?

Merhaba,

Bu şekilde bir indirim yok. Bir hediye sürprizi var ama.

Duyuru yapmasak da bu hafta çıkan bütün Comandante'lerin yanında Cup of Excellence özel kahvelerinden bir paket Pacamara gönderdik sürpriz. Hem Comandante hem kahveye web sitemizden ulaşabilirsiniz: www.tincoffee.net

Topuzdan gelen gıcırtıyı geçirmek için kolun ucuna yağ damlatmak gerekiyormuş sanırım. Nasıl bir yağ kullanılmalı? Elimde bisiklet zincir yağı var, ya da zeytin yağı falan?

Ck40 ile Türk kahvesi yapabilmek için redclix şart mı? Redclixin tam olarak amacı nedir?
Şart olup olmadığı hakkında bilmediğimden dolayı yorum yapamam fakat red clix farkı:
normal olduğunda 1 2 3 4 5 diye giderken
redclix ile 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 olarak ilerliyor.

Hassasiyeti iki katına çıkartmaktadır.

C40 ile Türk kahvesi yapabilmek için redclix şart mı? Redclixin tam olarak amacı nedir?

Şart değil, ama olursa daha ince ayar imkanı verir.

Redclix normal aksa göre yarı oranda mikron ayarlama imkanı veriyor.

Normal aksta 5'te yapılan öğütüm, redclixde 10'a denk geliyor.

C40 ile Türk kahvesi yapabilmek için redclix şart mı? Redclixin tam olarak amacı nedir?
Gerek yok, normal aksla 4-8 klik arasını türk kahvesi olarak kullanmanızı tavsiye ederim.
Red Clix espressoda ince ayar yapmayı bir miktar mümkün kılan bir aparat...

Geri