Ufuk
Barista
@Selimetrik ben de anlamadım, her kahve ekleyeceğimde taş vs var mı diye bakarım normalde. Moralimi bozdu öğütmeye etkisi olur mu acaba?
Bugün biraz temizlik için açtığımda dişlide şöyle bir hasar fark ettim. Bir ay önce açtığımda yoktu, nasıl olmuş olabilir acaba?
Piyasaya çıktığı ilk günden beri "alırım bi' ara yaa nasıl olsa" diyerek ertelediğim, o günden bu yana fiyatı 2.5 kat artan ve benim de artık pişmanlığıma dayanamayıp(bütçeyi zorlayarak) aldığım el değirmeni. Hoşça kal emektar Hario el değirmeni, hoş geldin ComandanteŞimdi Comandante ayarları için başlıkları okuma vakti.
Kendime not: artık masraf yapmak yok.
bende aranıza cmd green ile yeni katıldım. Tin coffee ye ilgileri için teşekkürler.
Hoş bulduk Togay Bey
Hemen şu aksesuarın akıbetini sorayım madem, çok şık ve kullanışlı duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8487
Ekli dosyayı görüntüle 8488
Hoş bulduk Togay Bey
Hayırlı olsun Emir Bey. Alışılmadık bir ilk soru olmuş. Ben sorayım da adet yerini bulsun; Togay Bey, bileklikler?![]()
Sevgili Arkadaşlar,
W
Çantalar üretimde, Black ve Olive modeli olmak üzere. Yeni siparişlerle beraber sınırlı sayıda geliyor. Kalite, dizayn ve kullanışlılığı muazzam. Fotoğraflar yeterince açıklayamıyor çantayı cidden.![]()
Pre-order?
"O ney gardaş yarısını bağa bir."Hoş bulduk Togay Bey
Artık ben de bir Comandante sahibiyim.Öncelikle Denizhan'a (Minds) daha sonra da Togay Bey'e bilgilendirme ve ilgilerinden dolayı özellikle burada da teşekkür etmek isterim...İyi ki varsınız...
Comandante aldıktan sonra kendimi bmw almış gibi hissediyorum![]()