• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün biraz temizlik için açtığımda dişlide şöyle bir hasar fark ettim. Bir ay önce açtığımda yoktu, nasıl olmuş olabilir acaba?

Merhaba,

Öğütümünüzü olumsuz etkileyecek bir durum yok. Türlü çeşitli sebeplerden oluşmuş olabilir, kaba - orta kırılma alanlarındaki bu gibi oluşumlar için endişe etmeyin. Her zaman farklı kesici setlerden de örnekler veriyorum. Konik setlerde bunu görsele dökmek daha zor, ama düz kesici setleri düşünün mesela. Hem alt hem üst disklerin üzerinde diskleri yerlerine sabitlemek için 3 koca vida yuvası ve çoğunlukla sök - tak yapmaktan dişleri yenmiş 3 vida var. Yuva etrafında da tonlarca kaba CNC izi, çapak, parçacık. Bırakın disk hasarını hiç kullanmadan önce bile buralar inanılmaz kaba durumda. Ve evet, çok pahalı kesici setlerde dahi böyle. Yanlış bir şey yok ama, az önce söylediğim gibi bu alanlar çekirdeklerin düzensiz kırılma yaptığı ilk - orta parçalanma alanları. Güzel günlerde kullanmaya devam edin. İlerleyen dönemde sorularınız olursa doğrudan iletişime geçebilirsiniz. :) Sevgiler.

Piyasaya çıktığı ilk günden beri "alırım bi' ara yaa nasıl olsa" diyerek ertelediğim, o günden bu yana fiyatı 2.5 kat artan(kurdan kaynaklı) ve benim de artık pişmanlığıma dayanamayıp(bütçeyi zorlayarak) aldığım el değirmeni. Hoşça kal emektar Hario el değirmeni, hoş geldin Comandante :) Şimdi Comandante ayarları için başlıkları okuma vakti.

Kendime not: artık masraf yapmak yok.

Son düzenleme:
Piyasaya çıktığı ilk günden beri "alırım bi' ara yaa nasıl olsa" diyerek ertelediğim, o günden bu yana fiyatı 2.5 kat artan ve benim de artık pişmanlığıma dayanamayıp(bütçeyi zorlayarak) aldığım el değirmeni. Hoşça kal emektar Hario el değirmeni, hoş geldin Comandante :) Şimdi Comandante ayarları için başlıkları okuma vakti.

Kendime not: artık masraf yapmak yok.

Hayırlı olsun! Aileye hoş geldiniz :)

Comandante aldıktan sonra kendimi bmw almış gibi hissediyorum :)

Geri