• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Colonna Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Royalmail sitesinden kargomu sorguladığımda 05.05.2021 de teslim edildi diyor ama gelen bir ürün olmadı, vergi içinde irtibata geçilmedi. Acaba kapanma nedeniyle sistemsel bir sıkıntı mıdır nedir anlayamadım. Satın alan arkadaşlar bu duruma bir yorum yapabilir mi?

Royalmail sitesinden kargomu sorguladığımda 05.05.2021 de teslim edildi diyor ama gelen bir ürün olmadı, vergi içinde irtibata geçilmedi. Acaba kapanma nedeniyle sistemsel bir sıkıntı mıdır nedir anlayamadım. Satın alan arkadaşlar bu duruma bir yorum yapabilir mi?
Royal mail kargosunu Türkiye'ye geldiğinde PTT işliyor, PTT sitesinden sorgulama yapılabilir.

Hiç aklıma gelmemişti sorgulamak PTT üzerinden, teşekkür ederim. Şimdi baktım adres yetersizliğinden iade sürecine girmiş. Halbuki telefon numarası vardı irtibata geçmemişler iade etmişler 😔

Ptt kargo çalışanına sorulan sorular ve cevapları herşeyi açıklıyor. Buyrun;
Orjinal metin linki

Altin soruyu kargocu arkadasa sordum..
Soru 1-neden kargolar kayboluyor?yada gelmiyor..?
Cevap=Abi,yurt disi kargolar cok onemsenmiyor..heleki takip no yoksa biz dagitip dagitmamakta bile ozguruz..adrese belki gotururuz ama elden teslimde mecbur degiliz..birak elden teslimi kapilarina gidip biraksak bile sanslilar(bahsis verdigin icin seni severim demeye getiriyor
😂
). bizzat al evine gotur kimsenin ispatlayacagi bir durum yok...biz dagiticilar asgari ucretle calisiyoruz(memur degiller) hatta bazilari geçici calisiyor..cokta umursamiyor o yuzden bazilari...bu bizden kaynakli olan durum..dagitim birimlerinde de durum ayni..yurt disi antin kuntin kargolara(buna bizim board game urunleride giriyor) cok önem verilmiyor...bazen depoda 1ay bekletilip salla gitsinci yaklasim uygulaniyor..senin arayip sorman zorlaman bekleniyor adeta..vs vs vs..
Soru 2-ee hadi takip nosu olmayanlari anladik. ama takip nosu olanlari getirmek zorundasiniz degilmi?..neden onlarda da sikintı cikiyor..?
Cevap=abi takip nolu olanlarin tek olayi musterinin urunun nerde oldugunu gorup ptt yi daha cok taciz edebilme ihtimallerinin olmasi...he acik soyleyeyim onda da cok onemsenmiyor..insiyatif bizde(merkez,dagitim ve dagiticilarda)..yurt disi kargolarina getirmemek icin her turlu kilif bulunabildiginden cok sallanmiyor..

Anlaşıldı durum 😅 teşekkürler.

Hiç aklıma gelmemişti sorgulamak PTT üzerinden, teşekkür ederim. Şimdi baktım adres yetersizliğinden iade sürecine girmiş. Halbuki telefon numarası vardı irtibata geçmemişler iade etmişler 😔
Maalesef PTT nin pek yapıcı bir tavrı yok, takip etmek bizlere düşüyor. Türkiye'ye girdiği andan itibaren süreci takip etmek gerekiyor zira şubede 7 gün civarı bekleyip iade işlemi başlatılıyor.

Merhaba arkadaşlar, kargomun iade sürecine girdiğini yukarıda belirtmiştim. Bir arkadaşımız sağolsun söylemişti bende PTT kargonun uygulamasını indirip Bize Ulaşın bölümünden mesaj yazdım. Adres yetersizliği yüzünden iade sürecine girmiştir şeklinde matbu bir cevap geldi. Bende süreci özetleyen ama hatanın kendilerinden kaynaklandığının biraz cazgırca ifade eden, aynı zamanda saygıyı koruyan bir üslupla cevap verdim. Sonuçta bugün kargomu teslim aldım :) artık nasıl ettilerse iade sürecine giren paketi tekrar dağıtıma çıkarttılar. 46,50 tl vergi ödedim. 48E79B3B-C6C0-41C0-8455-77621764F9FC.jpeg

Kargo paketinin dış kutusu baya bir telef olmuştu ama Aeropress kutusu sağlam geldi çok şükür. 27 Nisan’da verilen kargo tam 1 ay sonra elime ulaşmış oldu 😅

Geri