• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Selamlar,

Bilgilerinize sunarım

Ekli dosyalar

• 003CC298-9E6F-4029-9E35-DF353E3138C9.png
    003CC298-9E6F-4029-9E35-DF353E3138C9.png
    484.5 KB · Görüntüleme: 148
Vodafone da son günüm yarın başka operatöre geçicem, kahhve.com indirimi var %20 EL SALVADOR FINCA LA REFORMA 123 tl gibi bir şeye geliyor, coffeerem denemedim hiç deneyen varsa söyleyebilir mi nasıl?

Vodafone da son günüm yarın başka operatöre geçicem, kahhve.com indirimi var %20 EL SALVADOR FINCA LA REFORMA 123 tl gibi bir şeye geliyor, coffeerem denemedim hiç deneyen varsa söyleyebilir mi nasıl?
Bombe, shantawene ve reforma almıştım. La Reforma çok keyifli,. Diğer ikisini de severek tüketiyorum ancak pek etkilemediler beni. Reformayı alın derim.

Kesinlikle deneyin derim. coffeerem den içtiğimde bayıldığım için 2 farklı kavurucudan da denedim😂

Daha önceki ziyaretimde sadece koklamakla yetinebildiğim Hakan Bey'in el emeği göz nuru fermante yönetmiyle yaptığı çekirdekleri kısıtlı miktarda piyasaya sürdüğünü cumartesi Instagram'da görünce bugün koşa koşa gittim kaçırmamak için. :)

Projedeki çekirdeği Colombia - Juanambu çekirdeği Ocak ayından beri fermante oluyordu.

Bunu söylediğinde geleceğe dönüşteki Marty'nin Profesör e baktığı gibi bir bakış fıtlatmıştım. Ama merakıma söz geçiremediğimden baya heyecanlı gelmişti.

Hakan Bey'in çekirdekler hakkında bilgisini paylaştığı V60 demleme şovu sonrasında kahveyi yavaş yavaş yudumladım.

Tat ilk yudumlarda keçi pekmezi ile hafif üzüm tadındayken, süre geçtikçe üzümden eriğe ve tatlı ekşi tonlara bürünmeye başladı, bir rollercoaster deneyimi gibi sürekli katmandan katmana sürükledi beni.
Açıkçası bu kahve değil başka birşey demeye başladım, Hakan beye çünkü bu kadar hareketli bir tadı anlatmak için referans verebilecek bir çekirdeği hafızamda da bulamadım.

Bu muazzam tadı deneyimlediğim için kendimi şanslı hissediyorum..

Kendisi kahveye hem sanat hem bilim hemde tutku ile kendini adamış aşırı saygımı kazanmış biri Sensei diyebilirim:)
Oturup filtrede kalan kahve posasınıda kaşık kaşık yedim...

Birkaç fotoğrafta çekmeyi ihmal etmedim.

Kahveyi sevenler rem projectleri takip etsin şaşıracağınız şeyler çıkabilir

Ekli dosyalar

• IMG_20220522_232353.jpg
    IMG_20220522_232353.jpg
    98.4 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20220522_232337.jpg
    IMG_20220522_232337.jpg
    75.4 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Daha önceki ziyaretimde sadece koklamakla yetinebildiğim Hakan Bey'in el emeği göz nuru fermante yönetmiyle yaptığı çekirdekleri kısıtlı miktarda piyasaya sürdüğünü cumartesi Instagram'da görünce bugün koşa koşa gittim kaçırmamak için. :)

Projedeki çekirdeği Colombia - Juanambu çekirdeği Ocak ayından beri fermante oluyordu.

Bunu söylediğinde geleceğe dönüşteki Marty'nin Profesör e baktığı gibi bir bakış fıtlatmıştım. Ama merakıma söz geçiremediğimden baya heyecanlı gelmişti.

Hakan Bey'in çekirdekler hakkında bilgisini paylaştığı V60 demleme şovu sonrasında kahveyi yavaş yavaş yudumladım.

Tat ilk yudumlarda keçi pekmezi ile hafif üzüm tadındayken, süre geçtikçe üzümden eriğe ve tatlı ekşi tonlara bürünmeye başladı, bir rollercoaster deneyimi gibi sürekli katmandan katmana sürükledi beni.
Açıkçası bu kahve değil başka birşey demeye başladım, Hakan beye çünkü bu kadar hareketli bir tadı anlatmak için referans verebilecek bir çekirdeği hafızamda da bulamadım.

Bu muazzam tadı deneyimlediğim için kendimi şanslı hissediyorum..

Kendisi kahveye hem sanat hem bilim hemde tutku ile kendini adamış aşırı saygımı kazanmış biri Sensei diyebilirim:)
Oturup filtrede kalan kahve posasınıda kaşık kaşık yedim...

Birkaç fotoğrafta çekmeyi ihmal etmedim.

Kahveyi sevenler rem projectleri takip etsin şaşıracağınız şeyler çıkabilir
"Online satışa çıkmadan tükendi" bu beni üzer...

Ben 2şer tane aldım deneyen ve bilen biri olarak

Bu kahveler yine fermente edilmiş kahveler doğru anlıyorum değil mi künyede yöntem yazmıyor aklım karıştı rem projectler bana pek uymadı çünkü önceki deneyimlerim 😔

Geri