Bombe bitmiş, yine yetişemedikRem Project'den Matraco ve Bombeyi denedim, ikisi de müthiş kahveler, reçete birebir çalışıyor, bombe harbiden geisha gibi olmuş, meyvemsi, çiçeksi çok hoşuma gitti. Denemenizi öneririm. Matraco da soft, katman katman aramaları hissedilen, özellikle fıstık baya belirgin, severseniz bu tatları bunu da öneririm. Su olarak abant geyiktepe kullandım 28 ppm.
Bombe ben aldığımda 7 tane vardı, o gün de bitti diye hatirliyorum ama başka kahveler de gelcekmişBombe bitmiş, yine yetişemedik![]()
gramajlarda da indirim yapılmışEylul25 koduyla %25 indirim başlamış
Bilmediğim için soruyorum, Cofeerem uzun süredir 200 gram olarak satış yapmıyor mu?gramajlarda da indirim yapılmış![]()
En azından 2-3 yıldır 200 gram satıyorlar. Muhtemelen hep öyleydi.Bilmediğim için soruyorum, Cofeerem uzun süredir 200 gram olarak satış yapmıyor mu?
Ben de öyle biliyorum da acaba bir kaçırdığım nokta mı var diye düşündüm. TeşekkürlerEn azından 2-3 yıldır 200 gram satıyorlar. Muhtemelen hep öyleydi.
Yes kesin ve net bi şekilde 200 satıyorlarBilmediğim için soruyorum, Cofeerem uzun süredir 200 gram olarak satış yapmıyor mu?
Uzun zamandır dikkatimi çeken ama fiyatlardan dolayı uzak durduğum bir firmaydı. Hazır indirim varken bir iki çekirdeğini denemek istiyorum. Projectlere geshalara falan girmeyeceğim (paraya kıysam bile demlemeyi beceremeden ziyan edeceğimi düşünüyorum). F/p olarak hakkını verecek çekirdek önerisi olan var mıdır?Eylul25 koduyla %25 indirim başlamış
Ben Remproject #5, Gatta, Sewda, Bombe ve Kercha aldım. Bombe Natural (ki bu sene bol bol içtik zaten) ve Gatta tavsiye edebilirim. Ama her iki kahveyi de Cofferem kavrumuyla daha önce denemediğimi belirtmem gerekiyor.Uzun zamandır dikkatimi çeken ama fiyatlardan dolayı uzak durduğum bir firmaydı. Hazır indirim varken bir iki çekirdeğini denemek istiyorum. Projectlere geshalara falan girmeyeceğim (paraya kıysam bile demlemeyi beceremeden ziyan edeceğimi düşünüyorum). F/p olarak hakkını verecek çekirdek önerisi olan var mıdır?