• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Coffeerem Roastery

Bombe için demleme reçetesi var mı acaba siteye baktım, eklenicektir yazıyor çok az bir miktar olduğu için deneme yapamadım.

Rem Project'den Matraco ve Bombeyi denedim, ikisi de müthiş kahveler, reçete birebir çalışıyor, bombe harbiden geisha gibi olmuş, meyvemsi, çiçeksi çok hoşuma gitti. Denemenizi öneririm. Matraco da soft, katman katman aramaları hissedilen, özellikle fıstık baya belirgin, severseniz bu tatları bunu da öneririm. Su olarak abant geyiktepe kullandım 28 ppm.

Rem Project'den Matraco ve Bombeyi denedim, ikisi de müthiş kahveler, reçete birebir çalışıyor, bombe harbiden geisha gibi olmuş, meyvemsi, çiçeksi çok hoşuma gitti. Denemenizi öneririm. Matraco da soft, katman katman aramaları hissedilen, özellikle fıstık baya belirgin, severseniz bu tatları bunu da öneririm. Su olarak abant geyiktepe kullandım 28 ppm.
Bombe bitmiş, yine yetişemedik :(

Yaye bence abartıldığı kadar var. Baştan sona mango suyu gibi. Hem çok tatlı, hem de asiditesi çok yerinde. Meyvenin henüz tamamen olgunlaşıp şekerleşmeden önceki hali gibi. Epey kompleks, soğudukça açılıp farklı yerlere gidiyor. Coffeerem'in önerdiği sular arasında yer almasa da Buzdağı ile alelade bir reçeteyle demlediğim kahve epey güzel oldu. Standart V60 öğütümünden ince bir dereceye gitmek mümkün. 2 dakika civarında süren bir demleme oldu, fermente tatlar hiçbir şekilde rahatsız etmedi, tam ayarında diyebilirim. Profil olarak farklı olsa da seviye anlamında Damo ile yarışabilir. Bu sene içtiğim en iyi kahveler arasında ilk 3e girer sanıyorum.

Yaye yi daharma coffede içtim Ankara da coffeerem kavrumu.Çok parfümsü ve fermante tatlar çok ön planda ben beğenmedim fazla bu sene o kadar iyi kahveler içiyoruzki yaye bence damoya alternatif arayanları mutlu eder.Soğuk demlense güzel sonuçlar verebilir lakin fiyatını görünce bu fiyatı bu kahveye vereceğime çok daha güzel kahveler içerim.Hakan abi Nin projectleri alınabilir fermante bir kahve içmek isteyen için.300 TL bu kahve için çok bence

Cumartesi gecesi baskın yaptık ailecek :) Hakan beyide yakaladık, kahvelerinden içip, 2 ram project alarak döndük :) Yaye baya egzotik, ram project olarak geishası bitmeden koşarak almanızı tavsiye edebileceğim jelibon kokulu tatlı bir deneyim.
diğer ram project olan ve en sevdiğim kahvesi olan el salvador reformanın projecti bitişte muazzam, başlangıç kısmı bana göre geishası kadar heyecan vermemişti ama tavsiye ederim tabi.

Dün Coffeerem'de Yaye ve Rem Project #2'yi denedim. Yaye gerçekten bahsedildiği kadar var. Baştan sona mango tatlılığı ve hemen arkasında da yeşil elma notaları bariz hissediliyor. Evdeki mevcut kahveler azalmaya başladığı ilk fırsatta satın alacağım.

Rem Project #2 ise beni inanılmaz şaşırttı. Rem Project'ten haberim olsa da şimdiye kadar hiç denememiştim. Hatta bu başlığı bile okumamıştım sanırım. :) Kadehi kokladığım anda ilk şoku yaşadım. Bariz bir şekilde çilek, karpuz, meyveli yoğurt gibi çok tatlı kokuyordu. @berhan 'ın bahsettiği gibi jelibonu çok andırıyordu. Tadımda ise; çilekli çikolata benzeri bir tatlılık ve zariflik devam ediyor. Çok güzel ama aynı zamanda da ilginç bir deneyimdi.:D Sanırım her yeni projectte mutlaka denemeye giderim.

Kör tadım olarak bir çekirdek gönderildi, herhangi bir bilgim yoktu kavrum tarihi ve işlenme yöntemi haricinde. Öğütüp demledim. Bu denediğim 4. kahveydi, aynı seriden kör tadım olarak. Diğerlerinin %70-80 olarak yakalamış ve yaklaşık tatlar almıştım. Fakat bu kahvenin Nescafe'nin Origins serisi kahvelerinden hiçbir farkı yoktu. Bir aroma vardı ama, topraksı, buruk bir tat onu baskılıyordu daha çok. Kahve 20-22 günlük bir kahveydi ama yarısından çoğunu içemedim bile.

Gönderilen kahve Coffeerem'den Yaye'ymiş. Büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Bu kadar sevilen/övülen bir kahvenin Nescafe'den farkı yoktu ne yazık ki.

Eylul25 koduyla %25 indirim başlamış
Uzun zamandır dikkatimi çeken ama fiyatlardan dolayı uzak durduğum bir firmaydı. Hazır indirim varken bir iki çekirdeğini denemek istiyorum. Projectlere geshalara falan girmeyeceğim (paraya kıysam bile demlemeyi beceremeden ziyan edeceğimi düşünüyorum). F/p olarak hakkını verecek çekirdek önerisi olan var mıdır?

Uzun zamandır dikkatimi çeken ama fiyatlardan dolayı uzak durduğum bir firmaydı. Hazır indirim varken bir iki çekirdeğini denemek istiyorum. Projectlere geshalara falan girmeyeceğim (paraya kıysam bile demlemeyi beceremeden ziyan edeceğimi düşünüyorum). F/p olarak hakkını verecek çekirdek önerisi olan var mıdır?
Ben Remproject #5, Gatta, Sewda, Bombe ve Kercha aldım. Bombe Natural (ki bu sene bol bol içtik zaten) ve Gatta tavsiye edebilirim. Ama her iki kahveyi de Cofferem kavrumuyla daha önce denemediğimi belirtmem gerekiyor.

Geri