Bucolie
Barista
- İsim
- Hakan
Paketlerinde de valf yok diye biliyorum. Hakan beyin bu konuda farklı çözümleri, yaklaşımları vardı.merhaba. cam şişelerin valfi yok Degassing sürecini nasıl çözüyoruz. Açık mı bekletmek gerekiyor bir kaç gün.
Paketlerinde de valf yok diye biliyorum. Hakan beyin bu konuda farklı çözümleri, yaklaşımları vardı.merhaba. cam şişelerin valfi yok Degassing sürecini nasıl çözüyoruz. Açık mı bekletmek gerekiyor bir kaç gün.
Bombe, shantawene ve reforma almıştım. La Reforma çok keyifli,. Diğer ikisini de severek tüketiyorum ancak pek etkilemediler beni. Reformayı alın derim.Vodafone da son günüm yarın başka operatöre geçicem, kahhve.com indirimi var %20 EL SALVADOR FINCA LA REFORMA 123 tl gibi bir şeye geliyor, coffeerem denemedim hiç deneyen varsa söyleyebilir mi nasıl?
Çok bir seçenek de yok aslında Petra var ama 303 tl fiyatı var kendi sitesinde yok bile kahve kafalarına göre fiyatlamışlar. Tamamdır, teşekkür ederimBombe, shantawene ve reforma almıştım. La Reforma çok keyifli,. Diğer ikisini de severek tüketiyorum ancak pek etkilemediler beni. Reformayı alın derim.
Kesinlikle deneyin derim. coffeerem den içtiğimde bayıldığım için 2 farklı kavurucudan da denedimVodafone da son günüm yarın başka operatöre geçicem, kahhve.com indirimi var %20 EL SALVADOR FINCA LA REFORMA 123 tl gibi bir şeye geliyor, coffeerem denemedim hiç deneyen varsa söyleyebilir mi nasıl?
Tamamdır çok teşekkür ederimKesinlikle deneyin derim. coffeerem den içtiğimde bayıldığım için 2 farklı kavurucudan da denedim![]()
Coffeerem paketleri 200 gr bu arada. Görmediyseniz sonradan hayalkırıklığı olmasın diye söylüyorum.Vodafone da son günüm yarın başka operatöre geçicem, kahhve.com indirimi var %20 EL SALVADOR FINCA LA REFORMA 123 tl gibi bir şeye geliyor, coffeerem denemedim hiç deneyen varsa söyleyebilir mi nasıl?
Onu biliyorum gördüm gördüm sağolasın, en son toplu alımda denedim reformayı 100 gr almıştım kaldı gitti öyle baktım indirim de var dedim denesem mi tekrarCoffeerem paketleri 200 gr bu arada. Görmediyseniz sonradan hayalkırıklığı olmasın diye söylüyorum.
"Online satışa çıkmadan tükendi" bu beni üzer...Daha önceki ziyaretimde sadece koklamakla yetinebildiğim Hakan Bey'in el emeği göz nuru fermante yönetmiyle yaptığı çekirdekleri kısıtlı miktarda piyasaya sürdüğünü cumartesi Instagram'da görünce bugün koşa koşa gittim kaçırmamak için.
Projedeki çekirdeği Colombia - Juanambu çekirdeği Ocak ayından beri fermante oluyordu.
Bunu söylediğinde geleceğe dönüşteki Marty'nin Profesör e baktığı gibi bir bakış fıtlatmıştım. Ama merakıma söz geçiremediğimden baya heyecanlı gelmişti.
Hakan Bey'in çekirdekler hakkında bilgisini paylaştığı V60 demleme şovu sonrasında kahveyi yavaş yavaş yudumladım.
Tat ilk yudumlarda keçi pekmezi ile hafif üzüm tadındayken, süre geçtikçe üzümden eriğe ve tatlı ekşi tonlara bürünmeye başladı, bir rollercoaster deneyimi gibi sürekli katmandan katmana sürükledi beni.
Açıkçası bu kahve değil başka birşey demeye başladım, Hakan beye çünkü bu kadar hareketli bir tadı anlatmak için referans verebilecek bir çekirdeği hafızamda da bulamadım.
Bu muazzam tadı deneyimlediğim için kendimi şanslı hissediyorum..
Kendisi kahveye hem sanat hem bilim hemde tutku ile kendini adamış aşırı saygımı kazanmış biri Sensei diyebilirim
Oturup filtrede kalan kahve posasınıda kaşık kaşık yedim...
Birkaç fotoğrafta çekmeyi ihmal etmedim.
Kahveyi sevenler rem projectleri takip etsin şaşıracağınız şeyler çıkabilir
Sonuncuyu ben aldım"Online satışa çıkmadan tükendi" bu beni üzer...
deneyince yazar mısınız buraya? kargo tutarı sinirimi bozdu, almak için iyi sebeplere ihtiyacım var.2 tane Rem Project kahvesi satışta, denemek isteyenler bakabilir. Ben aldım ikisinden de![]()
Valla bombe bekletmeye gelmez bana kargo gelene kadar biter, 4 tane kalmışdeneyince yazar mısınız buraya? kargo tutarı sinirimi bozdu, almak için iyi sebeplere ihtiyacım var.![]()
Anaerobic Fermentasyon görüyorBu kahveler yine fermente edilmiş kahveler doğru anlıyorum değil mi künyede yöntem yazmıyor aklım karıştı rem projectler bana pek uymadı çünkü önceki deneyimlerim![]()
Hakan bey sağolsun deneyen biri olarak söylüyorum. Gerçekten inanılmaz bir kahve. Tavsiye ediyorumAnaerobic Fermentasyon görüyor
Kesinlikle öyle, geçen yılkiler de efsaneydi. Almışken yanına Matraco Cold Brew de ekledim çok özenmişler, heyecanlandımHakan bey sağolsun deneyen biri olarak söylüyorum. Gerçekten inanılmaz bir kahve. Tavsiye ediyorum