• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Guji Gigesa Natural'in kampanyalı fiyatı nostaljik resmen. Son 2 saat.

KDV indirimi ile birlikte şu anda nostaljik oldu hakikaten de...

Bu kampanyanın son saatleri... Şimdiye kadar 1 kampanya hariç 4 kampanyada da gerekli sayıyı tutturduk, elbette o kampanyanın iadeleri de yapıldı, Guji Natural ilginç bir şekilde en az ilgi gören oldu ama sağlık olsun sayıyı bulamazsak iadeler süre bittiği gibi yapılacak.

Bu bir haftanın benim için harika bir test imkanı da olduğunu söylemeliyim, büyük firma hantallığında bu kadar cesur hamleler yapamazdık, ciddi bir sorun olmadan bu proje canlıdaki ilk fazının sonuna yaklaşıyor, ama 10 risk, 55 proje gözden geçirme toplantısı yapmadan markama ve bana duyulan güven ile, sizi mağdur etmeyeceğime olan güveniniz ile bunları yapabilmek apayrı bir keyif...

İlginiz için teşekkürler.

🙏

Tek paket alınırsa kargo ücreti ne oluyor @Ömer Aydın ayrıca bu yardımlaşmaya damo bekliyoruz 😁

11/10 olabiliyormuş demek ki :)
Hatta kapanana kadar -2 ye düşüp, 13 bile oldu:)

O sırada sepete atılmışsa yapıyor bunu (ben de önlem almayı düşünmüyorum tatlı bir özellik hatta)

Bu vesileyle bir kampanyanın daha sonuna gelmiş olduk, cümleten hayırlı olsun :)

Bende 2 paket ile katıldım 😅

Edit: işte o -2 benim sipariş sanırsam.

Kampanyaları biraz dinlendireceğim arkadaşlar, sadece bugün kısa süreli bir "Sevgililer Günü" paketi olacak, önümüzdeki hafta cumartesi olacak atölye ve kahve içeren avantajlı bir paket düşünüyorum. Onu hazırlıyordum bir yandan, iletişimini de şimdiden yapmış olayım.
🙏

Geri