• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

1 kişi eğitimi değerlendirmek için satın almış, belki almak isteyen olursa diye linki bırakayım. Şahsen İzmir'de olsam alırdım. Fakat online paketi de var şu an için online eğitimden ziyade birebir veya grup eğitimi daha iyi olurdu kendim için.

@Ömer Aydın Bombe Natural açılma ihtilmali var mı? Diğer arkadaşlardan da talep olursa benim aklım onda. Hem Preon'dan hem sizden denedim. Kavrumlar farklı aromalar vaadetse de ikisi de çok iyiydi. Underrated çekirdek bence diğer arkadaşlara duyrulur :d
Nasıl tatlar aldınız bu kahveden?

Deneyim ve reçetenizi merak ettim :)

Kahve kavrulmadan mı satılacak yeşil olarak
Ben honey işlem olanı aldım. Birçok gesha içtim, çok yüksek puanlı kahveler de içtim, tadı çok gesha floralliğinde değil ancak fiyatının karşılığını verebilecek bir çekirdek. Oldukça güzel. Fiyat konusunda eleştirim yok ne yazık ki.

Ben honey işlem olanı aldım. Birçok gesha içtim, çok yüksek puanlı kahveler de içtim, tadı çok gesha floralliğinde değil ancak fiyatının karşılığını verebilecek bir çekirdek. Oldukça güzel. Fiyat konusunda eleştirim yok ne yazık ki.
Merhaba @turkalpmd Evet bu çekirdeğin alıştığımız Etiyopya floralliğinden ziyade Kolombiya'da yetiştiğini hatırlatan bir tarzı var.
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
🙏

Merhaba @turkalpmd Evet bu çekirdeğin alıştığımız Etiyopya floralliğinden ziyade Kolombiya'da yetiştiğini hatırlatan bir tarzı var.
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
🙏
Bunu yazma sebebim hususi şekilde arayarak yorumumu sormanızdı. Şöyle ki ben gül tadım notu yazdığınız için bir arkadaşımın da bu konuda ki deneyimini anlata anlata bitiremediğinden almıştım. Ancak sonra siz de belirttiniz ki gül profilleme sonrası arka planda kaldı. Gül tadım notunun belirgin olması nasıl oluyor halen merak ediyorum. Kolay gelsin.

Bunu yazma sebebim hususi şekilde arayarak yorumumu sormanızdı. Şöyle ki ben gül tadım notu yazdığınız için bir arkadaşımın da bu konuda ki deneyimini anlata anlata bitiremediğinden almıştım. Ancak sonra siz de belirttiniz ki gül profilleme sonrası arka planda kaldı. Gül tadım notunun belirgin olması nasıl oluyor halen merak ediyorum. Kolay gelsin.
Gül tadım notunun belirgin olması yorumu kime ait anlayamadım?

Arkadaşınıza ait bir yorum ise gayet normal çünkü, tadım çarkına göre de; örneğin bu meyvemsi özellikler gösteren çekirdek çiçeğe kaçabilir, aynı şekilde fındık özelliği gösteren bir çekirdek de granola tarafına kaçabilir, tabloda birbirine yakın yerleri gözleyin derim... Su, demleme ve kavrum nüanslarından bunlar çok normal aslında:)
Arkadaşınıza selamlar 🙌
Her türlü yorumunuz için de tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşınıza ait bir yorum ise gayet normal çünkü, tadım çarkına göre de; örneğin bu meyvemsi özellikler gösteren çekirdek çiçeğe kaçabilir, aynı şekilde fındık özelliği gösteren bir çekirdek de granola tarafına kaçabilir, tabloda birbirine yakın yerleri gözleyin derim... Su, demleme ve kavrum nüanslarından bunlar çok normal aslında:)
Arkadaşınıza selamlar 🙌
Her türlü yorumunuz için de tekrar teşekkür ederim.
Başka bir çekirdekten tadımladığı gül tadım notasından bahsetmişti. Bu haberi verir vermez almıştım.

@Ömer Aydın Toplu alım paket sayısı en başta 5'ti 10 oldu. Şimdi 20 olmuş. Talep geldikçe sonraki level mi açılıyor acaba? Sonraki bölümler 50, 100, 500 olur mu?
Merhaba @nuclearmoonrise elbette niyetim yukarıya çıkarmak çünkü aslında toplu alım sistemini oluşturma sebebim bu, soru şuydu: Butik kavurucunun reklama servet harcamadan sabit maliyetlerini kısması mümkün olacak mı? Göreceğiz...

Bombe naturali açar açmaz grubunu oluşturmuşsunuz bile, ne diyeyim benden daha iyi takip ediyorsunuz... Şimdi Grup Al sayfasında düzenlemeyi yapıyorum, diğer arkadaşlara da hoşgeldin diyelim, kampanyanın 3 günü var...

🙏

Gül tadım notunun belirgin olması yorumu kime ait anlayamadım?
Çekirdeğin yeşilinin geldiği haberini burada bir arkadaş paylaştı, o esnada çekirdeğin tadım profilini paylaşmıştı ki siz de siteye gül tadın notuyla koymuştunuz, sonrasında paket bana geldiğinde üzerinde gül silinmişti, telefonda sorduğumda da arka planda kaldığını belirtmiştiniz. Bu çekirdeği gül tadını merak ederek aldım ancak sonrasında telefonda bunun profil olarak geri planda kaldığını belirttiniz. Çekirdek özelinde gül olmasa da oldukça güzel keyifli bir çekirdek ve arkadaşlarıma da önerdim. Ben bu gül muhabbetini şu nedenle açtım, umduğum gül tadımlamaktı nasıl bir şey diye bu sefer olmadı, gelecek seferlere kaldı :D

Çekirdek güzel.

Çekirdeğin yeşilinin geldiği haberini burada bir arkadaş paylaştı, o esnada çekirdeğin tadım profilini paylaşmıştı ki siz de siteye gül tadın notuyla koymuştunuz, sonrasında paket bana geldiğinde üzerinde gül silinmişti, telefonda sorduğumda da arka planda kaldığını belirtmiştiniz. Bu çekirdeği gül tadını merak ederek aldım ancak sonrasında telefonda bunun profil olarak geri planda kaldığını belirttiniz. Çekirdek özelinde gül olmasa da oldukça güzel keyifli bir çekirdek ve arkadaşlarıma da önerdim. Ben bu gül muhabbetini şu nedenle açtım, umduğum gül tadımlamaktı nasıl bir şey diye bu sefer olmadı, gelecek seferlere kaldı :D

Çekirdek güzel.
Evet ikinci mesajınızda anladım durumu, gül notasını en başta da çok belirgin almamıştım yine de degas şaşırtabilir:unsure: Belirgin olan çekirdek var mı derseniz, şu anda benim elimde yok fakat gül ve gül reçeli notalarını aldığım çekirdek oldu mu; hangi çekirdek hatırlamıyorum ama evet oldu...

Bir de bu aralar çok fazla soru cevap formatında metin yazıyor olmalıyım, biraz otomatiğe almışım, onu farkettim:)

Merhaba arkadaşlar,

Grup Al sayfamızda Bombe Natural için sabah teklif açmıştık ilk alım yapıldı, grup-al sayfasından gruba katılabilirsiniz.

Aslında bu sabah AeroPress için 10'luk bir %25 kampanyası başlatacaktım fakat bunu biraz bekletmeye karar verdim, ekipman tarafından da vergi indirimler için kesin olmamakla beraber haber gelebilir, onu 3-5 gün bekleyelim, çok daha avantajlı bir fırsatla çıkabiliriz çünkü karşınıza...

Kolombiya Geisha teklif vermek için son 2 gün.
Mart ayı eğitimi teklifi için de son 2 gün, sonra Nisan ayına geçecek.

Sevgiler

Merhaba arkadaşlar,

Grup Al sayfamızda Bombe Natural için sabah teklif açmıştık ilk alım yapıldı, grup-al sayfasından gruba katılabilirsiniz.

Aslında bu sabah AeroPress için 10'luk bir %25 kampanyası başlatacaktım fakat bunu biraz bekletmeye karar verdim, ekipman tarafından da vergi indirimler için kesin olmamakla beraber haber gelebilir, onu 3-5 gün bekleyelim, çok daha avantajlı bir fırsatla çıkabiliriz çünkü karşınıza...

Kolombiya Geisha teklif vermek için son 2 gün.
Mart ayı eğitimi teklifi için de son 2 gün, sonra Nisan ayına geçecek.

Sevgiler

Ömer Bey merhaba,

2 paket Bombe ile grup alımına dahil oldum.
Sizden ilk siparişim olacak; umarım yeterli sayıya ulaşılır.
Guji Natural denemek istediğim bir çekirdeğiniz fakat grup alımını kaçırmıştım.
Bir paketi daha az gramajlı yapıp yerine tadımlık Guji Natural göndermeniz mümkün olur mu?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Ömer Bey merhaba,

2 paket Bombe ile grup alımına dahil oldum.
Sizden ilk siparişim olacak; umarım yeterli sayıya ulaşılır.
Guji Natural denemek istediğim bir çekirdeğiniz fakat grup alımını kaçırmıştım.
Bir paketi daha az gramajlı yapıp yerine tadımlık Guji Natural göndermeniz mümkün olur mu?

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
İlginiz için teşekkür ederim şu anda 5 paket olduk bile bu grup bana parlak görünüyor;)

Geri