Muhtarı yalnız bırakmak olmazArkadaşlar gaz mı verelim illa yüklensenize. Çekirdek çok güzel, kavrum başarılı, "fiyat nostaljik". Hadi bakalım.
![]()
group-buy
CoffeeNutz® 2013 yılında 'iyi' kahvenin günlük hayatımızın bir parçası olmasını sağlamak için doğmuştur.www.coffeenutz.net
Ömer Bey,Merhaba arkadaşlar,
Grup Al sayfamızda Bombe Natural için sabah teklif açmıştık ilk alım yapıldı, grup-al sayfasından gruba katılabilirsiniz.
Aslında bu sabah AeroPress için 10'luk bir %25 kampanyası başlatacaktım fakat bunu biraz bekletmeye karar verdim, ekipman tarafından da vergi indirimler için kesin olmamakla beraber haber gelebilir, onu 3-5 gün bekleyelim, çok daha avantajlı bir fırsatla çıkabiliriz çünkü karşınıza...
Kolombiya Geisha teklif vermek için son 2 gün.
Mart ayı eğitimi teklifi için de son 2 gün, sonra Nisan ayına geçecek.
Sevgiler
Evet dün görüşmelerini de yaptım önümüzdeki hafta yeni model yani AeroPress Go gümrükten çıkıyormuş ama klasiğe göre daha fazla tercih edilir mi sizce?Ömer Bey,
Şu an normal Aeropress var sitenizde Aeropress Go getirme şansınız olabilir mi acaba?
Teşekkürler
olabilir ilk alımda belki klasik daha tercih edilebilir. Açıkçası benim neredeyse 7 yılı tamamlayan bir normal Aeropressim olduğu için yeni model almak istiyorum. Epeydir de Türkiye’de yok, yedek filtre kağıtları da aynı şekilde. Getirebilirseniz çok sevinirim. Ya da grup alda kahve gramajı seçer gibi iki model arası bir seçim yapılabilir mi acaba?Evet dün görüşmelerini de yaptım önümüzdeki hafta yeni model yani AeroPress Go gümrükten çıkıyormuş ama klasiğe göre daha fazla tercih edilir mi sizce?
Bana klasik daha tercih edilen olurmuş gibi geldi.
1 paket de ben aldım. Son 5 bu akşama kalmaz gibi.Arkadaşlar gaz mı verelim illa yüklensenize. Çekirdek çok güzel, kavrum başarılı, "fiyat nostaljik". Hadi bakalım.
![]()
group-buy
CoffeeNutz® 2013 yılında 'iyi' kahvenin günlük hayatımızın bir parçası olmasını sağlamak için doğmuştur.www.coffeenutz.net
Bombeciler çetin çıktı, grup 3 gün yerine 3 saatte tamamlandı arkadaşlarHadi hayırlı olsun Bombeciler, tamamladım bende grup alımı![]()
Bu da demek oluyor ki bir sonraki grup alımı 50 olacakBombeciler çetin çıktı, grup 3 gün yerine 3 saatte tamamlandı arkadaşlar![]()
Söz vermeyeyim ama stok durumuna göre değerlendireyim @Go_MasterBu da demek oluyor ki bir sonraki grup alımı 50 olacak
Gigesa siparişlerimizin kavrum tarihi 22.02 görünüyor bir fırsat bulup erken kavursanız iyi olmaz mı ?
Bu sefer de biz 22 şubat için alım yapmıştık neden erken kavruldu diye şikayet edenler olabilir. Mesela benGigesa siparişlerimizin kavrum tarihi 22.02 görünüyor bir fırsat bulup erken kavursanız iyi olmaz mı ?
Aynen öyle, olur da erken kavurabilirsek teyit almadan gönderim yapmayız @nuclearmoonriseBu sefer de biz 22 şubat için alım yapmıştık neden erken kavruldu diye şikayet edenler olabilir. Mesela ben![]()
@Ömer Aydın damo görüşmesi yapacaktınızBombeciler çetin çıktı, grup 3 gün yerine 3 saatte tamamlandı arkadaşlar![]()
Bitmeden yapabileceğiz gibi görünüyor @rating@Ömer Aydın damo görüşmesi yapacaktınızmerakla bekliyoruz soncu. Umarım grup alımı olur bitmeden.
O zaman Grup-Al sayfasını takibe devam. Sürekli güncelleniyor / güncellenecek...Grup alımını kaçırdım. Görseydim değerlendirirdim.![]()