• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Arkadaşlar gaz mı verelim illa yüklensenize. Çekirdek çok güzel, kavrum başarılı, "fiyat nostaljik". Hadi bakalım.

Muhtarı yalnız bırakmak olmaz

Merhaba arkadaşlar,

Grup Al sayfamızda Bombe Natural için sabah teklif açmıştık ilk alım yapıldı, grup-al sayfasından gruba katılabilirsiniz.

Aslında bu sabah AeroPress için 10'luk bir %25 kampanyası başlatacaktım fakat bunu biraz bekletmeye karar verdim, ekipman tarafından da vergi indirimler için kesin olmamakla beraber haber gelebilir, onu 3-5 gün bekleyelim, çok daha avantajlı bir fırsatla çıkabiliriz çünkü karşınıza...

Kolombiya Geisha teklif vermek için son 2 gün.
Mart ayı eğitimi teklifi için de son 2 gün, sonra Nisan ayına geçecek.

Sevgiler
Ömer Bey,

Şu an normal Aeropress var sitenizde Aeropress Go getirme şansınız olabilir mi acaba?

Teşekkürler

Ömer Bey,

Şu an normal Aeropress var sitenizde Aeropress Go getirme şansınız olabilir mi acaba?

Teşekkürler
Evet dün görüşmelerini de yaptım önümüzdeki hafta yeni model yani AeroPress Go gümrükten çıkıyormuş ama klasiğe göre daha fazla tercih edilir mi sizce?

Bana klasik daha tercih edilen olurmuş gibi geldi.

Evet dün görüşmelerini de yaptım önümüzdeki hafta yeni model yani AeroPress Go gümrükten çıkıyormuş ama klasiğe göre daha fazla tercih edilir mi sizce?

Bana klasik daha tercih edilen olurmuş gibi geldi.
olabilir ilk alımda belki klasik daha tercih edilebilir. Açıkçası benim neredeyse 7 yılı tamamlayan bir normal Aeropressim olduğu için yeni model almak istiyorum. Epeydir de Türkiye’de yok, yedek filtre kağıtları da aynı şekilde. Getirebilirseniz çok sevinirim. Ya da grup alda kahve gramajı seçer gibi iki model arası bir seçim yapılabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar gaz mı verelim illa yüklensenize. Çekirdek çok güzel, kavrum başarılı, "fiyat nostaljik". Hadi bakalım.

1 paket de ben aldım. Son 5 bu akşama kalmaz gibi.:coffee:

Alımlarda ekstra alım yapmak istiyorum ama 3.farklı kahve alırsam 3.kargoyu ödemek durumunda da kalacağım için sanırım sistemdeki tek negatif taraf bu. Geriye kalan her şey çok iyi.

Yarın öğrenip bilgi vereyim @rating
🙏

Grup alımını kaçırdım. Görseydim değerlendirirdim. :)
O zaman Grup-Al sayfasını takibe devam. Sürekli güncelleniyor / güncellenecek...
Şu anda açılmayı bekleyen bir Kolombiya Geisha %25 kampanyası var, yine bir atölye açılmayı bekliyor, onun dışında ilk grup avantajlı eğitim alımı bugün oldu, kontenjan zaten ikiydi sıradaki şanslıyı bekliyor...
Aralarda buradan sizleri bilgilendiririm.
🙏

@Ömer Aydın bey, Grup-Al kampanyasına espresso kahveye özgü kahveleri de ekleyebilirseniz çok sevinirim. Mesela "Burindi Kayanza Businde Station Natural" ya da "Kolombiya Hulia Palestina".
Şu ana kadar espressoya özgü bir kahveye rast gelmedim, ya da benim gözümden kaçtı :)

Geri