• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

ilgilenenler icin kolombiya geishalardan biri icin 5 kisi kaldi :)

etiyopyalardan almayı düşünen var mı? hangi kahve olduğu fark etmeden 2 paket alabilirim grup için. gerçi sistemi hala tam anlamadım önce grup alımına açılması gerekiyor sanırım kahvelerin :)
Merhaba @tolilow şu anda açık olan sadece %25 indirimli Kolombiya Geisha Grubu var, 4 alım yapıldı, stokta son 1 ürün var o biraz daha indirimli oluyor, kaçırma derim;) Kaçarsa da biraz daha fark ile sonraki kavrum olarak yine seçebilirsin.

Sistemi aktaramamak benim eksikliğim olmuş hemen tekrar adımları ile özetleyeyim:

1. Grup Alım sayfasına giriyoruz.
2. Açık olan seçeneklerde "... İndirim Başladı" şeklinde belirtilmiştir, bu seçeneklere belirtilen süre içinde katılabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yönergeleri takip etmek... Eğer alım süre sonunda gerçekleşmez ise (ki kahve kampanyalarımızda bu oran %10) karta iadeler yapılıyor.
3. Gereken alım adedi sağlanır ise de ürünlerin gönderimi yapılır. Eğer ürünler stoktan ise hemen, değil ise sonraki kavrum tarihinde yapılır.
4. Sonraki kavrum tarihimiz her haftanın Pazartesi sabahı değişir, örneğin önümüzdeki Pazartesi sabahı tarih bir sonraki haftanın Çarşamba günü yani 2 Mart olacaktır.
5. Eğer bir seçenek, alım sayfasında açık değil ise yine alım sayfasında belirtilen "... İndirimi Onu Başlatmanı Bekliyor" şeklinde yazacaktır. Oradan grubu oluşturan cesur yürek olabilirsin:)

Anlamadığınız yer olursa lütfen sormaktan çekinmeyin.

Selamlar.

Son düzenleme:
Merhaba @tolilow şu anda açık olan sadece %25 indirimli Kolombiya Geisha Grubu var, 4 alım yapıldı, stokta son 1 ürün var o biraz daha indirimli oluyor, kaçırma derim;) Kaçarsa da biraz daha fark ile sonraki kavrum olarak yine seçebilirsin.

Sistemi aktaramamak benim eksikliğim olmuş hemen tekrar adımları ile özetleyeyim:

2. Açık olan seçeneklerde "... İndirim Başladı" şeklinde belirtilmiştir, bu seçeneklere belirtilen süre içinde katılabilirsiniz. Tek yapmanız gereken yönergeleri takip etmek... Eğer alım süre sonunda gerçekleşmez ise (ki kahve kampanyalarımızda bu oran %10) karta iadeler yapılıyor.
3. Gereken alım adedi sağlanır ise de ürünlerin gönderimi yapılır. Eğer ürünler stoktan ise hemen değil ise sonraki kavrum tarihinde yapılır.
4. Sonraki kavrum tarihimiz her haftanın Pazartesi sabahı değişir, örneğin önümüzdeki Pazartesi sabahı tarih bir sonraki haftanın Çarşamba günü yani 2 Mart olacaktır.
5. Eğer bir seçenek alım sayfasında açık değil ise yine alım sayfasında belirtilen "... İndirimi Onu Başlatmanı Bekliyor" şeklinde yazacaktır. Oradan grubu oluşturan cesur yürek olabilirsin:)

Selamlar.
Diyordum ki stoktaki ürün gitti arkadaşlar...

3. Gereken alım adedi sağlanır ise de ürünlerin gönderimi yapılır. Eğer ürünler stoktan ise hemen, değil ise sonraki kavrum tarihinde yapılır.
5. Eğer bir seçenek alım sayfasında açık değil ise yine alım sayfasında belirtilen "... İndirimi Onu Başlatmanı Bekliyor" şeklinde yazacaktır. Oradan grubu oluşturan cesur yürek olabilirsin:)

Selamlar.
Estağfurullah Ömer bey siz gayet güzel açıklamışsınız, acemiliğim diyelim. Öyleyse yeni açılacak grupları bekliyoruz :)

Estağfurullah Ömer bey siz gayet güzel açıklamışsınız, acemiliğim diyelim. Öyleyse yeni açılacak grupları bekliyoruz :)
Tamamdır, açılacak grup eklediğimde ("... İndirimi Onu Başlatmanı Bekliyor" seçeneği) mutlaka buradan haber veririm.

🙏

Geçen gelişigüzel bir şekilde Refisa demledim. Aşırı tropikal boğaz yakan asiditesiyle mükemmel bir sonuç çıktı. Ama bir daha aynı sonucu alamadım. Ne yaptım da öyle oldu bilmiyorum :D

Nensebo uzmanımıza sormak isterim demleme şeklini kısaca özetleyebilir mi, oran-sıcaklık vs. @moretimeforcoffee :)

Geçen gelişigüzel bir şekilde Refisa demledim. Aşırı tropikal boğaz yakan asiditesiyle mükemmel bir sonuç çıktı. Ama bir daha aynı sonucu alamadım. Ne yaptım da öyle oldu bilmiyorum :D

Nensebo uzmanımıza sormak isterim demleme şeklini kısaca özetleyebilir mi, oran-sıcaklık vs. @moretimeforcoffee :)
Haha ben de her zaman süper sonuç almıyorum ama genelde demlemem şu şekilde:

Buzdağı su 92 - 93 derece
Eski seri cafec th-3 filtre (yenisi ile denemedim henüz)
Origami dripper
18 gram kahve 288 gram su
1zpresso k-pro 73 klik
54 gram su ile 1 dakika blooming yapıyorum. Cam çubuk ile biraz karıştırıyorum.
Sonra tek döküşle 288 grama tamamlıyorum.
Püf noktası olarak, coffeenutz kavrumunda çok sıcak su kullanmıyorum. 94 95 derecelerde pek başarılı sonuç çıkmadı benim denemelerimde.

Bu kahveyi neden sevdiğimi ve sürekli aldığımı anlatan bir tecrübe olmuş sanki 😄

Haha ben de her zaman süper sonuç almıyorum ama genelde demlemem şu şekilde:

Buzdağı su 92 - 93 derece
Eski seri cafec th-3 filtre (yenisi ile denemedim henüz)
Origami dripper
18 gram kahve 288 gram su
1zpresso k-pro 73 klik
54 gram su ile 1 dakika blooming yapıyorum. Cam çubuk ile biraz karıştırıyorum.
Sonra tek döküşle 288 grama tamamlıyorum.
Püf noktası olarak, coffeenutz kavrumunda çok sıcak su kullanmıyorum. 94 95 derecelerde pek başarılı sonuç çıkmadı benim denemelerimde.

Bu kahveyi neden sevdiğimi ve sürekli aldığımı anlatan bir tecrübe olmuş sanki 😄
Daha önce de yazmıştım diye hatırlıyorum bu bana çok ilginç gelen bir çekirdek. Şöyle ki; çoğu çekirdek ile bağlantı kurduğumu hissediyorum ve karakterini çözümleyebiliyorum ama Nensebo onlardan biri değil:)

Sonuç olarak kokusu ve içimi harika olabilir ama dediğim gibi benim için gizemli çekirdeklerden kendisi...

İzmir'e uğramıştım arkadaşımın yanına, gelmişken Ömer abinin yanına da uğradım arkadaşımla, hep forumdan yazıyoruz bir de yüzyüze tanışayım diye, muhabbeti çok güzel zamanın nasıl geçtiğini de anlamadık muhabbet uzadıkça kahve de demledik içtik, Kolombiya Quindio Geisha Honey ile başladık, Gigesa washed, Gigesa naturel devam ettik 😁 Arkadaşım da bahaneyle nitelikli kahveyle tanıştı, geisha çok güzel çekirdek valla ben çok beğendim bardak bardak içerim, arkadaşım da şaşırdı bir aydınlandı ona çok güldüm 😁 @Ömer Aydın

O zaman Grup-Al sayfasını takibe devam. Sürekli güncelleniyor / güncellenecek...
Şu anda açılmayı bekleyen bir Kolombiya Geisha %25 kampanyası var, yine bir atölye açılmayı bekliyor, onun dışında ilk grup avantajlı eğitim alımı bugün oldu, kontenjan zaten ikiydi sıradaki şanslıyı bekliyor...
Aralarda buradan sizleri bilgilendiririm.
🙏
Omer Bey merhaba,

Önceki sayfalarda detayları yazıldıysa özür dilerim ancak eğitim alımı nedir?

Tam olarak neleri kapsıyor? Hangi paketler var?

Omer Bey merhaba,

Merhaba kampanyalı olan aşağıdaki eğitim sanırım. Sitede de eğitimler kısmında diğer eğitimlere ve bilgilerine ulaşabilirsiniz. 🙂 Ömer bey online olunca detaylı bilgilendirmeyi yapar ben şimdilik merak dindirmek istedim 😬

Hocam muhtemelen tarife gerek duymadan standard tarifinizle demlediginizde bile iyi sonuç alırsınız. Yine de ben tarifimi paylaşayım. :)

1zpresso jx 20 click
15/250
Buzdağı 93°
00:00 => 55 gram
00:30 => 95 gram
00:55 => 100 gram
01:25 => çok hafif bi spin
02:15 => demleme bitiş
Erimiş siyah çikolata nasıl ama…

Omer Bey merhaba,

Rica ederim @Borjensky doğru yönlendirmiş şu anda kampanyası açık olan SCA Foundation + Intermediate Bundle eğitimi

Geri