• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Bağlantıyı paylaşmanız isabetli olmuş.

Sistemin nasıl işlediğini merak eden arkadaşlarımız buradan tıklayarak inceleyebilir, hatta alıma katılabilirler.

Değerli Arkadaşlar,

Burada bahsettiğim yeni alım özelliğinin adını "Grup Al" koydum ve şimdi tüm açılmış toplu alımları görebileceğiniz veya yeni toplu alım oluşturabileceğiniz bir sayfa hazırladım. Bağlantısını aşağıya bırakıyorum ve sevgiyle selamlıyorum:)

https://www.coffeenutz.net/pages/grup-al

Selamlar, sevgiler.

1.png

Son düzenleme:
Değerli Arkadaşlar,

Burada bahsettiğim yeni alım özelliğinin adını "Grup Al" koydum ve şimdi tüm açılmış toplu alımları görebileceğiniz veya yeni toplu alım oluşturabileceğiniz bir sayfa hazırladım. Bağlantısını aşağıya bırakıyorum ve sevgiyle selamlıyorum:)

https://www.coffeenutz.net/pages/grup-al

Selamlar, sevgiler.

Ekli dosyayı görüntüle 18689
Çok güzel olmuş. Yaygınlaşması için bir kaç kere tecrübe edilmesi lazım. Sonra çok yaygınlaşacaktır diye düşünüyorum.

Tek sepet yapılabilir mi tüm kahveler için?. Şu anda ayrı ayrı satışta kahveler. Birden fazla alınsa kargo da ücretsiz olur, tek seferde.
Evet şu an için sadece şartlar kısmı eksik. Örneğin ben sipariş versem kahveyi alabiliyor muyum yoksa 5 yada 10 kişi tamamlandıktan sonra mı kahveler gönderiliyor 4 kişi alsak gönderilmeyecek mi gibi sorular var kafamda :)

Sormak istediğim soru şu 2 tane indirimli kahve almak için 2 ayrı sipariş vermek mi gerekiyor? Zira 2 sefer kargo ödemiş olacağız? @Ömer Aydın
Merhaba @4PieD

Kargo 2 paket ve üstünde alınmayacaktır.

Ayrıca yeri gelmişken biraz daha açayım:

2 veya (stoklara bağlı olarak) çok sayıda sipariş verebilirsiniz. Siparişler yine seçenek durumuna bağlı olarak 100G, 250G veya 1000G olabilir sistem sadece paket sayıyor. Stokta varsa stoktan ya da sonraki kavrulma tarihli olarak da sipariş verebilirsiniz farketmiyor.

🙏

Tek sepet yapılabilir mi tüm kahveler için?. Şu anda ayrı ayrı satışta kahveler. Birden fazla alınsa kargo da ücretsiz olur, tek seferde.
Maalesef farklı kahveler için geçerli değil ama bazı karma takım paketler olacak önümüzdeki günlerde:)

Maalesef tek kahve ekledikten sonra sepetimde sadece o kahve oluyor eğer fiyatı sağ alttan grup olarak seçersem. 2. kahveyi ekleyemiyorum tekrardan sipariş vermem gerekiyor.

2 ürün için ücretsiz kargo yerine tek kargo fakat ücretli olarak değiştirilebilir aslında.

Maalesef tek kahve ekledikten sonra sepetimde sadece o kahve oluyor eğer fiyatı sağ alttan grup olarak seçersem. 2. kahveyi ekleyemiyorum tekrardan sipariş vermem gerekiyor.

2 ürün için ücretsiz kargo yerine tek kargo fakat ücretli olarak değiştirilebilir aslında.
Bunu beraber test etmeyi çok isterim zahmet olmayacaksa bana özelden telefonunuzu yazabilir misiniz.

5 pakete ulaşmassa ne oluyor Ömer bey?

Muhtemelen Ömer Bey yanlış anladı 2 paketi 2 aynı paket (500 gram worka gibi) olarak anlamış olabilir. @bllyldz9 de ben de 2 farklı kahveyi aynı sepete atmaya çalışıyoruz.

Sizin anlatmaya çalıştığınız hem grup buying den kahve eklemek hem de harici bir kahve eklemek mi? Atıyorum Geisha (Grup Alım) ve Worka gibi
2 tane grup alım yapmak, worka ve guji olabilir. 1 ekleme yapabiliyorum ve ödeme kısmı geliyor, sizde durum nasıl bilmiyorum. Yanına almışken guji de ekleyip en azından 2 adet kargo ücreti ödememek.

Tek çare 2 adet 250 gramlık worka gibi duruyor.

Geri