• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

2 tane grup alım yapmak, worka ve guji olabilir. 1 ekleme yapabiliyorum ve ödeme kısmı geliyor, sizde durum nasıl bilmiyorum. Yanına almışken guji de ekleyip en azından 2 adet kargo ücreti ödememek.

Tek çare 2 adet 250 gramlık worka gibi duruyor.
Anladım demek istediğinizi mesela Workaya geldiniz sağ altta group buying tıklayıp seçince go to checkout çıkıyor sadece üstte sepete ekle de eklenebilir

Muhtemelen Ömer Bey yanlış anladı 2 paketi 2 aynı paket (500 gram worka gibi) olarak anlamış olabilir. @bllyldz9 de ben de 2 farklı kahveyi aynı sepete atmaya çalışıyoruz.
2 farklı kahve olmayacaktır ancak önümüzdeki günlerde bazı seçkiler düşünüyorum.

Bizim geisha grup alımı bitmiş. 2 de kaldık. Kısmet değilmiş. Olsun en azı dan olayı öğrenmiş olduk. Para iade olacak galiba @Ömer Aydın değil mi. Hedefe ulaşamadığımız için iptal.

Bizim geisha grup alımı bitmiş. 2 de kaldık. Kısmet değilmiş. Olsun en azı dan olayı öğrenmiş olduk. Para iade olacak galiba @Ömer Aydın değil mi. Hedefe ulaşamadığımız için iptal.
Sizin alıma girmek yerine yeni sayfa açan arkadaşlarımız oldu, yarın haber vereceğim gelişmeleri.

Para iadesi için de 3 kişiye ulaşmanız gerekiyor üstad.
Para iadesi sürecini ilk denemelerinizde yaptık zaten ilk denenen o oldu, bir sıkıntı yok ama varolan grup dışında gruplar açılmış bakalım bir inceleyelim, yarın Nihat Bey ile şahsen görüşeceğim.

Belki kahve özeline girerek group buying kismina tiklayinca direk o kahvede mevcut grup varsa yönlendirilebilir, tek tek açmak da engellenir böylece ya da seçenek çıkabilir özel grup veya varolan grup gibi.
Evet dediğiniz gibi seçenekler olmalı, yazılım ekibinden yanıt bekliyorum. Bu arada yeni gruplar sayfaya eklendi.
🙏

Sorun değil @Ömer Aydın ın canı sağolsun. Bizi böyle güzel kahvelerle tanıştırması yeter.
Soğuk kış gününde içimizi ısıttınız Nihat Bey, sağolun.

Bugün siz ve Emir Bey'in 2 Şubat kavrumu 250G Geisha gönderimlerini yapıyoruz.

Bu ilk denemelerde biz de acemiydik, önümüzdeki alımlarda alım sayfalarını daha iyi nasıl duyururuz, ona odaklanacağız.

Yeni ve gelişmekte olan uygulamamıza desteğiniz için teşekkür ederiz.

Sevgiler

Bu arada Nensebo da 4 adet olarak açıldı arkadaşlar.

Geri