• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CoffeeNutz

Guji Gigesa Natural gr. 1 ve Sidamo Damo Anaerobic siparişi geçtim. Özellikle Damo Anaerobic'i merak ediyorum. Sitede Soğuk demleme olarak önerilmiş, pour-over demleme olarak nasıl bir öneriniz olabilir Ömer Bey? @Ömer Aydın ?
Merhaba Ercan Bey, Damo için 88C, 1:16, 2 dk. süre düşünebilirsiniz. Degas için de 2-3 hafta kadar bekletmenizin faydalı olacağınızı düşünüyoruz.

toplu alımda aldığım damoyu ilk haftasında 2 kere demlediğimde zor içmiştim. sonrasında vakumlayıp dolaba attım geçen gün çıkarttım. kahve inanılmaz değişmiş. sıcakken şarap soğuyunca çilek suyu resmen. bu sene içtiğim en güzel kahve olabilir elinize sağlık @Ömer Aydın

95 derece
1x15
2.30 dakika
genel olarak böyle demliyorum ayrıca hoffman aeropress reçetesini de öneririm çok güzel fincan çıktı.

Merhaba Ercan Bey, Damo için 88C, 1:16, 2 dk. süre düşünebilirsiniz. Degas için de 2-3 hafta kadar bekletmenizin faydalı olacağınızı düşünüyoruz.
Ömer bey kahveleriniz tükenmeye başlamış. Yeni ilham veren çekirdekler görecekmiyiz yakın zamanda

Merhabalar @Ömer Aydın , Shantawene için geçmiş yazılardaki reçete paylaşımlarına baktım ve ikisini denedim. Sizin reçete veya parametrenizi göremedim.
Merhaba @ari Shantawrne toleransı yüksek çekirdeklerimizden, 1:16 96C 2dk deneyebilirsiniz - süre uzayınca da iyi sonuç alınıyor…

@Ömer Aydın Sizden Kolombiya atağı bekliyoruz :) Hep Afrika Afrika nereye kadar :D

Selamlar Sevgili @Ömer Aydın

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabınızda bir tadım görünce merak etmiştim yeni çekirdekleriniz mi var diye lakin bir etkinlikmiş sanırım.

Siz piyasaya sık sık yeni çekirdek sürmek yerine devamlılığa önem veriyorsunuz bilimiyorum ama yinede yeni çekirdek arayışınız var mı,varsa arayışınız yada profillemeniz ne kadar sürer merak ediyorum.

Selamlar Sevgili @Ömer Aydın

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabınızda bir tadım görünce merak etmiştim yeni çekirdekleriniz mi var diye lakin bir etkinlikmiş sanırım.

Siz piyasaya sık sık yeni çekirdek sürmek yerine devamlılığa önem veriyorsunuz bilimiyorum ama yinede yeni çekirdek arayışınız var mı,varsa arayışınız yada profillemeniz ne kadar sürer merak ediyorum.
Merhaba Ufuk Bey, en az mevcut seçki kalitesinde ve aynı zamanda şu anda 17 çeşit olan seçkide farklılık yaratacak yeni seçenekler ile karşılaşırsam mutlaka değerlendiririm ve buradan haber veririm merak etmeyin. Bien Coffee Burundi'ler ve biten 2 ürünü dışında Ulusal Gıda Etiyopya'lar tarafında da stok sıkıntımız yok. Perşembe performans grubuna bir tane Birlik Kahve'nin Sucafina'dan tedarik ettiği Guatemala geliyor fakat mesela Asya tarafından ilham veren bir seçenek tamamlayıcı olurdu - hayır demezdim:)
Diğer taraftan mevcut seçkimizin kalitesi ve çeşitliliği gerçekten benim için hala etkileyici. Kişisel tercihlerim de bu durumu etkiliyor olabilir. Elbette yeni kahve olasılıklarını her zaman analiz ediyorum buna tamamen açığım fakat kendimi de aynı zamanda tüketici olarak değerlendirdiğimde - ki ciddi tüketimim var benim de:) memnun olduğum bir çekirdek seçkisine sahipsem / ulaşabiliyorsam bunun üstüne çok fazla arayışın beni yorduğunu görüyorum. Bu kulübün genel yöneliminin bu olmadığını biliyor ve buna saygı duyuyorum, dediğim gibi tamamen kişisel bir tercih.
Sevgiler.

Son düzenleme:
@Ömer Aydın Ömer Bey merhaba. Kahve demlemeye yeni başladım. V60 kullanıyorum. 3-5 kez farklı markalardan demleme yaptım. İçtiğim kahvelerde genelde kahve tadı alıyorum 😊. Ama bu söylenen narenciye, meyve, limon vs gibi tatları henüz alamadım. Bu şekilde değişik tatlar ile buluşabileceğim bir kahve öneriniz olur mu? Bu arada henüz bir değirmen alamadım. Mecburen öğütülmüş kahve tercih ediyorum. Ama diğer ekipmanlarım tam V60 için. Tartı, hario, demlik vs.

@Ömer Aydın Ömer Bey merhaba. Kahve demlemeye yeni başladım. V60 kullanıyorum. 3-5 kez farklı markalardan demleme yaptım. İçtiğim kahvelerde genelde kahve tadı alıyorum 😊. Ama bu söylenen narenciye, meyve, limon vs gibi tatları henüz alamadım. Bu şekilde değişik tatlar ile buluşabileceğim bir kahve öneriniz olur mu? Bu arada henüz bir değirmen alamadım. Mecburen öğütülmüş kahve tercih ediyorum. Ama diğer ekipmanlarım tam V60 için. Tartı, hario, demlik vs.
Çok iyi yapmışsınız hoşgeldiniz aramıza:) Kahve tadı da alınabilen tatlardan yani "kahve" tadında kahveler oluyor. Kahvelerimizde yeni başlayanların da meyve notalarını alabildiğine tanık oluyorum ama tavsiyem önce şöyle bir sitrik asidin limoni dokunuşunu hissedeceğiniz Etiyopya shantawene ya da Etiyopya sidamo washed gibi yıkanmışlardan başlayın, sonraki aşamalarda tekrar görüşelim.

Merhaba arkadaşlar, geliyor gelmekte olan, merak etmeyin ilk duyanlardan olacaksınız:)

12.png

@Ömer Aydın Bey, merhaba öncelikle. #25979 kod ve 3 Eylül kavrumlu 5x100 seçkimdeki kahvelerin 3 ya da 4'ünden (sürekli birini denediğim için karıştı oralar) 15 Eylül'den beridir isli bir tat alıyorum. Kahvedeki asıl aromayı baskılayan bir şeyden bahsediyorum. Kavrumdan 12 gün sonra açtığım kahve için de 20 gün sonra açtığım kahve için de geçerli bu. Henüz fırsat bulabildiğim için yazıyorum. Sizce bunun nedeni ne olabilir bir fikriniz var mı? Gözle kontrolde çekirdeklerde herhangi bir kusur ya da fazla kavrulmuşluk belirtisi yok.

Merhaba @ukhassoy Etiyopya Keramo, Etiyopya Hamasho, Etiyopya Worka, Etiyopya Nensebo, Burundi Honey almışsınız bunlardan hangisinde problem var bilemiyorum ama bunları konuşacağımız bir görüşme için sizi arayacağız.
Daha önce de belirttiğim gibi önümüzdeki dönemde sizlere yanıt verebilmek için hazırda bekliyoruz.

Bize instagram, mail ve site üzerinden ulaşmanız daha sağlıklı olacaktır, böylece sizinle daha etkili bir sonuca ulaşabiliriz.

Merhaba @ukhassoy Etiyopya Keramo, Etiyopya Hamasho, Etiyopya Worka, Etiyopya Nensebo, Burundi Honey almışsınız bunlardan hangisinde problem var bilemiyorum ama bunları konuşacağımız bir görüşme için sizi arayacağız.
Daha önce de belirttiğim gibi önümüzdeki dönemde sizlere yanıt verebilmek için hazırda bekliyoruz.

Bize instagram, mail ve site üzerinden ulaşmanız daha sağlıklı olacaktır, böylece sizinle daha etkili bir sonuca ulaşabiliriz.
İlginiz için teşekkür ederim Ömer Bey, ilgili parametrelere dikkat edip tekrar denemelerde bulanacağım. Konuşma esnasında aklıma gelmedi ama kargo aşamasında bir problem yaşanmış olabilir diye düşünüyorum, sizden yana bir problem olmadığına emin olduğum için samimiyetinize güvenerek burdan ulaştım. Yeni siparişlerde görüşmek dileğiyle 🙏🏼

:) Doğru, etkinlikte konuştuğumuz buydu, bekledim ama... Neyse az kaldı, artık yakında lansmana beklerim Cengizhan Bey.

Geri