nuclearmoonrise
Barista
Yok, olmuyor. Koca 150 gramı keyifsiz bi şekilde tükettim. İnce öğütüm kalın öğütüm orta öğütüm derken az veya çok bütün demlemelerimde hep acılık vardı. Bu kahve bana yaramadı...
Bende tad alamadim acikcasi üzüldüm 0 tad 0 keyifYok, olmuyor. Koca 150 gramı keyifsiz bi şekilde tükettim. İnce öğütüm kalın öğütüm orta öğütüm derken az veya çok bütün demlemelerimde hep acılık vardı. Bu kahve bana yaramadı...
Kahve özelliğini kaybetmiş olabilir. Ben bitireli baya oldu ama buram buram çilek tadı ve kokusunu her demlemede aldım. Bir başka seçenek ise sizlere gelen kahve sorunlu olabilir. Bu durumda yapacak bir şey yok malesef.
Su ne kullandınız?Koku mükemmel de işte tat. Neyse artık.
Nestle uludağ 90-91 derece civarı.Su ne kullandınız?
Bu kahveyi keşke bu zamanlara bırakmasaydınız. Genelde bekledikçe güzelleşiyor ama bu tam tersi oldu. Son demlemelerde kokusunda patates almaya başlamıştım,Allahtan tada yansımadı.
Tabu Burka ile Shanga gönlüme taht kurdularPatates miiçindeki aromalar ile içildiğinde kumpir olabilir
Benim ilk bitirdiğim kahve olmuştu toplu alımda tabu burka ile bu kahveyi beğenmiştim sadece aslında ama genel olarak kavrum ile alakalı mi bilmiyorum çok memnun kaldığım alım olmamıştı
sıcaklığı artırmayı deneyebilirsiniz. biraz düşük geldi. yüksek sıcaklıklara çıkmaya korkmamak gerekiyor.Nestle uludağ 90-91 derece civarı.
O zmn receteyi alalimKeşke bu kahveyi ısrarla v60'ta demlemeseydim. Aeropress ile bi deneme yapayım dedim. Mükemmel olmasa da daha az acılık ve fincanın sonlarına doğru artan tatlı bi asidite ortaya çıktı. Birkaç değişik parametre ile daha iyi olabilir.
Reçete verecek kadar güzel olmadıO zmn receteyi alalim