• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de hario skerton pro var klikten ziyade ne tarz öğütmek gerekir iyi verim alabilmek için ben filitre kahve mak.ogutumden 1 2 tık daha kalın ogutuyorum dogrumudur?
coffeegrinds-1.png

Bu listeden öğütümlerinizi karşılaştırabilirsiniz. Bu tarz google'da içerikler bulabilirsiniz.
Kaynak : https://elegantcoffee.com/coffee-grind-size-brewing-methods/

Arkadaslar Clever dripper alacagim ve suan icin en uygun Amazon uzerinden All about coffee saticisi tarafindan satiliyor Forum da saticinin resmi distributor oldugu yazan bir kac yazi gormustum Ama bu dedigim satici Amazon uzerinden cok dusuk oylamalar almis Kararsiz kaldim Bilgisi olan varsa ve yardimci olursa sevinirim
Simdiden tesekkurler :)

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bende oradan aldım

Arkadaslar Clever dripper alacagim ve suan icin en uygun Amazon uzerinden All about coffee saticisi tarafindan satiliyor Forum da saticinin resmi distributor oldugu yazan bir kac yazi gormustum Ama bu dedigim satici Amazon uzerinden cok dusuk oylamalar almis Kararsiz kaldim Bilgisi olan varsa ve yardimci olursa sevinirim
Simdiden tesekkurler :)
Bende Amazon dan almıştım. Sorunsuz geldi.

Bende uzun süredir takipteyim Amazon’dan alacağım artık, bu ürünün sapı farklı değil değil mi? Birde kullananlar renk için ne tercih ediyor kararsız kaldım şeffaf ve kahverengi arasında .
Edit; sepete ekleyip almak isteyince satıcı olarak Usta ticaret Kürşat usta diye gözüküyor , alan oldu mu bu şekilde!!!

Son düzenleme:
Bende uzun süredir takipteyim Amazon’dan alacağım artık, bu ürünün sapı farklı değil değil mi? Birde kullananlar renk için ne tercih ediyor kararsız kaldım şeffaf ve kahverengi arasında .
Edit; sepete ekleyip almak isteyince satıcı olarak Usta ticaret Kürşat usta diye gözüküyor , alan oldu mu bu şekilde!!!

Satan firmanın sahibinin ismi Kürşattı.

Kararsizligim devam ediyor All about un kendi sitesinde yazan numaradan yarin bir iletisim saglayip teyit edecegim hocam 500 ml mi ondan da emin olamadim ben

Kararsizligim devam ediyor All about un kendi sitesinde yazan numaradan yarin bir iletisim saglayip teyit edecegim hocam 500 ml mi ondan da emin olamadim ben
Verdim siparişi yarın ulaşırsa bilgi veririm.

Ürün %100 orijinal Hocam , 500 ml lik kutusu vs .Hiçbir sorun yok.👍

Merhaba Clever demleyicileri Ben cleverden çok memnunum hiç kötü kahve içmedim. Aromalar çok belirgin olmasada fena feğil peki benim isteğim şu

Kahvey inceltip daha kısa demlemeler yapsam nasıl bir sonuç alırım. Biraz daha gövdeyi düşürüo aromaları çn plana çıkarabileceğim tatlı bir fincan için yapabileceğim bir değişiklik mümkünmü ?

Merhaba Clever demleyicileri Ben cleverden çok memnunum hiç kötü kahve içmedim. Aromalar çok belirgin olmasada fena feğil peki benim isteğim şu

Kahvey inceltip daha kısa demlemeler yapsam nasıl bir sonuç alırım. Biraz daha gövdeyi düşürüo aromaları çn plana çıkarabileceğim tatlı bir fincan için yapabileceğim bir değişiklik mümkünmü ?
Kesinlikle denemelisiniz, CMD 22 klik öğütümle 2 dk'lık demlemelerde çok daha başarılı sonuçlar alıyorum 😉

Clever dripper gercekten kotu kahveler cikartmiyor Ben kendime şoyle bir standart olusturdum Paylasmam gerekirse
V60 derecesin de ogutum yapiyorum yani molent g50 de 38 clickte ogutum yapip , demleme suresini kisa tutuyorum Once kahve sonra su şeklinde demlemeye baslayip 2 dakika bekletip sonrasinda suzme islemine basliyorum Hario 02 japon uretimi filtre kagitla 1 dakika da suzuluyor toplam da 3 dakika da kahve fincanima ulasmis oluyor
Bu ay kafein kulturun 3 farkli kahvesinde de v60 demlemeye yakin tatlar aldim ve bu gercekten guzel birsey
Once kahve sonra su ile de gayet hizli suzuluyor Sahsen ben suzulme suresinde bir sorun yasamadim
Herkese iyi demlemeler :)

Geri