• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncelleme: Gara Agena ve Bochesa Kahvelerinin Lezzeti 22 - 23 Gün sonra geliyor istenmeyen tatları yok olmuş bazı kahvelere zaman gerektigini kendime birkez daha hatırlatmış oldum çok acele etmemek lazım. Şuan hepsi tatlış etiyopyalara dönüşmüş o çok keskin olan Asiditeleri kendini Dengeli ve Tatlı hale bırakmış. Kavrumdan Sonraki 13. ve 14. Günü içtigim kahvelerle şuan içtigim kahveleri yan yana koysalar içsem muhtemelen bunlar aynı kahve değil derim. Gara Agena ve Bochesayı alanlara Kahvelerini 20 - 21 Günden Önce Açmamalarını Tavsiye ederim

Güncelleme: Gara Agena ve Bochesa Kahvelerinin Lezzeti 22 - 23 Gün sonra geliyor istenmeyen tatları yok olmuş bazı kahvelere zaman gerektigini kendime birkez daha hatırlatmış oldum çok acele etmemek lazım. Şuan hepsi tatlış etiyopyalara dönüşmüş o çok keskin olan Asiditeleri kendini Dengeli ve Tatlı hale bırakmış. Kavrumdan Sonraki 13. ve 14. Günü içtigim kahvelerle şuan içtigim kahveleri yan yana koysalar içsem muhtemelen bunlar aynı kahve değil derim. Gara Agena ve Bochesayı alanlara Kahvelerini 20 - 21 Günden Önce Açmamalarını Tavsiye ederim
Beğenmenize sevindim, afiyet olsun. Demleme tarifleri sayfamızda biz de optimum süre olarak 17-18. günleri belirtmiştik. Su açısından da biraz farklı sonuçlar alıyoruz muhtemelen. Daha erken demlemelerde o derece dengesiz çıktılar almıyoruz ama dediğiniz gibi biraz daha uzun beklemesi gerekiyor ideal sonuçlar için. :)

El Salvador La Esperanza ve Honduras Las Calaveras kahvelerini degassinglerinin bitim günleri civarında peş peşe Kompresso ile yaptım (Americano). İkisi de tatlı ve birbirine benzeyen kahveler.

Esperanza alttan çok hafif sütlü Türk kahvesini andıran bir tat veriyor (tadım notlarında nugat var, benzetmiş olabilirim) ama asiditesi var. Sütle iyi gidebilir.

Honduras daha neşeli bir kahve. Asiditesi daha yüksek, içimi daha temiz. Kuşburnu çayı benzetmesini yapacağım canlılığını ifade etmek için. Bir sonraki alışverişime kesinlikle ekleyeceğim.

Merhaba, bugün 92733 sipariş numarası ile siparişimi verdim. Bir kaç gün içerisinde yurtdışına çıkacağım. Bugün kargoya verilme şansı var mıdır? @batugen
Sevgiler

Son düzenleme:
Ben de elimdekileri yeni bitirdim sayılır. Arkadaşlar özellikle Adorsi'yi tavsiye ederim, bu yıl içtiğim en iyi 10 kahve arasında. İçmeseniz bile sabah akşam koklarsınız. Infuse'a önyargılı olsam da Luz Helena Salazar ikinci en sevdiğim oldu. Brazil Toucan Cerrado da sanırım kafelerinde servis ettikleri kahve. Eğer benim de bir kafem olsaydı, özel istek olmadığı müddetçe Cerrado demlerdim. Sevmeyecek biri çıkmaz, kenarı köşesi yok. Çok iyi bir seçim yapmışlar o bakımdan.

Ben de elimdekileri yeni bitirdim sayılır. Arkadaşlar özellikle Adorsi'yi tavsiye ederim, bu yıl içtiğim en iyi 10 kahve arasında. İçmeseniz bile sabah akşam koklarsınız. Infuse'a önyargılı olsam da Luz Helena Salazar ikinci en sevdiğim oldu. Brazil Toucan Cerrado da sanırım kafelerinde servis ettikleri kahve. Eğer benim de bir kafem olsaydı, özel istek olmadığı müddetçe Cerrado demlerdim. Sevmeyecek biri çıkmaz, kenarı köşesi yok. Çok iyi bir seçim yapmışlar o bakımdan.

Merhaba,

Beğenmenize sevindim. Ethiopia Adorsi son 2 paket ve devamı yok maalesef.
Luz Helena infüze ama tam kararında işlem gördüğü için hiç aşırılık yok.
Tüm kahveleri servis ediyoruz aslında. Brezilya espresso ve türk kahvesinde kullandığımız kahvemiz. Onun dışında v60 için talebe göre demliyoruz. Zaman zaman filtre kahve makinası ile demlemelerde de kullanıyoruz ki dediğiniz gibi bazen özellikle onu demlememizi isteyenler de oluyor. Adorsi ve luz helena menüde ayrı seri olarak geçiyor ve fiyatlandırmaları farklı, diğer kahvelerin tamamı o an çalışan baristamızın tercihine göre makinada demlenebiliyor. Sabit bir çekirdek kullanımımız yok o konuda. Yolunuz düşerse mutlaka beklerim. :)

1 adet 250 gr adorsi ile 100 gramlık Guatemala ile luz helena 3 lüsünden ufak bir seçki yaptım. Kafede espresso Brezilya’yı denemiştim. Çok keyifliydi.

Adorsi paketini açınca lütfen fikirlerinizi yazın, bakalım hislerimiz bir mi. :)
Kahveler gelsin detaylı yorumlarımı ileticem. Umarım künyelerdeki tadım hissiyatını yakalarım. Gerçi clean cup bugüne dek üzmedi. O yüzden şüphe yok.

Kahveler bugün ulaştı. Adorsi 19 Aralık kavrumluydu direk demledim. Oldukça tatlı, tropikal meyvelerin olduğu, kadifemsi, ballı tereyağı hissiyatı bırakan nefis bir Etiyopya çekirdeği. Bana nullun demse wotesini anımsattı. Clean cup ismine yakışır, zerre acılık olmayan, tertemiz bir kahve!

Son düzenleme:
Tadım seti içinden bence en keyiflisi El Salvador du. Sonra Adorsi >Luiz Helena

Geri