• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Colombia Jairo Arcila

Delter
ile ön demlemesiz 1.35 te bitiş. Bu demleme aşırı iyi oldu. Yoğunluk dengesini çok sevdim. Asidite de çok kıvamındaydı.
V60 ile ise 15-255 88°C 4 döküş 2.20de bitiş oldu. Delterdan tek farkı asidite yerine tatlılık ön plandaydı.
@cemiz
V60 ile 1:17 ratio'da /15gr-255ml / 4 döküş / 50-120-185-255 olarak Cafec TH-3 ile 93°C'de demlerseniz hem asidite hem de tatlılık balance ve lezzet olarak tam kendini gösteriyor.

2023'ün en iyi kahvesi, pardon içeceği.. kahveyle alakası yok..
deneyip paylaşamamıştım yoğunluktan tecrübelerimi, yarışma seviyesi, bomba bir çekirdek.. denemeyen kaldı mı?.
bayram indirimi için teşekkürler @batugen , eline sağlık her zamanki kaliteli kavrumundan bekliyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot 2023-06-19 at 19.59.43.png
    Screenshot 2023-06-19 at 19.59.43.png
    51.5 KB · Görüntüleme: 187
  • Screenshot 2023-06-19 at 21.01.56.png
    Screenshot 2023-06-19 at 21.01.56.png
    411.8 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleme:
Merhaba, gecenlerde aldigim ve buzlukta beklettigim Gatta mikrolotu bugün demleme firsatim oldu. Sitede verilen tarifle demleyince filtrem tikandi, demleme 4 dakikayi gecti. Hario 100 lü poset 01 filtre ile demliyorum. Comandante 23 klikte ögüttüm. Neler önerebilirsiniz?

Merhaba, gecenlerde aldigim ve buzlukta beklettigim Gatta mikrolotu bugün demleme firsatim oldu. Sitede verilen tarifle demleyince filtrem tikandi, demleme 4 dakikayi gecti. Hario 100 lü poset 01 filtre ile demliyorum. Comandante 23 klikte ögüttüm. Neler önerebilirsiniz?
Biraz süre uzatan bir çekirdekti o. Clean Cup 3 döküşlü bir tarif kullanıyordu sanırım. Ben süreyi düşürmek için dripper'ın altından filtreyi çekiştiriyorum ve kağıt filtreyi yine duvarlara yapışacak şekilde düzeltiyorum. Bu şekilde süre dramatik şekilde düşüyor ama cam v60'ta böyle. Diğerlerinde denemedim.

Biraz süre uzatan bir çekirdekti o. Clean Cup 3 döküşlü bir tarif kullanıyordu sanırım. Ben süreyi düşürmek için dripper'ın altından filtreyi çekiştiriyorum ve kağıt filtreyi yine duvarlara yapışacak şekilde düzeltiyorum. Bu şekilde süre dramatik şekilde düşüyor ama cam v60'ta böyle. Diğerlerinde denemedim.
Filtrenin içini dışına çevirince minik bir oluk oluşuyor. Hızlandırmak için basit çözüm olarak denenebilir. 20 - 30 saniye kazandırıyor.

yeni kahveler gelmiş ve indirim yapmışlar 100 gram seçeneği de gelmiş
Tüm kahvelerde 3 gün boyunca geçerli %25 indirim kodu: ethiopia2023

Ben indirim koduyla 2 tane kahve alıp deneyeyim demiştim, ancak yine indirim öncesi kargo sınırını geçen ve ücretsiz kargo olan sepet, indirim sonrası ucundan geçmeyince kargo ücreti ekleniyor. Bu da sipariş vermemi durduran bir konu açıkcası çünkü indirimin 1/3'ü kargoya gidiyor bu sefer. @batugen

Ben indirim koduyla 2 tane kahve alıp deneyeyim demiştim, ancak yine indirim öncesi kargo sınırını geçen ve ücretsiz kargo olan sepet, indirim sonrası ucundan geçmeyince kargo ücreti ekleniyor. Bu da sipariş vermemi durduran bir konu açıkcası çünkü indirimin 1/3'ü kargoya gidiyor bu sefer. @batugen
Selam,

Maalesef kargo ücretimiz çok yüksek. Yansıttığımız kargo ödediğimizden %30 daha düşük. İndirimle birlikte kargo sınırını geçmediğinde sistem kargo ücreti çıkartıyor.

Ethiophia Gara'yı bugün demledim sıcakken varla yok arası bir kayısı havasında sogudukça kırmızı meyvelere dönüyor. Kahvede kavun ise arkadan kendini hissettiriyor aftertaste gibi bir nevi ama şöyle bir sorun var kahve biraz daha sogudugu vakit direk şarabımsılık'a gidiyor Şirincenin kavunlu ve kırmızı meyve şarapları gibi ben kahvede şarabımsılık sevmiyorum şahsen o yüzden notalara şarambımsı olarakta yazılsa iyi olur insanlar ona göre yönlenir seven direk seçer sevmeyen başka kahve seçer.

Ethiophia Gara'yı bugün demledim sıcakken varla yok arası bir kayısı havasında sogudukça kırmızı meyvelere dönüyor. Kahvede kavun ise arkadan kendini hissettiriyor aftertaste gibi bir nevi ama şöyle bir sorun var kahve biraz daha sogudugu vakit direk şarabımsılık'a gidiyor Şirincenin kavunlu ve kırmızı meyve şarapları gibi ben kahvede şarabımsılık sevmiyorum şahsen o yüzden notalara şarambımsı olarakta yazılsa iyi olur insanlar ona göre yönlenir seven direk seçer sevmeyen başka kahve seçer.
Merhaba,

tadım notlarını alabilmenize sevindim. Soğudukça şarapsı bir yapı almadığım için bunu notlara eklemedim açıkçası.

Siteye eklediğim demleme yöntemiyle bir deneme yapabilir misiniz?

https://cleancup.coffee/demleme-tarifleri/

Geri