• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@batugen

23 Nisan'a kadar evde olamayacağım. "Şimdi sipariş versem, kahveler ileri tarihte gönderilse" şeklinde bir hizmetiniz var mıydı?
Merhaba,

Sipariş sırasında gönderim istediğiniz tarihi yazabilirsiniz. Bu ayı geçmediği sürece sorun olmayacaktır.
Ben de ilk defa mağaza teslim sipariş verdim. Sizden haber mi beklemeliyim cafeye uğramak için @batugen
Merhaba,

Siparişiniz için teşekkürler. Sipariş sırasında ilettiğiniz numaraya whatsapp üzerinden mesaj gönderiyoruz hazır olduğunda.

Kavurumlarını çok merak ediyordum, bugün filtre setini edindim merakla bekliyorum gelmesini demlemek için.
Bana göre ilk 3 içinde @batugen bey filtre kahve kavrumu konusunda. Afiyet olsun şimdiden. Ben de dondurucudan çıkardım yeni, ne almışım valla çıkar çıkar bitmiyor😅 Batu Bey bu sene haber var mı Los Hermanos'tan?

1681492287255.jpeg

@batugen Şöyle bir hatayla karşılaşıyorum ısrarla, gramaj, kavrum vs seçmeye çalıştığımda. Ben mi hatalı işlem yapıyorum acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230417_125507_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230417_125507_com.android.chrome.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 48
Yukarıdan kavurma profili veya gramaj seçmeyi unutmuş olabilirsiniz bir kontrol edin

@batugen Şöyle bir hatayla karşılaşıyorum ısrarla, gramaj, kavrum vs seçmeye çalıştığımda. Ben mi hatalı işlem yapıyorum acaba?

Yukarıdan kavurma profili veya gramaj seçmeyi unutmuş olabilirsiniz bir kontrol edin

Tarayıcımdan çerezleri silmediğim için alıyormuşum hatayı, farklı cihazdan deneyince problem çözüldü.

Bu arada kampanya için teşekkürler @batugen ☕😊

Tüm kahveler setini sipariş ettim. Merakla bekliyorum, kampanya için teşekkürler :)

ben genelde yeni kahve geldiğinde paketi sıktırıp valfden koklarım. 1. yi kokladım berbat bir koku. 2. yi kokladım yine aynı koku...diğer paketlerde de durum aynı. sonra 4 kahvede birbirine bu kadar benzeyen ve kötü olamayacağından. paketlerinden vakum poşetine boşalttım. sonra vakumlarken farkettim kokular harika. Evet poşetler berbat kokuyor. Kokuyu tarif ediyorum. battal boy siyah çöp poşeti düşünün tam o koku.
Böyle bir yorum arıyordum. Paketler harbi çok kötü ve kalitesiz kokuyor.

üstteki paket yorumlarına katılıyorum eskiden Cleancup paketleri geldiğinde içime çeke çeke koklardım , şimdi ne yazık ki o kalitesiz koku yüzden rahatsızlık duyuyorum.

Bu çok moralimi bozdu. Kahve tadına etkisi olur mu orada bekletmenin? İptal etmeli miyim siparişi?

Bu çok moralimi bozdu. Kahve tadına etkisi olur mu orada bekletmenin? İptal etmeli miyim siparişi?
Benim cleancup tan alıp memnun olmadığım kahve sayısı çok azdır. Siyah paketleme ile olanlardan da aldım. Tadına etkisi olduğu düşünmüyorum.

Geri