nuclearmoonrise
Barista
Ben anlamadım olayı tam.22 Kasımda vermiş olduğum siparişimi 30 Kasım kavurum olarak istemiştim. Bu gün kargo dağıtıma çıkınca bu mail banada geldi. Ürünleri teslim alıp hangi kahveden gönderildiğine baktığımda Ethiopia Idido gönderildiğini gördüm. Sitede ikisi arasında ücret farkı var ve daha eksik gramajlı ürün gelmesi beklediğim bir sonuç ama ürünleri tarttığımda 95,5 gr olarak bana gönderilmiş. Hesabım beni yanıltıyor olabilir ama 90 lira olan kahveden 126gr gönderilmiş. 44 lira alacaklı durumdayım. Idido 100 lira 95,5gr gönderilmiş kabaca 38 lira yapıyor. Bu yazdığım gramajlar paket ağırlıkları da dahil ağırlıklar.
Yanlış anlaşılmasın eksik ürünün peşinde değilim. Toplam gramaja baktığımda da 1 demleme eksik kahve gelmiş toplamda aldığım indirimli fiyat karşısında güzel bir alışveriş oldu. Sadece kendilerinden kaynaklı bir hatanın telafisinde izlenilen yolu göstermek için bu kadar uzun yazdım. Daha öncede bu gramaj hataları başka firmalarda yazılmıştı. Her türlü iletişim bilgimiz kendilerinde olmasına rağmen gönderimden önce arayıp fikrimizi sorabilirlerdi. Biraz mecbur bırakılmak hoş olmadı.
Yinede güzel bir indirim ile aldığım kahveler için teşekkür ederim. Şimdiden ellerinize sağlık...
Aratoca paketle birlikte: 126 gr
Idido paketle birlikte: 95 gr
Böyle mi? Her bir paket (küçük olduğunu farz ediyorum) 10 gram desek zaten 20 gram paket ağırlığından gidiyor. 250 gram kahve yerine elinize net 200 gram mı geçti?