neden yazışmalardan sonra böyle olsun? Ne ile itham etmek istediğinizi tam anlayamadım, lütfen açıklar mısınız?1 saat once denediğimde kupon tanımlanıyordu, şimdi geçersiz diyor;
@batugen ne oluyor? Saat 23:59'a kadar geçerli değil mi? Yazışmalardan sonra mı böyle oldu?
Evet tazelik ve tatsal zenginliğin evrimi çekirdeğe göre değişebiliyor, Null'un geçen seneki Worka'sı 2. ayında bile çok iyiydi, niye bayatlamıyor diye de yorum yapmıştım hatta ama Turaco çok çabuk sönüyordu. İlk iki hafta vişneli bir deneyimken sonrasında düzleşip acılaşmıştı. Hermanos bu kadar hızlı olmasa da bence 1. ayı bitmeden tüketilmesi gereken bir yapıda...Benim hissiyatım kahve kavrulduktan sonra ilk 1 ay gayet güzel oluyor. Sonra zayıflasa da yine de keyifli oluyo. Zamanında nulldan aldığım workadan 15 gramı 2 ay sonra içmiştim gayet güzeldi. Tabii her kahveye göre değişir durum @CoFFeePaTh in de dediği gibi. Ben tüm kahveler paketi aldım 2-3 gün önce.
Yemin ediyorum aynısını düşünüyorum sabahtan beri. Bu seneki null Peru timbuyacu degassing sonrası ilk hafta mükemmeldi, 2.Evet tazelik ve tatsal zenginliğin evrimi çekirdeğe göre değişebiliyor, Null'un geçen seneki Worka'sı 2. ayında bile çok iyiydi, niye bayatlamıyor diye de yorum yapmıştım hatta ama Turaco çok çabuk sönüyordu. İlk iki hafta vişneli bir deneyimken sonrasında düzleşip acılaşmıştı. Hermanos bu kadar hızlı olmasa da bence 1. ayı bitmeden tüketilmesi gereken bir yapıda...
bugün degassing süresinin 7.günü, henüz paketi açmadım. siz genelde kavrum tarihinden sonra kaç gün bekliyorsunuz?Herhalde hermanos denemeyen kalmadı ama iki kelime de ben edeyim. Paketin 2/3'ünü bitirdim. İlk iki gün asiditesi yüksek, baya meyvemsiydi. Bana KF Wamena'yı hatırlattı. Sonra çok hızlı bir şekilde düştü. 3. günden sonra daha dengeli bir hale geldi. Şu an çikolata ve hafif sarı meyve tatları hakim. Açıkçası yüksek asiditenin korunmasını isterdim ama bu hali de kötü değil. Aldığıma pişman olmadım.
10-14 gün beklemeye çalışıyorum.bugün degassing süresinin 7.günü, henüz paketi açmadım. siz genelde kavrum tarihinden sonra kaç gün bekliyorsunuz?
Evet geçen seneki Santa Rosa'ya göre gerçekten ciddi farklılık var. Ancak, ben düz bir kahve içtiğimi söyleyemem. Hatta ödediğim ücreti göz önüne aldığımda, performans olarak beni tatmin ettiğini de söyleyebilirim.Geçen sene 2-3 paket tüketmiştim santa rosa ve çok sevmiştim gerçekten. İçerken buram buram çilek vardı. Ama bu seneki santa rosa yı beğenemedim bir türlü belki de gövdesinin fazla olması aromaları bastırıyordur. Kavrum da koyu gözüküyor gözüme genelde koyu kavrum kahvelerde rastlanılan öğütüm kolaylığı mevcut. Değirmenin koluna dokunmadan gövdesinden sallayarak çevirsem öğütülecek neredeyse. O kadar kolay öğütülüyor.
Sitedeki tariften ben de hiç verim alamadım maalesef. Ayrıca ne yapsam sürekli düz sıradan bir kahve içiyorum gibi ve arkadan gelen bir acılık gitmiyor. Bir de kalın öğütüm düşük sıcaklık parçalı döküş deneyebilirsiniz. Ben öyle yaptım.
Cmd 26 klik / bloom+3 düküş / Su 91 derece (nestle) / Filtre Traditional. Biraz daha iyi oldu. (gibi) Yine düz ama içilebilir düz artık . 27-28 klik de denenebilir sanki. Bekleyince değişebilir belki ama kavrumdan 20 gün sonra yaptığımda da aynı tadı aldım.![]()
Yoklama alıyosunuz galibaKaç kişiye geldi bu mail?
Yoğunluk sebebiyle Colombia Aratoca kahvemiz tükenmeden önce stok kapatamadık. Bu hatamız için öncelikle çok özür dileriz.
Herkesin bu kahveyi deneyimleyebilmesi adına 125gr olarak gönderim sağladık. Eksik gramajı ise farklı bir kahveden sağladık. Mükemmel bir çözüm olmadığının farkındayız ve çok üzgünüz.
Sizlere bir sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz tüm kahveler ve setlerde geçerli %10 kupon tanımladık.
Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.
Eğer farklı bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen bize geri dönüş sağlayın.
yoklamadan ziyade benim gibi kaç kişi mağdur onu anlamaya çalışıyorumYoklama alıyosunuz galiba![]()
22 Kasımda vermiş olduğum siparişimi 30 Kasım kavurum olarak istemiştim. Bu gün kargo dağıtıma çıkınca bu mail banada geldi. Ürünleri teslim alıp hangi kahveden gönderildiğine baktığımda Ethiopia Idido gönderildiğini gördüm. Sitede ikisi arasında ücret farkı var ve daha eksik gramajlı ürün gelmesi beklediğim bir sonuç ama ürünleri tarttığımda 95,5 gr olarak bana gönderilmiş. Hesabım beni yanıltıyor olabilir ama 90 lira olan kahveden 126gr gönderilmiş. 44 lira alacaklı durumdayım. Idido 100 lira 95,5gr gönderilmiş kabaca 38 lira yapıyor. Bu yazdığım gramajlar paket ağırlıkları da dahil ağırlıklar.Kaç kişiye geldi bu mail?
Yoğunluk sebebiyle Colombia Aratoca kahvemiz tükenmeden önce stok kapatamadık. Bu hatamız için öncelikle çok özür dileriz.
Herkesin bu kahveyi deneyimleyebilmesi adına 125gr olarak gönderim sağladık. Eksik gramajı ise farklı bir kahveden sağladık. Mükemmel bir çözüm olmadığının farkındayız ve çok üzgünüz.
Sizlere bir sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz tüm kahveler ve setlerde geçerli %10 kupon tanımladık.
Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.
Eğer farklı bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen bize geri dönüş sağlayın.
Ben maili okuyunca olur öyle dedim ve mağdur hissetmiyorum. Yani demek ki mağdur kaç kişi bulmak için başka bi soru sormanız lazım. Umarım mağduriyetiniz giderilir.yoklamadan ziyade benim gibi kaç kişi mağdur onu anlamaya çalışıyorum
yoksa bi' tek benim siparişimde mi sorun oldu
zira bi' kahve bahsettikleri gibi eksik, bu kusurlu alışveriş tanımına giriyor,
tanımlanan indirim kuponu ve yerine gönderilen farklı bi' kahve benim için anlamsız.
bir de 30 kasım kavrum tarihi olarak seçtiğim kahve 24 kasım tarihiyle gelince, insan durumu sorguluyor![]()