• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cezve Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba;

Evet Cu-P Cezvemiz önümüzdeki hafta satışta olacak.
1 mm kalınlık
İç kısım %100 mikron gümüş kaplama
%100 bakırdan tamamen el işciliği
Yandan kulplu bir model olacak. Atölyeden sıcağı sıcağına bir görüntü ekledik.

Cevap için teşekkür ederim; peki 1mm yeterli midir sizce? En yaygın kullanılan basit cezvelerde et kalınlığı ne kadar acaba; malum onlarda ısı yalıtımından dolayı kahveler kaçınılmaz şekilde acı oluyor.

Harbiye karakolu yanı Bostan sokakta bakır gümüş vb üzerine ürünler satan Select Home diye bir mağaza var.

Cezvelerini inceleyip beğenmiştim. En bilinen markanın 2/3 fiyatınaydı.

Yolu düşen olursa göz atabilir.

Not: Siteleri var ama online satış görünmüyor.

Not2: Satın alıp kullanmadım ve firma ile en ufak bağım yok, vitrinde bakır mutfak ekipmanlarını görünce girip bakmıştım.

Cevap için teşekkür ederim; peki 1mm yeterli midir sizce? En yaygın kullanılan basit cezvelerde et kalınlığı ne kadar acaba; malum onlarda ısı yalıtımından dolayı kahveler kaçınılmaz şekilde acı oluyor.
@cagrierdogan Genelde piyasa ürünü diye tabir edilen ürünlerde maksimum 0,75 mm kalınlık görebilirsiniz ama onlarda asıl sorun ürünün %100 bakır olmaması.

1 mm ve 1,5 mm kalınlıklarda ürün denemeleri yaptığımızda biz 1 mm ile amaçlanan nitelikli Türk kahvesine amaçlanan sürede (3-4 Dakika) ulaştık. O nedenle 1mm kalınlık ile ürünü hazırlamayı tercih ettik.
Elinize saglik. Guzel gorunuyor. Kapasitesi nedir? Bu urunde de guzel bir tanitim fiyati olcak mi ;)

@teyyaredenkahve Levent Bey inşallah olacak tabiiki bir kaç güne kadar netleşir. Türk kahvesi konusundaki uzman kişilere ürünler deneme ve test için gönderildi. Onlardan gelen değerlendirmelere göre nihai karar verilip detaylar netleşecek.

@cagrierdogan Genelde piyasa ürünü diye tabir edilen ürünlerde maksimum 0,75 mm kalınlık görebilirsiniz ama onlarda asıl sorun ürünün %100 bakır olmaması.

1 mm ve 1,5 mm kalınlıklarda ürün denemeleri yaptığımızda biz 1 mm ile amaçlanan nitelikli Türk kahvesine amaçlanan sürede (3-4 Dakika) ulaştık. O nedenle 1mm kalınlık ile ürünü hazırlamayı tercih ettik.

@teyyaredenkahve Levent Bey inşallah olacak tabiiki bir kaç güne kadar netleşir. Türk kahvesi konusundaki uzman kişilere ürünler deneme ve test için gönderildi. Onlardan gelen değerlendirmelere göre nihai karar verilip detaylar netleşecek.

Anladım. Benim bu konuda doğru dürüst tecrübem yok; olan arkadaşlar yorumlarını-tahminlerini yapacaklardır zaten. Hayırlı uğurlu olsun yeni ürününüz, inşallah iki tarafı da memnun eder.

sevgili @kahvekolik.barista @Deniztombull ve @pacamara türk kahvesinde amaçlamamız gereken süre 3-4 dakika mı olmalıdır? eğer mümkün ise bizleri aydınlatmanızı rica ediyorum.

Cezve arayaşındayım ben de,ürün ne zaman satışa çıkar acaba?

sevgili @kahvekolik.barista @Deniztombull ve @pacamara türk kahvesinde amaçlamamız gereken süre 3-4 dakika mı olmalıdır? eğer mümkün ise bizleri aydınlatmanızı rica ediyorum.
Nisan Ağca @pacamara Youtube kanalında demlediği Türk kahvesinde, karıştırma + ocağa koyup pişirme süresinin toplam 1.5 dakika civarı sürmesi gerektiğine değinmişti. Espressoya rakip olacak bir içeceğin hızlı demlenmesi ve lezzetli olması gerektiğini de eklemişti.
Bana da 3-4 dakika uzun gibi geldi açıkçası.

Cezve arayaşındayım ben de,ürün ne zaman satışa çıkar acaba?
Merhaba;

Atölyeden son durumun fotoğrafı ektedir. İç gümüş kaplamalar bugün tamamlanmış oluyor. Yarın itibariyle satışa açmayı planlıyoruz.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-11-24 at 13.16.52.jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-24 at 13.16.52.jpeg
    65.2 KB · Görüntüleme: 110
Nisan Ağca @pacamara Youtube kanalında demlediği Türk kahvesinde, karıştırma + ocağa koyup pişirme süresinin toplam 1.5 dakika civarı sürmesi gerektiğine değinmişti. Espressoya rakip olacak bir içeceğin hızlı demlenmesi ve lezzetli olması gerektiğini de eklemişti.
Bana da 3-4 dakika uzun gibi geldi açıkçası.
Bu konu da Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları derneğinin yaptığı dokumanı inceleyebilirsiniz.
Standartlarimiz.pdf (turkkahvesidernegi.org)

mrb cezve ne zaman satışa çıkar acaba
Cezve satışa açıldı ben memnuniyetle kullanmaktayım. Ancak sitesinden kontrol ettim, stokta kalmamış. Firma ile iletişime geçebilirsiniz zamanlama konusunda.

Geri