• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Cezve Önerileri

Marius

Üye
İsim
Marius Kowaloski
Daha fazla  
İsim
Marius Kowaloski
2 tane Cezve önerisine ihtiyacım var.

Birincisi fiyat/performans bir cezve. (Mümkün olduğunca kaliteli ama fiyatı ucuz)

İkincisi ise yüksek kaliteli olsun. Kaç para olduğu önemli değil. (Tek parametre yüksek kalite olması fiyat önemsiz)

Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

cagrierdogan

İyi Bilinen Üye
İkinciye cevap belli, şu iki konuya bakabilirsiniz:

jcrusd

İyi Bilinen Üye
İsim
J Crusd
Daha fazla  
İsim
J Crusd
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Acaia Pearl S, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Hario V60, Delter Press, Bialetti Moka Pot
Ben de önerileri bekliyorum, emin değilim ama bir başlıkta @Kahveciningalaksirehberi de iyi bir cezve aldığından bahsetmişti.

jcrusd

İyi Bilinen Üye
İsim
J Crusd
Daha fazla  
İsim
J Crusd
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Acaia Pearl S, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Hario V60, Delter Press, Bialetti Moka Pot
Aynı cezve. Piyasada "niteliklik Türk kahvesi" cezvesi yapan başka firma yok bildiğim kadarıyla. Et kalınlığı ve gümüş kaplama can alıcı noktaları (imiş). Evet ben de daha almadım.
Forumda soy markasına da denk gelmiştim.

Leylifer

İyi Bilinen Üye
İsim
Furkan
Ben de Soy kullanıyorum. Çok başarılı bir ürün.

Yalnız birkaç ayda büyük zam oldu Soy cezvelerine. Ben 225ml versiyonunu 350’ye almıştım.

Şimdi 85ml.‘lik tek kişiliği 350.

100 lira zam gelmiş cezvelere.

Bilke

Üye
Fiyat/performans olarak Coho'nun cezvelerine bakabilirsiniz.

Yüksek kalite olarak Soy ya da Tokercraft tercih edebilirsiniz. Bende Toker'in iki kişilik cezvesi var ve memnunum. Benim için tek sıkıntısı 120-130 ml gibi bir kapasitesi olması. Ortalama bir kahve fincanı 70 ml olduğu için 2 kişilik demlemelerimde biraz az geliyor. 140'a tamamladığımda da taşacak gibi oluyor. Hiç köpürme payı kalmıyor.

Marius

Üye
İsim
Marius Kowaloski
Daha fazla  
İsim
Marius Kowaloski
Teşekkürler, yüksek kalite öneriler icin. Daha fiyat performans bazlı önerileri de alabilirim.

jcrusd

İyi Bilinen Üye
İsim
J Crusd
Daha fazla  
İsim
J Crusd
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Ben de Soy kullanıyorum. Çok başarılı bir ürün.

Yalnız birkaç ayda büyük zam oldu Soy cezvelerine. Ben 225ml versiyonunu 350’ye almıştım.

Şimdi 85ml.‘lik tek kişiliği 350.

100 lira zam gelmiş cezvelere.
Soy’u nereden almıştınız? Sitesinde usd olarak ve yüksek fiyattan satılıyor, sanırım daha çok yurt dışına hitap ediyor.

deniz

İyi Bilinen Üye
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Espresso Makinesi
arçelik seffa mod
Değirmen
cunill tranquilo sd , lido 3 , baratza encore
Ekipmanlar
soy c2g, brikka 2 cups, överst, v60, kalita
arkadaşlar cezve konusunda soy 1 toker 2.. nitelikli çekirdek kullandığınızda içtiğiniz kahveye sınıf atlatan cezveler.

Enzo

İyi Bilinen Üye
İsim
İl
Daha fazla  
İsim
İl
Espresso Makinesi
Lelit
Değirmen
Comandante c40
Ekipmanlar
, kalita 185 dripper, hario v60 plastik, aeropress ve french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Bende soy cezve var kesinlikle tavsiye ederim.tokercraft kullanmadım ama o da eminim iyidir

cagrierdogan

İyi Bilinen Üye
Öneri değil; ayrıca başlığını da açmak istemedim, o yüzden buraya gönderiyorum. Demmex diye bir markanın cezvelerini (bu ve bu) gördüm Amazon Almanya'da. Cezvelerin 2mm kalınlığı olduğu yazıyor açıklamada (1 mm'likleri de var).

Türkiye'de satılıyor mu diye baktım, birkaç yerde gördüm fakat kalınlığa dair bir bilgi yok gibi. Fiyat da uygun sayılmaz zaten.

elbatin

İyi Bilinen Üye
İsim
Abdullah Batın GÖFER
Daha fazla  
İsim
Abdullah Batın GÖFER
Değirmen
Timemore Chestnut C2
Ekipmanlar
Hario V60,French Press
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ardahan-Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Ardahan Merkez
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Ankara Bahçelievler
Öneri değil; ayrıca başlığını da açmak istemedim, o yüzden buraya gönderiyorum. Demmex diye bir markanın cezvelerini (bu ve bu) gördüm Amazon Almanya'da. Cezvelerin 2mm kalınlığı olduğu yazıyor açıklamada (1 mm'likleri de var).

Türkiye'de satılıyor mu diye baktım, birkaç yerde gördüm fakat kalınlığa dair bir bilgi yok gibi. Fiyat da uygun sayılmaz zaten.

Copperbull Demmex 2017 Gorgeous Hammered Copper Turkish Greek Coffee Pot Mocha Jug/Briki​

Greek? İşte buna bir "Bruh" çekilir...

HaLiL

İyi Bilinen Üye
İsim
İbrahim Halil
Daha fazla  
İsim
İbrahim Halil
Espresso Makinesi
Cafelat Robot
Değirmen
Eureka MSD, 1Zpresso K-Plus&X Pro👍🏻, Sözen♾,
Ekipmanlar
Clever Dripper, Kalita 155, V60(01-02 plastik+02 İmmersion), Aeropress&Delter Press, Espro, Stagg Ekg
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
@specific.coffee de bugün hikayesinde bir cezve yayınladı ‘yakında’ tadında.

specific.coffee

İyi Bilinen Üye
İsim
Samet Korkmaz
Ben göremedim onu, @specific.coffee ipucu var mı?

Merhaba;

Evet Cu-P Cezvemiz önümüzdeki hafta satışta olacak.
1 mm kalınlık
İç kısım %100 mikron gümüş kaplama
%100 bakırdan tamamen el işciliği
Yandan kulplu bir model olacak. Atölyeden sıcağı sıcağına bir görüntü ekledik.

Ekli dosyalar

• Cu-P Cezve.jpeg
    Cu-P Cezve.jpeg
    35.1 KB · Görüntüleme: 137