• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarifi buldum tekrar kolaydaymış 😉

200 TL üzeri %25 indirim var beta da @Kemtuz hocam demlik de alabilirim size zahmet öncelikli olanları ilk 100 TL nin içinde olmak üzere 200 TL lik bir çay öneri listesi hazırlarmısınız Beta dan, sanırım tavsiye bekleyen epey arkadaşımız vardır.
Birde Şu İngiliz çay harman tarifiniz hangi başlık altındaydı.Şimdiden teşekkürler 🙏
Merhabalar,
@ercuozcan demlik konusunda çeşitli fikirler var,
Porselen demlik iyidir, koku vermez çayın tadını değiştirmez ısıyı sabit tutar
Bakır demlik iyidir, ısıyı sabit tutar, sağlıklıdır
Demirdöküm demlik iyidir, ateşten cekseniz bile uzun süre sıcak kalır, ayrıca çayın içine biraz demir karışır, demir eksikligine iyi gelir.
Yukarıdaki gibi argümanlar var.
Altına mum konup sıcak tutulan demliklerde pratik ve güzel oluyor, barosiklat cam ve demir demlikler bu şekilde sıcak tutulabiliyor.
Bende hepsi var , günlük kullanımda evde porselen demlik varsa yeterde artar bile bence.
Diğer taraftanDemir demliklerde gozalici şık bence.

Beta tea de önereceğim çaylar, Seylan çayı seviyorsanız, Seylan çayları kalitelidir.
Mesela ben yüksek iç kesimlerde yetişen ve yaprak olarak orange pekoe(op) veya broken orange pekoe (bop) olanları seviyorum. Size başka bir çeşit hitap edebilir.
Assam çayı (hindistan) tavsiye ederim. Sitede baharatlı assam çayı da satılıyor. Baharatsiz olanı alın derim
Çin yeşil caylari aromalı ve aromasiz olarak çok çeşitte var, örneğin yasemini yeşil çay, erik aromalı yun wu yeşil caylari favorim

Nirvana Assam almayın derim. İçinde portakal kakulesi aroması var. Ben yanlışlıkla almıştım. Severseniz bilemem tabii.
Malesef sonraki serilerde assam nirvana serisine kakule gibi baharatlar eklediler, aslında assam masala diye baharatlı bir çay vardı.
Önceki serilerde assam nirvana normal assam çaylarından daha kaliteli bir seri içeriyordu.

Merhabalar,
@ercuozcan demlik konusunda çeşitli fikirler var,
Porselen demlik iyidir, koku vermez çayın tadını değiştirmez ısıyı sabit tutar
Bakır demlik iyidir, ısıyı sabit tutar, sağlıklıdır
Demirdöküm demlik iyidir, ateşten cekseniz bile uzun süre sıcak kalır, ayrıca çayın içine biraz demir karışır, demir eksikligine iyi gelir.
Yukarıdaki gibi argümanlar var.
Altına mum konup sıcak tutulan demliklerde pratik ve güzel oluyor, barosiklat cam ve demir demlikler bu şekilde sıcak tutulabiliyor.
Bende hepsi var , günlük kullanımda evde porselen demlik varsa yeterde artar bile bence.
Diğer taraftanDemir demliklerde gozalici şık bence.

Beta tea de önereceğim çaylar, Seylan çayı seviyorsanız, Seylan çayları kalitelidir.
Mesela ben yüksek iç kesimlerde yetişen ve yaprak olarak orange pekoe(op) veya broken orange pekoe (bop) olanları seviyorum. Size başka bir çeşit hitap edebilir.
Assam çayı (hindistan) tavsiye ederim. Sitede baharatlı assam çayı da satılıyor. Baharatsiz olanı alın derim
Çin yeşil caylari aromalı ve aromasiz olarak çok çeşitte var, örneğin yasemini yeşil çay, erik aromalı yun wu yeşil caylari favorim

Hocam konuya hakim olmandan ötürü danışmak istediğim bir mevzu var.
Süper Tea, Selected Quality, Assam Garnet gibi tenekede olanlarda sorun yok da 50gr'lık keemun, golden monkey ve yunnan'ı deneyimlemek için almıştım. Denemediğim yöntem kalmadı ama hep aynı garip bir tat alıyorum bu üç çayda da ve o tat her şeyin üstüne çıkıyor. Kilde batı tekniği olsun, farklı infüzyonlarda gong fu olsun aynı, camda batı tekniği aynı, camda soğuktan koydum yine hep aynı oldu sonuç. Hep o garip tat geliyor. Bu da ister istemez Beta'dan soğuttu zamanla. Bu bahsi geçen çaylardan deneyiminiz var mıydı, sonuç nasıl oldu çok merak ediyorum.

Hocam konuya hakim olmandan ötürü danışmak istediğim bir mevzu var.
Süper Tea, Selected Quality, Assam Garnet gibi tenekede olanlarda sorun yok da 50gr'lık keemun, golden monkey ve yunnan'ı deneyimlemek için almıştım. Denemediğim yöntem kalmadı ama hep aynı garip bir tat alıyorum bu üç çayda da ve o tat her şeyin üstüne çıkıyor. Kilde batı tekniği olsun, farklı infüzyonlarda gong fu olsun aynı, camda batı tekniği aynı, camda soğuktan koydum yine hep aynı oldu sonuç. Hep o garip tat geliyor. Bu da ister istemez Beta'dan soğuttu zamanla. Bu bahsi geçen çaylardan deneyiminiz var mıydı, sonuç nasıl oldu çok merak ediyorum.
Aslında bu üç çay hemen hemen aynı, Türkiye'de Rize çayı, Karadeniz çayı pazarlama tekniğine benzer yani. Bu üç çayda tütsülenmiş. Sizin sevmediğiniz tat sanırım bu tütsü tadı.
Aslında aralarında en ünlüsü Yunnan çayı. Yunnan bölgesi çok büyük ve yıllık hasat fazla. Piyasada Yunnan çayının çok çeşidi var. Bir de bilmediğimiz için Yunnan olmayıp Yunnan diye pazarlananlar var.
Benim yurtdışı markalarından temin ettiğim Yunnan caylari tütsülenmemişti mesela.
Beta tea de en büyük sorun devamlılığının olmaması, birkaç ay sonra alacağınız Yunnan çayı bambaşka çıkabilir.

Aslında bu üç çay hemen hemen aynı, Türkiye'de Rize çayı, Karadeniz çayı pazarlama tekniğine benzer yani. Bu üç çayda tütsülenmiş. Sizin sevmediğiniz tat sanırım bu tütsü tadı.
Aslında aralarında en ünlüsü Yunnan çayı. Yunnan bölgesi çok büyük ve yıllık hasat fazla. Piyasada Yunnan çayının çok çeşidi var. Bir de bilmediğimiz için Yunnan olmayıp Yunnan diye pazarlananlar var.
Benim yurtdışı markalarından temin ettiğim Yunnan caylari tütsülenmemişti mesela.
Beta tea de en büyük sorun devamlılığının olmaması, birkaç ay sonra alacağınız Yunnan çayı bambaşka çıkabilir.

Öncelikle konuya alaka gösterip yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Tütsü beğendiğim bir işlem aslında birçok farklı üründe. Çaydaki tütsü merakım da Lapsang Souchong ile başlamıştı, bu çayı da yine Beta'dan almıştım ancak severek tüketmiştim. Mevcut Keemun evet tütsülenmiş ancak yanlış olmasın Yunnan ve Golden Monkey tütsülenmiş değildi. Yunnan belirttiğiniz gibi pazar payı yüksek bir çay, bu sefer olmadı ama farklı bir satıcıdan alıp bir şans daha vermek gerek. Değindiğiniz son konu da maalesef çoğu markada geçerli, söz gelimi Ronnefeldt'ten aldığım aynı türden bir çay long leaf'e yakın olurken bir diğer alımda neredeyse broken ile karşılaşıyoruz.

Öncelikle konuya alaka gösterip yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Tütsü beğendiğim bir işlem aslında birçok farklı üründe. Çaydaki tütsü merakım da Lapsang Souchong ile başlamıştı, bu çayı da yine Beta'dan almıştım ancak severek tüketmiştim. Mevcut Keemun evet tütsülenmiş ancak yanlış olmasın Yunnan ve Golden Monkey tütsülenmiş değildi. Yunnan belirttiğiniz gibi pazar payı yüksek bir çay, bu sefer olmadı ama farklı bir satıcıdan alıp bir şans daha vermek gerek. Değindiğiniz son konu da maalesef çoğu markada geçerli, söz gelimi Ronnefeldt'ten aldığım aynı türden bir çay long leaf'e yakın olurken bir diğer alımda neredeyse broken ile karşılaşıyoruz.
Haklısınız, ürün ozelliklerinde tütsülenmiş yazmamakla beraber ben tütsülenmiş tadı aldım.
Lapsang souchong bende seviyorum. Ancak her markada farklı bir tatla karşılaştım.
Tutsulenmede kullanılan odunun türü veya ürün (süt gibi) tadı çok etkiliyor. Yukarda belirtiginiz ürünlerin tutsulenmesi benim de hoşuma gitmedi(keemun hariç) . Bunu kullanılan materyale bağladım ama yanlışım olabilir.
Forumda bir cayseverle daha karşılaşmak çok hoşuma gitti. Sizden de paylaşımlar bekliyorum

Son düzenleme:
Haklısınız, ürün ozelliklerinde tütsülenmiş yazmakla beraber ben tütsülenmiş tadı aldım.
Lapsang souchong bende seviyorum. Ancak her markada farklı bir tatla karşılaştım.
Tutsulenmede kullanılan odunun türü veya ürün (süt gibi) tadı çok etkiliyor. Yukarda belirtiginiz ürünlerin tutsulenmesi benim de hoşuma gitmedi(kremin hariç) . Bunu kullanılan materyale bağladım ama yanlışım olabilir.
Forumda bir cayseverle daha karşılaşmak çok hoşuma gitti. Sizden de paylaşımlar bekliyorum

Ülkede kahvede konusunda son zamanlarda her anlamda sevindirici bir yükseliş var. Çayda da aynı gelişmeyi (sevmek, sahiplenmek, tutkuya dönüştürmek, sürdürmek) umarım yakın zamanda görürüz ve bununla birlikte paylaşımların da artış göstermesine şahit olabiliriz muhakkak. Saygılar sunuyorum 🙋🏿‍♂️

beta'da birçok üründe % 50 indirimi var. bugün son gün.

Beta'dan verdiğim sipariş 5 gün kargoya verilmedi. Son olarak iptal etmek istedim iptal talebini 3 gün boyunca onaylamadilar. Canlı destek hattından iptal edilmesini istedim ettik dediler edilmemiş. Ardından tekrar aynı işlemi yaptıktan sonra iptal ettiler ve iadeyi gerçekleştirdiler. Bu tecrübem henüz 1 aylık. Paylaşayım dedim.

Merhaba,

Beta çay için bir de Trendyol' daki mağazasına bakıp fiyat karşılaştırması yapın derim. Fiyatlar, indirimdeki kendi sitesinden de ucuza gelebiliyor bazen. Betashop' dan alışveriş yapacaklara da siparişlerinin geç kalmaması için bir ipucu vereyim. Sepetinize lokum, kuruyemiş benzeri bir şey ekleyin. O zaman siparişleriniz İstanbul' daki depolarından geliyor. Gerçekten hızlı gönderiyorlar. Adana depoları gibi değiller.

Sağlıcakla

Beta'dan verdiğim sipariş 5 gün kargoya verilmedi. Son olarak iptal etmek istedim iptal talebini 3 gün boyunca onaylamadilar. Canlı destek hattından iptal edilmesini istedim ettik dediler edilmemiş. Ardından tekrar aynı işlemi yaptıktan sonra iptal ettiler ve iadeyi gerçekleştirdiler. Bu tecrübem henüz 1 aylık. Paylaşayım dedim.
benim de siparisim 10 gunde gelmisti.

aliexpress siparisi gibi dusunup beta tea’den siparis geciniz.

Geri