• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatih altaylının en sevdiği çaymış. Genelde çam ağacıyla tütsülenir

Akşama Lapsang ve Keemun siparişi veriyorum o halde. Peki Keemun'u tek mi demliyorsunuz yoksa yine bir karışım halinde mi? Son bir soru granül assam gelecek, yaprak olanından da sipariş vereyim mi sizce?

Akşama Lapsang ve Keemun siparişi veriyorum o halde. Peki Keemun'u tek mi demliyorsunuz yoksa yine bir karışım halinde mi? Son bir soru granül assam gelecek, yaprak olanından da sipariş vereyim mi sizce?
Bence yaprak assam sipariş etmenize gerek yok. Daha önce belirttiğiniz gibi yaprak olanının içimi biraz daha yumuşak ama siz harmanlayacaginiz için bu durum fark yaratmaz bence.
Keemun, new yorkta çıkan ilk "english breakfast tea" harmanının ana bileşenidir. Bu karışımda az miktarda oolong ve seylan çayı da vardır. Ben keemun + seylan karışımını seviyorum. (Yari yariya). ÷50 seylan ÷25 keemun ÷25 yeşil çay karışımı da güzel oluyor bence

Bence yaprak assam sipariş etmenize gerek yok. Daha önce belirttiğiniz gibi yaprak olanının içimi biraz daha yumuşak ama siz harmanlayacaginiz için bu durum fark yaratmaz bence.
Keemun, new yorkta çıkan ilk "english breakfast tea" harmanının ana bileşenidir. Bu karışımda az miktarda oolong ve seylan çayı da vardır. Ben keemun + seylan karışımını seviyorum. (Yari yariya). ÷50 seylan ÷25 keemun ÷25 yeşil çay karışımı da güzel oluyor bence

beta'nın kendi english breakfast'ları nasıl bu arada?

tatlı ve aromasız bir çay öneriniz varsa deneyebilirim. özellikle severek tükettiğim kobbs sörgårdste ürününde siyah frenk üzümü, gül yaprakları ve seylan çayı varmış. buna yakın şeyler denemek isterim
Size şöyle bir karışım önerebilirim; seylan çayı + rooibos (kendinden tatlidir)+ gül tomurcuğu. Karışım miktarlarını dene yanıl ayarlayabilirsiniz.

Çayların metal ya da karton kutuda olmasının tada bir etkisi var mı sizce?

hocam, betatea için konuşuyorum. karton pakette de alsanız metal kutuda da çaylar ayrıca ambalajın içinde. bundan dolayı bir şey değişeceğini sanmıyorum. ama açıldıktan sonra bir şey oluyor mu derseniz ona hiç dikkat etmedim.

Beta Tea'de %25 indirim var. İhtiyacı olanlara duyrulur.
Yeni üye olanlar 50/10 indirim kuponunu da oluşturmayı unutmasın. Puanlarım bölümünden oluşturuluyor. Rooibos ve Howdah siparişi geçtim :)

Son düzenleme:
kampanya sanırım bir günlük müş :(

Bugün yüzde 19 indirim var.

Çoğu çayda aroma vericiler var... ne diyorsunuz düşündürdü bu beni
Howdah ile harmanlayıp kahvaltı çayı yapmak için Assam Nirvana aldım yakın zamanda. Çayın özelliklerinde yazmıyordu içinde portakal kakulesi aroması olduğu. Paketin fotoğrafını açıp büyütmek de benim aklıma gelmedi doğrusu. Kahvaltı çayında aroma sevmemem bir yana, aromanın doğal mı yapay mı olduğunu bilmemek de ayrıca rahatsız etti beni. Aroma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak istediğimi yazdım firmaya. Hâlâ cevap alamadım. Bekliyorum; cevap gelirse paylaşırım. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Howdah ile harmanlayıp kahvaltı çayı yapmak için Assam Nirvana aldım yakın zamanda. Çayın özelliklerinde yazmıyordu içinde portakal kakulesi aroması olduğu. Paketin fotoğrafını açıp büyütmek de benim aklıma gelmedi doğrusu. Kahvaltı çayında aroma sevmemem bir yana, aromanın doğal mı yapay mı olduğunu bilmemek de ayrıca rahatsız etti beni. Aroma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak istediğimi yazdım firmaya. Hâlâ cevap alamadım. Bekliyorum; cevap gelirse paylaşırım. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Ben Beta'da siyah çayları gourment serisinnden aldım, şimdi siz böyle yazınca tekrar baktım pakete, sadece aldığım çay var aroma vs. yok içinde. Şunu almıştım.

Benim çaylar yeni geldi yüzde 25 indirim olduğu zaman aldıklarım. Hario kahve server'e benzer cam bir teapot da almıştım. Çok güzel görünüyor.

Ekli dosyalar

• 1589921292835488739292.jpg
    1589921292835488739292.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 52
Aldığınız ürünün linki var mi? Merak ettim.

Ben şimdi caylarima baktım. Ben mağazalarından almıştım assam nirvana çayını. Çok kaliteli ve aromasız bir çay. 50 gramını 30 tl ye almışım. Ama bahar harmanı ve yüksek kalite bir çay . Demek ki bu firmada isimlerde devamlılık yok.

Ekli dosyalar

• 15899212065561252299262.jpg
    15899212065561252299262.jpg
    80.8 KB · Görüntüleme: 52
Geri