• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben şimdi caylarima baktım. Ben mağazalarından almıştım assam nirvana çayını. Çok kaliteli ve aromasız bir çay. 50 gramını 30 tl ye almışım. Ama bahar harmanı ve yüksek kalite bir çay . Demek ki bu firmada isimlerde devamlılık yok.
Merhaba sizinki assam garnet sanırım bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum

Merhaba sizinki assam garnet sanırım bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum
Hakli olabilirsiniz. Gorselleri elimdeki caya cok benziyor. Icimi hafif ama aromalari belirgin guzel bir cay (cayin kendi aroması 😀) Belki de mağazada görevli yanlış isimle sattı.

Ben de 2 gündür @Kemtuz 'un English Breakfast Tea tarifini uyguluyorum. Evdeki "kaçak çay' algısını yıktığımı umuyorum :D
Bugün harmana rooibos da ekledim ve bence güzel bir farklılık oldu. Normalde sade içiyordum.
Eğer milk oolong da aldıysanız o karışıma çok güzel yakışıyor. 6-7 gram English karışım 1 gram milk oolong

Howdah ile harmanlayıp kahvaltı çayı yapmak için Assam Nirvana aldım yakın zamanda. Çayın özelliklerinde yazmıyordu içinde portakal kakulesi aroması olduğu. Paketin fotoğrafını açıp büyütmek de benim aklıma gelmedi doğrusu. Kahvaltı çayında aroma sevmemem bir yana, aromanın doğal mı yapay mı olduğunu bilmemek de ayrıca rahatsız etti beni. Aroma ile ilgili ayrıntılı bilgi almak istediğimi yazdım firmaya. Hâlâ cevap alamadım. Bekliyorum; cevap gelirse paylaşırım. Bilgisi olan var mı bu konuda?

maillere cevap vermiyorlar ve whatsappta da yeterince bilgili çalışanları yok. ben arayıp sormuştum 1 hafta önce. yaklaşık 12 dk telefonda bekledim. görevli bana hiçbir ürünlerinde yapay tatlandırıcı olmadığını ve tüm aromaların doğal olduğunu söyledi ama pek güven vermiyordu sanki. yine de rooibos'un aromalı halini satın alıp howdah ile blend ettim bugün. gayet beğendiğimi belirtmeliyim.(çaydan çok anladığımı söyleyemem)

Ben şimdi caylarima baktım. Ben mağazalarından almıştım assam nirvana çayını. Çok kaliteli ve aromasız bir çay. 50 gramını 30 tl ye almışım. Ama bahar harmanı ve yüksek kalite bir çay . Demek ki bu firmada isimlerde devamlılık yok.
Harmanlamış bulundum 😔 Bir dahaki siparişte daha dikkatli olurum.

çay dünyasına pek bir ıraktım, bu indirim ile işin içine gireyim dedim, sağolsun mng kargo kesti cezamı :) 1 haftada anca teslim alabildim. bayce pekoe sini daha içmedim. howdah opa gayet yumuşak ve lezzetli idi. rooibos çayı aldım meğer çay değil bitki çayıymış ama onu da sevdim kızıl kızıl. pu erh çayı (fermante çin çayı) nasıl diyeyim, sağlığa pek bir yararlıymış ama bir daha alır mıyım emin değilim. çok "spesifik" bir tadı var diyeyim siz anlayın lütfen. son olarak mate söylemiştim yanlışlıkla yaseminli oolong göndermişler, hoş bir hata olmuş sağolsunlar ;) yaseminli yaseminli demledim demledim içtim. sağolsunlar türk kavesi de göndermişler promosyon olarak isteyen olursa hemen göndereyim 😂

Benim de çaylarım bugün geldi,kemtuz beyin tarifi ile “English breakfast tea”harmanımı yaptım içmek için fırsat kolluyorum 😄

Ekli dosyalar

• 8FF94A46-A7A2-4A3D-9711-D0E9A025CB14.jpeg
    8FF94A46-A7A2-4A3D-9711-D0E9A025CB14.jpeg
    89.8 KB · Görüntüleme: 51
  • 54A3EEBF-B12E-4BE4-8C8D-A0476207B60A.jpeg
    54A3EEBF-B12E-4BE4-8C8D-A0476207B60A.jpeg
    75.1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
@Kemtuz hocamın tarifini okudum ben de gaza gelip sipariş verdim geldiğinde ben de english breakfast tea deniyeceğim hatta daha fazla gaza gelip 4-5 adet çay daha aldım hepsini bir karıştırıp da deneyeceğim. 😅

Afiyet olsun. Umarım beğenirsiniz

dökümdemir demlik kullanan arkadaşlar var mı ıslak bırakılmaması konusunda uyarı yapılmış sonuçta çay demlenecek her defasında kurulamak mı gerekiyor hemen acaba ve ağırlığı ve kullanımı nasıldır merak ediyorum. porselen ya da cama göre tavsiye edilirse bir tane almak istiyorum.

dökümdemir demlik kullanan arkadaşlar var mı ıslak bırakılmaması konusunda uyarı yapılmış sonuçta çay demlenecek her defasında kurulamak mı gerekiyor hemen acaba ve ağırlığı ve kullanımı nasıldır merak ediyorum. porselen ya da cama göre tavsiye edilirse bir tane almak istiyorum.
Döküm Demir demligi bahçenizde veya kampta felan odun ateşinde yapacaksanız tavsiye ederim döküm çok geç ısınır ve her defasında kurulamak gerekiyor ve dökümler genel olarak çok ağırdır. Benim tavsiyem evde kettleda ısıtıp dökecekseniz sıcak suyu cam olur.

Demlemek için şu metal süzgeci tavsiye ederim. Hem kullaması hem temizlemesi çok pratik. Sağa sola giderken taşıması kolay. Kapağı olduğundan çay yukarıdan pek ısı kaybetmiyor. İşiniz bitince kapağı çevirip süzgeci üzerine yerleştiriyorsunuz, aynı çayı tekrar demleyeceğiniz zamana kadar temiz temiz bekletebiliyorsunuz. Severek kullanıyorum. Bütün çay ekipmanım minik çay kutum ve süzgecim. Sıcak suyun olduğu her yerde nitelikli çay keyfi🙂

Beta'da bugüne özel %20 indirim varmış tüm ürünlerde.

Beta'da bugüne özel %20 indirim varmış tüm ürünlerde.
Ama Dikkat Edin Beta Tea MNG ile Çalışıyor 20 Gün 1 Ay gözünüz Yollarda kalabilir şahsen benim öyle oldu ve bir çok kişininde öyle olmuş :D

Ama Dikkat Edin Beta Tea MNG ile Çalışıyor 20 Gün 1 Ay gözünüz Yollarda kalabilir şahsen benim öyle oldu ve bir çok kişininde öyle olmuş :D

Benim kargom beş haftada geldi, bu alanda açık ara şampiyonluğumu ilan ettiğimi düşünüyorum.😎

11 inde verdiğim sipariş hala ortada yok alışveriş yapacaksanız göz önünde bulundurun.

Geri