• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay İndirimi

kaanka

Üye
İsim
Kaan
Daha fazla  
İsim
Kaan
Espresso Makinesi
Ecm Technika 4 Profi
Değirmen
Ecm S-64 Automatik, Comandante
Ekipmanlar
V60, delter,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Edirne
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkez
Beta Tea'de %25 indirim var. İhtiyacı olanlara duyrulur.

Daha dün siperiş vermiştim ya olmadı bu :D

Akşam bende sipariş veriyim güzel fırsat oldu

O mng kargo, yok ben almayayım sağol.🙃

Teşekkürler sipariş verdim şimdi 😁

@Kemtuz epey bilgili bu konuda tavsiye de bulunabileceğini düşünüyorum. Ben aşağıdaki iki çayı almayı planlıyorum.

Ekli dosyalar

• 584E6DF8-AFE7-451A-84B4-413102AAC63D.jpeg
    584E6DF8-AFE7-451A-84B4-413102AAC63D.jpeg
    113.7 KB · Görüntüleme: 199
Güzel secimler. Yeni kayıtta bir 10 tl daha indirim yapıyor.
Howdah ile birlikte assam olarak şunu aldım ben, yanlış tercih mi yaptım acaba assam çayında. Sizin verdiğiniz tarife göre English Breakfast çayı yapmayı planlıyorum.

Çoğu çayda aroma vericiler var... ne diyorsunuz düşündürdü bu beni

Howdah ile birlikte assam olarak şunu aldım ben, yanlış tercih mi yaptım acaba assam çayında. Sizin verdiğiniz tarife göre English Breakfast çayı yapmayı planlıyorum.

Buda güzel secim. Siz granül çay almışsınız. Tadı güzel ama küçük yuvarlak tanecikler göreceksiniz kutuyu açınca. Şaşırmayın. Ben severek tuketiyorum.

Buda güzel secim. Siz granül çay almışsınız. Tadı güzel ama küçük yuvarlak tanecikler göreceksiniz kutuyu açınca. Şaşırmayın. Ben severek tuketiyorum.
Hmmm şimdi baktım, sanırım biraz daha sert oluyormuş normaline göre. Neyse normalinden de sipariş vereceğiz artık yapacak bişey yok :D, teşekkür ederim. Ve evet şu an beta tea'de önereeceğiniz çayları ben de bekliyorum. Özellikle farklı farklı siyah çaylar gözüme çarpıyor denedikleriniz yorumlasanız süper olur.

tatlı ve aromasız bir çay öneriniz varsa deneyebilirim. özellikle severek tükettiğim kobbs sörgårdste ürününde siyah frenk üzümü, gül yaprakları ve seylan çayı varmış. buna yakın şeyler denemek isterim

Hmmm şimdi baktım, sanırım biraz daha sert oluyormuş normaline göre. Neyse normalinden de sipariş vereceğiz artık yapacak bişey yok :D, teşekkür ederim. Ve evet şu an beta tea'de önereeceğiniz çayları ben de bekliyorum. Özellikle farklı farklı siyah çaylar gözüme çarpıyor denedikleriniz yorumlasanız süper olur.
Fatih altaylının en sevdiği çaymış. Genelde çam ağacıyla tütsülenir

I
tatlı ve aromasız bir çay öneriniz varsa deneyebilirim. özellikle severek tükettiğim kobbs sörgårdste ürününde siyah frenk üzümü, gül yaprakları ve seylan çayı varmış. buna yakın şeyler denemek isterim
Internet sitesini inceledim. Içerik bilgileri kabaca verilmiş ama aromadan bahsetmiyor. Gene de frenk üzümünde aroma katkısı ihtimalinin fazla olduğunu düşünüyorum. Doğal aroma katıldıysa bazen çay firmaları bunu belirtmeyebiliyor

Geri