• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Çay İndirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@puspus siparişi 11 inde verdim 16 sında anca takip kodu geldi yoğunluk var dediler peki dedim. 16 sından beri adana aktarma da müşteri hizmetlerine yazdım bir kaç kez en son bir beyfendi dönüş yaptı o da sağolsun her gün işini çözüyorum abicim bugün diye ve çözemiyor. Şans benden sonra alışveriş yapıp eline ulaşanlar oldu. @ugurbykckmc kargo kaynaklı kesinlikle ama firmanın tutumu kesinlikle 5 para etmez kolay kolay söylemem böyle bir mecrada bir firma için ama kesinlikle öyle. Kurumsallıktan müşteri memnuniyetinden hiç haberleri dahi yok.

1inde sipariş verdim bugün teslim edildi galiba mng de normalleşiyor ;)

Babalar gününe özel yüzde 20 indirim var

Yüzde 25 indirim başlamış

Ekli dosyalar

• AD9B3764-EBA9-4CBC-9C8A-02EE657823C8.png
    AD9B3764-EBA9-4CBC-9C8A-02EE657823C8.png
    585 KB · Görüntüleme: 71
Daha önce kendilerinden alışveriş yapmadim, memnun kaldığınız çaylar var mıdır?

mng ile 2-3 günde teslimat yapıyorlar, misal bugün sipariş verdim ilk iş gününden sayarsanız salı çarşamba gibi tarafıma teslim (adanadan ankara çankayaya) ediliyor. oldukça başarılı çayları var. her indirimde cüzdanımın biraz daha canına okuyorlar :) seylan çaylarından yumuşak içim arayanlar howdah brand deneyebilir. darjeeling'leri orjinal mi emin değilim ama lezzetli. çin çayları puerh, yunnan ve golden monkey favorilerim. ancak pu erh fermante bir çaydır tadı herkese göre olmayabilir. sütlü çay sevenler granül assam çaylarına bakabilir. ilk siparişte 10 tl indirim var sanırım. çift cidarlı bardaklarına fiyatı uygun gelirse bakabilirisiniz. bir de bu arkadaş var isteyen değerlendirebilir ;)

Beta Tea'dan pek çok çay aldım aralarında tartışmasız en iyisi diyebileceğim bu çay
Hem fiyatı diğerlerine göre uygun hem benim damak tadıma göre pek çoğundan daha iyi.

Beta Tea'de %50'ye varan indirim var.

Çay fiyatları hakkında pek bilgim yok ancak birkaç hatta önce baktığımda fiyat 20 liraydı ve şu an indirimde 12 lira civarı. %35 - 40 gibi bi indirim var bana göstermelik gibi gelmedi.

Yüzde 50 ye varan indirim haberi geldi meraklılarına duyrulur

200 TL üzeri %25 indirim var beta da @Kemtuz hocam demlik de alabilirim size zahmet öncelikli olanları ilk 100 TL nin içinde olmak üzere 200 TL lik bir çay öneri listesi hazırlarmısınız Beta dan, sanırım tavsiye bekleyen epey arkadaşımız vardır.
Birde Şu İngiliz çay harman tarifiniz hangi başlık altındaydı.Şimdiden teşekkürler 🙏

Geri