• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Birkaç gündür Home-barista ve Reddit'te Robot'la ilgili yazılanları okuyorum. Arkadaş bu aleti kullanıp da memnun kalmayan kimse olmaz mı ya? İlk espresso makinesi olarak alan tecrübesiz kullanıcılar da pahalı elektrikli makinelerden geçen tecrübeli espressocular da hep olumlu yorumlar yapmış. Bir de ürünle ilgili en çok vurgulanan konu "hata kaldırabilir" olması ki bu beni çok şaşırttı. Manuel olduğu için dial-in'in çok daha zor olacağını düşünüyordum ama tam tersi aslında manuel olduğu için dial-in'in kolay olduğu yazılmış. Hatta Gaggia New Classic'ten geçen kullanıcılardan biri, New Classic'in dial'in sürecinden memnun olmasına rağmen her pakette en az 2 shot'ın çöp olduğunu ancak Robot'ta tek bir çekirdeğin bile çöpe gitmediğini söylemiş. Okudukça hayranlığım artıyor bu alete.

Var hocam, kullanmayanlar 😆

Pahalı çekirdekleri (2-3 demlemelik) espresso yapmaktan korkmuyorum; “manuel olduğu için tekrarlanabilirlik zor” yorumları artık demode, sadece denemek lazım ☺️
Dediğiniz gibi "sadece kullanmayanlar" diyeceğim ama home-barista'da kullanmayanların bile ağzının suyu akmış 😂 Biraz bizim foruma özel bir durum galiba.

Ben de araştırıyorum uzun süredir, hatta bir süre sonra yok mu kötü yorum arkadaş diye bakmaya başladım. :) Elbette beklenti ile alakalı, önceki mesajlarda da bolca tartışılmış.

Öğütücüme güvensem alacağım bir tane ama hem robot hem öğütücü upgrade bütçe aşıyor :/

Robot ile gunde 1-2 shot almaktan bahsediyorum
Ben hadi kalinrasyon yaparken de biraz zorlar.Onun disinda her halükarda zor diyorsanız ben de robottan vazgececegim
tabi ki, oyle demiyorum. uzun sure kullanmadim zaten hem biktigim, hem sutlu icecek (baskalari icin) kulfetinden dolayi.

ancak uzun sure kullanan ve espro'yu seven kullanicilari referans alirsaniz cogu elektrikliye gecti.

Geri