Aventus
Barista
- İsim
- Emre
Tampden etkilenmemesi avantaj degil mi
millet yayli tamper falan alıyor sirf bunun için.
Bir acidan tabi avantaj ama dediğim gibi degirmen hassas ayara izin vermiyorsa dezavantaj da olabilir. Gerçi @Kahveciningalaksirehberi nin dediği gibi yüksek basınçla başlamak bu sorun için faydalı olabilir.Tampden etkilenmemesi avantaj degil mimillet yayli tamper falan alıyor sirf bunun için.
Arkadaş bu aleti kullanıp da memnun kalmayan kimse olmaz mı ya?
Dediğiniz gibi "sadece kullanmayanlar" diyeceğim ama home-barista'da kullanmayanların bile ağzının suyu akmışVar hocam, kullanmayanlar
Pahalı çekirdekleri (2-3 demlemelik) espresso yapmaktan korkmuyorum; “manuel olduğu için tekrarlanabilirlik zor” yorumları artık demode, sadece denemek lazım![]()
red clix'ten ziyade manuel degirmen kullanicilari icin sabir ve azim sart.robot alım grubunda olan biri olarak sorayım, cmd kullanıcıları için red clix şart mı?
niche zero türkiye distribütörünü bekliyoruz o zamanred clix'ten ziyade manuel degirmen kullanicilari icin sabir ve azim sart.
niche zero türkiye distribütörünü bekliyoruz o zaman![]()
su an gönül rahatlığıyla ‘all in one’ kullanabileceğim değirmen niche zero diye düşünüyorum. kendiliğinden single dose ve zero retention olması çekici geliyorEureka?
Şart değil, bir süre red clix eklentisi olmadan 6-7-8 click aralığında kullandım.robot alım grubunda olan biri olarak sorayım, cmd kullanıcıları için red clix şart mı?
Bütçeden ötürü eureka yerine cmd’ye kaydım fakat uzun vadede yorucu mu olurEureka?
Olmaz hocam abartanlara bakmayın.Günde 1-2 shot alacaksanız ama bu dedigim.Daha fazla alacaksaniz o zaman yormaya başlar.Bütçeden ötürü eureka yerine cmd’ye kaydım fakat uzun vadede yorucu mu olurFiyat olarak cmd civarlarında öneriniz var mıdır
abarti degil bizzat tecrube.Olmaz hocam abartanlara bakmayın.Günde 1-2 shot alacaksanız ama bu dedigim.Daha fazla alacaksaniz o zaman yormaya başlar.
Robot ile gunde 1-2 shot almaktan bahsediyorumabarti degil bizzat tecrube.
tabi ki, oyle demiyorum. uzun sure kullanmadim zaten hem biktigim, hem sutlu icecek (baskalari icin) kulfetinden dolayi.Robot ile gunde 1-2 shot almaktan bahsediyorum
Ben hadi kalinrasyon yaparken de biraz zorlar.Onun disinda her halükarda zor diyorsanız ben de robottan vazgececegim
Crono iş görür mü? Yeni model olduğundan herhalde pek yorum bulamadım hakkında.Eureka?