• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafelat Robot

Robot'u bugün teslim aldım.Toplu alımda emeği geçen @teyyaredenkahve Levent bey'e çok teşekkür ederim.🙏😊

Arkadaşlar selamlar,

Decent'tan örnek almaya devam ediyoruz. Hem Robot ile ilgili soruları cevaplamak adına, hem de ilk defa shot alacağım bir çekirdeği nasıl tuttururuz diye bir canlı Zoom toplantısı düşündük, dileyen merak eden katılabilir 🥳

Toplantı 23:00'da :)

Teoman Demirhan is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/79414225018?pwd=S2MwVHlEUXVRZ3lwbWlJSmp1dGgxZz09
Meeting ID: 794 1422 5018
Passcode: wJ7a6v

Doğru karar bence , seni takip edebildiğim kadarı ile seni en tatmin edecek alet oydu . Diğerinin bozulmasına üzüldüm.😔

Dün bozulunca mecbur kaldım. Şartları detaylı analiz edince ihtiyaca göre robottan verimlisi olmayacağı kanaatine vardım. @Kahveciningalaksirehberi de çok kanıma girdi uzaktan uzağa
süte bulaşmadıkça çok güzel ve ilk shotu alma süresi açısından çok hızlı cihaz. tek kişi kullanım için beni çok mutlu etti diyebilirim. ama yanımda bir başkası kahve isteyince, hele sütlü bir şeyler istiyorlarsa yapasım gelmiyor :D
sepeti ims, öğütücünüz umarım yeterince inceye inebilir. bazen türk kahvesi kalınlığına çok yaklaştığım oluyor.

hocam fincan acme mi acaba? Bir alternatifini arıyorum da :)
alternatifini ben bulamayıp 100 lira verdim. ara ara kurulayıp izliyorum ne güzel yapmış adamlar diye :D yerli ve ucuz bolca espresso bardağı çeşidine sahibim, çok dandikler :( . keşke acmenin kırmızısı ve kahverengisi bir de lacivertini de alsaymışım :)

Geri