• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dripperdan haber var mı üstad

Dripper'lar bir sonraki ithalatla gelecek. Cafec dripper'larında kopyalamalara karşı dripper dış yüzeyine çok kolay uygulanamayacak güzel bir logo koydu. Bu yüzden üretim süreci gecikti arkadaşlar, biz de kağıt filtreleri daha fazla bekletmek istemedik. Sonbahar dönemi içinde gelmiş olacaktır Flower Dripper.

Bende 3-4 saat önce yerinden aldım. Yoğun olmasına rağmen beni kabul edip çağıran ve eeee şimdi hangisi ile başlasak dedirten :) @raistlin e teşekkür ederim. Bu vesile ile @msacid ile de tanışmış olduk 😀

Bende 3-4 saat önce yerinden aldım. Yoğun olmasına rağmen beni kabul edip çağıran ve eeee şimdi hangisi ile başlasak dedirten :) @raistlin e teşekkür ederim. Bu vesile ile @msacid ile de tanışmış olduk 😀

Arkadaşlar böyle buluşuyorsunuz lütfen fotoğraf çekip paylaşın :)

Bugün Krontrop Peru Espinoza Naturel kahvesi ile Hario V60 40 lı ile 4.30 Gördüm Süre olarak 16 Gram Kahvede Moralim nasıl bozuldu anlatamam. İnş Cafec Filtreler İlaç Gibi gelecek inançlıyım bakalım ilk işim Aynı kahveyi test etmek olacak elime ulaşır ulaşmaz :)

Geri