• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bundle şeklinde alamayacağım 300 ya da 500 bana şimdilik fazla. Elimde hario stoğu da olduğu için. Bir ya da iki tanesini deneyeceğim o nedenle karar vermek istiyorum. Traditional ile medium roast alacağım sanırım özellikle ondan sordum o da TH-3 müş. Teşekkürler.

Güzel kombinasyon olur, TH-3 benim pek sevdiğim bir filtre!

Hario 100'lü japon paket tıkanma yapıyor akış düzgün değil. Cafec geleneksel filtre düzgün bir akış sunuyor mu harionun o filtresine göre onu merak ediyorum. Filtreler gelince deneyimlerinizi yazın lütfen.

Hario 100'lü japon paket tıkanma yapıyor akış düzgün değil. Cafec geleneksel filtre düzgün bir akış sunuyor mu harionun o filtresine göre onu merak ediyorum. Filtreler gelince deneyimlerinizi yazın lütfen.

Keşke denemeseydim. Özlenenen 40’lı filtreleri anımsatıyor.

@raistlin bundle’lara yetişemedik, ama sorun yok, traditional çekeriz artık 😬

@raistlin Togay hocam peki stok durumu nasıl olacak bu filtrelere kolay ulaşabilecek miyiz? Yani bundan sonrası için konuşuyorum. Ben traditional ve abaca aldım ve artık hario ya bir daha dönmek istemiyorum :D

@raistlin Togay hocam peki stok durumu nasıl olacak bu filtrelere kolay ulaşabilecek miyiz? Yani bundan sonrası için konuşuyorum. Ben traditional ve abaca aldım ve artık hario ya bir daha dönmek istemiyorum :D
Valla Bi kere aldık 500 Tane Bundle 1 ile :) Heralde bi 7-8 Ay gider artık bu filtreler inş. 7-8 Ay sonra Stok bulabiliriz :D

Abaca ile klasik traditional arasında ne fark vardır.

Abaca üretim teknikleri ve kağıt kompozisyonuyla benzersiz bir filtre türü. İçeriğinde kullanılan abaca lifleri FSC sertifikalı özel bir ormandan geliyor. Sürdürülebilirlik, inovasyon ve çevrecilik anlamında güzel bir hareket. Fincandaki sonuçların yanında detaylı böyle bir durumu var. Abaca fincandaki sonuçlar açısından da ayrılıyor. Daha vurgulu bir asidite bekleyebilirsiniz. :) Stabilite açısından iki filtremiz de gayet iyi sonuçlar veriyor.

Düzenli organizasyonu olacak Burak merak etme, tüm ürünlerimizde bir kere görün kaybol asla kabul edemeyeceğim bir durum zaten. :) Hele ki her gün düzenli adetlerde kullandığımız ve hep ihtiyaç duyduğumuz filtrelerde. :)

Yine de düğünlerde takmalık 1-2 Abaca koy kenara :))

Bence tek eksiğin o kırmızı Comandante kaldı, şöyle Abaca yanına koymalık. Ateş! :)
Haha Aklımın bir köşesinde oda sürekli gel bana gel diyor ama Cüzdanım yok gelmesin diyor biraz daha beklemesi gerekiyor :D Şimdilik ufak kardeşi Timemore ile devam etsin :)

Abaca üretim teknikleri ve kağıt kompozisyonuyla benzersiz bir filtre türü. İçeriğinde kullanılan abaca lifleri FSC sertifikalı özel bir ormandan geliyor. Sürdürülebilirlik, inovasyon ve çevrecilik anlamında güzel bir hareket. Fincandaki sonuçların yanında detaylı böyle bir durumu var. Abaca fincandaki sonuçlar açısından da ayrılıyor. Daha vurgulu bir asidite bekleyebilirsiniz. :) Stabilite açısından iki filtremiz de gayet iyi sonuçlar veriyor.

Muz ağacından yapılıyordu sanırım değil mi? Ben daha evvelden, böyle iyi bir filtre olduğunu bilmeden kullanmıştım, şimdi gelmesi çok iyi oldu, teşekkür ederiz.

Geri