raistlin
Barista
Merhaba,
Evet evet ben sizden alacağım ancak indirimi kaçıran arkadaşlar için sormuştum, şu an 310TL’ye alabiliyorlar sanırım.
İndirimsiz hali 385 lira, bir karışıklık olmalı. Batu yardımcı olacaktır.
Merhaba,
Evet evet ben sizden alacağım ancak indirimi kaçıran arkadaşlar için sormuştum, şu an 310TL’ye alabiliyorlar sanırım.
Bundle şeklinde alamayacağım 300 ya da 500 bana şimdilik fazla. Elimde hario stoğu da olduğu için. Bir ya da iki tanesini deneyeceğim o nedenle karar vermek istiyorum. Traditional ile medium roast alacağım sanırım özellikle ondan sordum o da TH-3 müş. Teşekkürler.
Ben @batugen 'den 2 paket abaca aldım gitti. Çevreci bundle olsa 5 paket abaca gibi tadından yenmezdi.Güzel kombinasyon olur, TH-3 benim pek sevdiğim bir filtre!
Hario 100'lü japon paket tıkanma yapıyor akış düzgün değil. Cafec geleneksel filtre düzgün bir akış sunuyor mu harionun o filtresine göre onu merak ediyorum. Filtreler gelince deneyimlerinizi yazın lütfen.
Delter press ile ilgili bir indirim yok sanırım.
Keşke deme, iyi ki de!![]()
![]()
Valla Bi kere aldık 500 Tane Bundle 1 ile@raistlin Togay hocam peki stok durumu nasıl olacak bu filtrelere kolay ulaşabilecek miyiz? Yani bundan sonrası için konuşuyorum. Ben traditional ve abaca aldım ve artık hario ya bir daha dönmek istemiyorum![]()
Abaca ile klasik traditional arasında ne fark vardır.
@raistlin Togay hocam peki stok durumu nasıl olacak bu filtrelere kolay ulaşabilecek miyiz? Yani bundan sonrası için konuşuyorum. Ben traditional ve abaca aldım ve artık hario ya bir daha dönmek istemiyorum![]()
Valla Bi kere aldık 500 Tane Bundle 1 ileHeralde bi 7-8 Ay gider artık bu filtreler inş. 7-8 Ay sonra Stok bulabiliriz
![]()
Haha Aklımın bir köşesinde oda sürekli gel bana gel diyor ama Cüzdanım yok gelmesin diyor biraz daha beklemesi gerekiyorBence tek eksiğin o kırmızı Comandante kaldı, şöyle Abaca yanına koymalık. Ateş!![]()
Abaca üretim teknikleri ve kağıt kompozisyonuyla benzersiz bir filtre türü. İçeriğinde kullanılan abaca lifleri FSC sertifikalı özel bir ormandan geliyor. Sürdürülebilirlik, inovasyon ve çevrecilik anlamında güzel bir hareket. Fincandaki sonuçların yanında detaylı böyle bir durumu var. Abaca fincandaki sonuçlar açısından da ayrılıyor. Daha vurgulu bir asidite bekleyebilirsiniz.Stabilite açısından iki filtremiz de gayet iyi sonuçlar veriyor.
Muz ağacından yapılıyordu sanırım değil mi? Ben daha evvelden, böyle iyi bir filtre olduğunu bilmeden kullanmıştım, şimdi gelmesi çok iyi oldu, teşekkür ederiz.
Doğru, kompozisyondaki lif kısmı bu ağaçlardan geliyor. Şanslısınız, önceden denemişsiniz.![]()