• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Cafec Filtre ve Dripper'lar Türkiye'de - Tin Coffee!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@raistlin Togay bey ben de Bundle 1'den satın almak istiyorum.

Sağlık günler herkese. @raistlin Togay beni de bundle 1 e ekleyebilirsen sevinirim.

Merhaba Bundle 2 almak istiyorum,site sorunlu sanirim su an alamiorum.
beni de lsiteye ekler misiniz. ptesi havale ile ucretini odeyeyim.
tsk

Bundle 1 almak istiyorum.

@raistlin Togay Bey bir şey soracaktım. Cafec ler amazon vs yerlerde dark medium light olarak sınıflandırılıyor. Siz de sitede isimlerini ve kodlamalarını değiştirdiğinizi açıklamışsınız. Ben reddit de yorumları okurken özellikle karşılaştırma yapabilmek için soruyorum. Dark roast TH-1, Medium roast TH-2 ve light roast TH-3 mü oluyor? Teşekkürler.

@raistlin Togay Bey bir şey soracaktım. Cafec ler amazon vs yerlerde dark medium light olarak sınıflandırılıyor. Siz de sitede isimlerini ve kodlamalarını değiştirdiğinizi açıklamışsınız. Ben reddit de yorumları okurken özellikle karşılaştırma yapabilmek için soruyorum. Dark roast TH-1, Medium roast TH-2 ve light roast TH-3 mü oluyor? Teşekkürler.

TH - 1: Light Roast
TH - 2: Dark Roast
TH - 3: Medium Roast

Buradaki sıralama dansitelere göre gidiyor. Merak etmeyin, kağıtlarınızla birlikte bir mektup alacaksınız benden. Açıklaması ve temel bilgileri içinde yer alıyor.

Sizi listeye ekledim zaten, doğrudan 290 TL ödeyeceksiniz banka transferiyle. Kargo dahil. Başka bir ödemesi yok.

Merhaba,
Evet evet ben sizden alacağım ancak indirimi kaçıran arkadaşlar için sormuştum, şu an 310TL’ye alabiliyorlar sanırım.

TH - 1: Light Roast
TH - 2: Dark Roast
TH - 3: Medium Roast

Buradaki sıralama dansitelere göre gidiyor. Merak etmeyin, kağıtlarınızla birlikte bir mektup alacaksınız benden. Açıklaması ve temel bilgileri içinde yer alıyor.
Bundle şeklinde alamayacağım 300 ya da 500 bana şimdilik fazla. Elimde hario stoğu da olduğu için. Bir ya da iki tanesini deneyeceğim o nedenle karar vermek istiyorum. Traditional ile medium roast alacağım sanırım özellikle ondan sordum o da TH-3 müş. Teşekkürler.

Geri