@raistlin Togay Bey bir şey soracaktım. Cafec ler amazon vs yerlerde dark medium light olarak sınıflandırılıyor. Siz de sitede isimlerini ve kodlamalarını değiştirdiğinizi açıklamışsınız. Ben reddit de yorumları okurken özellikle karşılaştırma yapabilmek için soruyorum. Dark roast TH-1, Medium roast TH-2 ve light roast TH-3 mü oluyor? Teşekkürler.
Bundle 1 clean cup coffee’de 310 TL görünüyor, indirimle 290 oluyor. Kuponsuz fiyatı 310 mu olacak?
Clean Cup Coffee – #cleancupineverysip
cleancup.coffee
Sizi listeye ekledim zaten, doğrudan 290 TL ödeyeceksiniz banka transferiyle. Kargo dahil. Başka bir ödemesi yok.
Bundle şeklinde alamayacağım 300 ya da 500 bana şimdilik fazla. Elimde hario stoğu da olduğu için. Bir ya da iki tanesini deneyeceğim o nedenle karar vermek istiyorum. Traditional ile medium roast alacağım sanırım özellikle ondan sordum o da TH-3 müş. Teşekkürler.TH - 1: Light Roast
TH - 2: Dark Roast
TH - 3: Medium Roast
Buradaki sıralama dansitelere göre gidiyor. Merak etmeyin, kağıtlarınızla birlikte bir mektup alacaksınız benden. Açıklaması ve temel bilgileri içinde yer alıyor.