Crystal Eye'ı ilk kez bu kahveyle deneyeceğim, çok meraklandim dayanamayıp kavrumun beşinci gününde deneyeceğim kokusu çok hoşuma gitti umarım damağıma da hitap eder
7.gününde denemiştim. Biraz erken de olsa ne olduğunu hissediyorsunuz. Keyifli olacaktır.Crystal Eye'ı ilk kez bu kahveyle deneyeceğim, çok meraklandim dayanamayıp kavrumun beşinci gününde deneyeceğim kokusu çok hoşuma gitti umarım damağıma da hitap eder![]()
ben de merak ediyorum. elimdekiler bitince alabilirim denemek için. deneyince yazarsan sevinirim.yeni kolombiyalarından sipariş verdim. kolombiya kıtlığında umarım güzel bir şey çıkar.
Colombia Rio Cofre Honey Process
Bu kahveyi deneyen oldu mu? Geisha, castillo harmanıymış ilginç geldi bana.
Bana gelem sample box’da 5 mayıs kavrumlu.Degassing süresini 7-10 gün arası tavsiye etti firma.Siz güzel sonuç aldığınıza göre bende bugün 6. Gününde bir demleme yaparım madem..Sample boxx siparişi vermiştim, ilk denediğim kahve en merak ettiğim alam korintji oldu. 5 mayıs kavrumlu kahveyi bugün denedim. Gerçekten çok farklı bir kahve, benim hoşuma gitti. İndirim bitmeden bir 250 gram daha alacağım sanırım
Teşekkürler@cemix öğüttüm, 10 dakika bekleyip 8/70 gram türk kahvesi demledim. 3-5 gün daha beklese daha başarılı sonuçlar alacağım kanaatindeyim. diyebileceğim; kesinlikle düz bir kahve değil, aromatik, tatlı gibi duruyor ve çok rahatsız etmeyen bir asiditesi var. kiloluk alınırsa 240 liraya geliyor. bir rock star olmayabilir ama kesinlikle ortalamanın üstünde bir kahve.
Demlemeyi yaptım Origami ve cafec traditional ile.Cmd 22 klik.30gram kahve ve 470ml britansu.Ben şahsen bu çekirdeği beğendim,bilginize...Bu akşam bir demleme denemesi yaparım.
Bir reçetesi varmı acaba uyabileceğim?
Az önce bende v60 da cmd 21 klik,cafec traditional ile demledim.Çok ekstra bir lezzet alamadım ama yine de keyif aldım içerken,özellikle koklamalarımda burnuma güzel kokular çarptı diyebilirim.Sample boxx siparişi vermiştim, ilk denediğim kahve en merak ettiğim alam korintji oldu. 5 mayıs kavrumlu kahveyi bugün denedim. Gerçekten çok farklı bir kahve, benim hoşuma gitti. İndirim bitmeden bir 250 gram daha alacağım sanırım
Ben cmd 23 klik cleverda 15/250 olacak şekilde Hoffmann tekniğiyle demledim. Dediğiniz gibi güzel kokular geliyor. İlk başta tütün net bir şekilde kendini hissettirdi, biraz soğumaya başladığında ise bir mayhoşluk hissettim. Pu-erh çayı ve frenk üzümünün tadını bilmediğim için yorum yapamayacağım. Asiditesi beni yormadı gayet dengeli bir fincandı, içerken ipeksi bir hissiyat oluştu. Yarın da Rio Cofre Honeyi denemek istiyorum.Az önce bende v60 da cmd 21 klik,cafec traditional ile demledim.Çok ekstra bir lezzet alamadım ama yine de keyif aldım içerken,özellikle koklamalarımda burnuma güzel kokular çarptı diyebilirim.