• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Boxx Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan htlr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boxx'ın deneme kavrumlarını ayrıca belirterek satması baya ilginç geliyor. Birkaç ay evvel naturel işlenmiş çok hoş bir el salvador kahvelerini içmiştim. Sonradan devamı gelmedi mi yoksa hızla bitti mi bilemiyorum.

Diğer kavurucuların da belirterek satması çok hoş olurdu. Neden böyle diyorum çünkü bazı markalarda bir hafta arayla bile ciddi tutarsızlıklar olabiliyor. Aynı kahveyi ikinci defa siparişte bu kadar fark görünce acaba yeni profilin ilk kazazedesi ben mi oldum korkusu yaşatıyor.

tadım notları şaşırttı beni. gerçekten asya kahvelerinden farklı gibi mi meyvemsi vs mi??
Bence gerçekten farklı. Tabii damak tadına göre değişir ama anaerobik kahvelerdeki gibi bir yoğun tatlılık da var. Arka planda Asya kahvelerini anımsatan tütün tatları vs beliriyor ama bana şahsen farklı geldi.

Diğer deneyenlerin de yorumları önemli.

Bence gerçekten farklı. Tabii damak tadına göre değişir ama anaerobik kahvelerdeki gibi bir yoğun tatlılık da var. Arka planda Asya kahvelerini anımsatan tütün tatları vs beliriyor ama bana şahsen farklı geldi.

Diğer deneyenlerin de yorumları önemli.
Espresso kavrumu önceden yoktu sanırım yeni eklenmiş. Deneyen varsa ben de espresso kavrumunu denemeyi düşünüyorum.

Sample Boxx yenilenmiş. İçerik;
*Colombia Rio Cofre Honey
*Peru Huabal
*Burundi Kayanza Honey
*Ethiopia Chelelektu
*Indonesia Alam Korintji

Aylık alım kesmezse benim ilgi alanıma girebilir. Alıp tecrübe eden arkadaşlar olursa kısa bir değerlendirme isteriz 🙂☕

*Peru Huabal
*Burundi Kayanza Honey
*Ethiopia Chelelektu
*Indonesia Alam Korintji

Aylık alım kesmezse benim ilgi alanıma girebilir. Alıp tecrübe eden arkadaşlar olursa kısa bir değerlendirme isteriz 🙂☕
Yeni gelen Kolombiya yı merak ediyorum.

Diğerlerini denemiştim.

Yeni gelen Kolombiya yı merak ediyorum.

Diğerlerini denemiştim.
Az önde sample paketini sipariş geçtim.
aslında indonesia olanı almaktı niyetim ancak deneme paketinden çıkacak sonçlara göre 250gr lık paketlere karar vermek daha iyi olacak gibi geldi.

Az önde sample paketini sipariş geçtim.
aslında indonesia olanı almaktı niyetim ancak deneme paketinden çıkacak sonçlara göre 250gr lık paketlere karar vermek daha iyi olacak gibi geldi.
Ben de şimdi sipariş ettim sample paketi. Hem %15 indirim hem de ücretsiz kargo ile denemeye değer.
Aylık alım ile de Montag kahvelerini denedim mi tamamdır. Yeni ufuklara yelken açmaya devam 🙂

*Peru Huabal
*Burundi Kayanza Honey
*Ethiopia Chelelektu
*Indonesia Alam Korintji

Ne Chelelektu'ymuş İstisnasız her yeni gelen çekirdeklerin olduğu pakete eklediler ve Aylardır sat sat bitiremediler :D

Şu an indirimi var olduğu için yine Bardağımda Ne Var - Caner Çapay yorumunu paylaşıyorum.
Alışılmışın Dışında Bir Endonezya:
Boxx Coffee Roasters - Endonezya Alam Korintji - 96 TL (250 gr)

Açık olmam gerekirse bu kahveyi alırken tereddütlerim vardı; klasik Endonezya kahvesi deneyimlerim genelde topraksı tatlar verdiği için hiç keyif aldığımı hatırlamıyordum. Yine de sipariş verdim ve içtikten sonra iyi ki almışım dedim. Baskın tütün ve nektarin tatları hissedilen bu kahve, normalde pek denk gelmeyeceğiniz bir tat skalası sunuyor. Kahvede tütün tadının nasıl olduğunu hayal etmek biraz zor olabilir, fakat rahatsız edici olmadığını ve nektarinin dengeleyici bir rol oynadığını söyleyebilirim.
Caner Bey'in reklamını yapıyor gibi görünsem de tanımıyorum. Yayınladığı sayıları hızlıca tarayıp mevcut indirimde olan çekirdekleri foruma ekleyeceğim.

26.04 kavrumlu alam korintjiyi biraz önce demledim. Farklı bi kahve gerçekten. Aromatik bi kahve. Güzel bi gövdesi var. Hem tatlı hem ekşi ama bu ikisi dengeli baya. Tadım notlarında pu erh çayı yazmışlar ama hiç denemediğimden bilemiyorum. Klasik elma limon tatlı kahvelerden sıkıldığım bu dönemde güzel geldi bu kahve. Herkes sevebilir mi bilmiyorum ama benim hoşuma giden bi kahve oldu.

26.04 kavrumlu alam korintjiyi biraz önce demledim. Farklı bi kahve gerçekten. Aromatik bi kahve. Güzel bi gövdesi var. Hem tatlı hem ekşi ama bu ikisi dengeli baya. Tadım notlarında pu erh çayı yazmışlar ama hiç denemediğimden bilemiyorum. Klasik elma limon tatlı kahvelerden sıkıldığım bu dönemde güzel geldi bu kahve. Herkes sevebilir mi bilmiyorum ama benim hoşuma giden bi kahve oldu.
Pu erh i bir kez denedim siyah çay gibi bi şey. O tarz bi tat aldıysanız odur.

Geri