nuclearmoonrise
Barista
Endonezya kahveleriyle hiç aram yok ama şu kahveye bi şans veresim var. Yine de pişman eder mi diye düşünüyorum.
Baya farklı profilde bir kahve ama yoğun ve gövdeli. Biriyle ortak alıp riski azaltabilirsinEndonezya kahveleriyle hiç aram yok ama şu kahveye bi şans veresim var. Yine de pişman eder mi diye düşünüyorum.
tadım notları şaşırttı beni. gerçekten asya kahvelerinden farklı gibi mi meyvemsi vs mi??Baya farklı profilde bir kahve ama yoğun ve gövdeli. Biriyle ortak alıp riski azaltabilirsin![]()
Bence gerçekten farklı. Tabii damak tadına göre değişir ama anaerobik kahvelerdeki gibi bir yoğun tatlılık da var. Arka planda Asya kahvelerini anımsatan tütün tatları vs beliriyor ama bana şahsen farklı geldi.tadım notları şaşırttı beni. gerçekten asya kahvelerinden farklı gibi mi meyvemsi vs mi??
denemeli o zaman alam korintji yi. %15 indirimde varken almalıBence gerçekten farklı. Tabii damak tadına göre değişir ama anaerobik kahvelerdeki gibi bir yoğun tatlılık da var. Arka planda Asya kahvelerini anımsatan tütün tatları vs beliriyor ama bana şahsen farklı geldi.
Diğer deneyenlerin de yorumları önemli.
Espresso kavrumu önceden yoktu sanırım yeni eklenmiş. Deneyen varsa ben de espresso kavrumunu denemeyi düşünüyorum.Bence gerçekten farklı. Tabii damak tadına göre değişir ama anaerobik kahvelerdeki gibi bir yoğun tatlılık da var. Arka planda Asya kahvelerini anımsatan tütün tatları vs beliriyor ama bana şahsen farklı geldi.
Diğer deneyenlerin de yorumları önemli.
Espresso kavrumunu maalesef denemedim. Denesem bile elimde artık robot yok, sadece minipresso varEspresso kavrumu önceden yoktu sanırım yeni eklenmiş. Deneyen varsa ben de espresso kavrumunu denemeyi düşünüyorum.
robota ne olduEspresso kavrumunu maalesef denemedim. Denesem bile elimde artık robot yok, sadece minipresso vardoğru sonuç vermez
![]()
Robot inceleme amaçlı bendeydi. Sağ olsunlar biraz uzun kalmasına müsaade ettiler, epey kullanmış oldumrobota ne oldu![]()
Yeni gelen Kolombiya yı merak ediyorum.Sample Boxx yenilenmiş. İçerik;
*Colombia Rio Cofre Honey
*Peru Huabal
*Burundi Kayanza Honey
*Ethiopia Chelelektu
*Indonesia Alam Korintji
![]()
SAMPLE BOXX 4X75 Gr.
Hangi kahveyi alacağınıza karar veremediğinizde, her bir 75 Gr'lik paketi farklı ülke ya da bölgeden oluşan BOXX tarafından belirlenen 4'li deneme setimizi tercih edebilirsiniz. *Ethiopia Bombe Ayla Natural *Kenya Boma Washed *Rwanda Kilimbi Honey *Ethiopia Adorsi Anaerobic - Sadece çekirdek...boxxcoffee.com
Aylık alım kesmezse benim ilgi alanıma girebilir. Alıp tecrübe eden arkadaşlar olursa kısa bir değerlendirme isteriz![]()
Az önde sample paketini sipariş geçtim.Yeni gelen Kolombiya yı merak ediyorum.
Diğerlerini denemiştim.
Ben de şimdi sipariş ettim sample paketi. Hem %15 indirim hem de ücretsiz kargo ile denemeye değer.Az önde sample paketini sipariş geçtim.
aslında indonesia olanı almaktı niyetim ancak deneme paketinden çıkacak sonçlara göre 250gr lık paketlere karar vermek daha iyi olacak gibi geldi.
Ne Chelelektu'ymuş İstisnasız her yeni gelen çekirdeklerin olduğu pakete eklediler ve Aylardır sat sat bitiremedilerSample Boxx yenilenmiş. İçerik;
*Colombia Rio Cofre Honey
*Peru Huabal
*Burundi Kayanza Honey
*Ethiopia Chelelektu
*Indonesia Alam Korintji
![]()
SAMPLE BOXX 4X75 Gr.
Hangi kahveyi alacağınıza karar veremediğinizde, her bir 75 Gr'lik paketi farklı ülke ya da bölgeden oluşan BOXX tarafından belirlenen 4'li deneme setimizi tercih edebilirsiniz. *Ethiopia Bombe Ayla Natural *Kenya Boma Washed *Rwanda Kilimbi Honey *Ethiopia Adorsi Anaerobic - Sadece çekirdek...boxxcoffee.com
Aylık alım kesmezse benim ilgi alanıma girebilir. Alıp tecrübe eden arkadaşlar olursa kısa bir değerlendirme isteriz![]()
Caner Bey'in reklamını yapıyor gibi görünsem de tanımıyorum. Yayınladığı sayıları hızlıca tarayıp mevcut indirimde olan çekirdekleri foruma ekleyeceğim.Alışılmışın Dışında Bir Endonezya:
Boxx Coffee Roasters - Endonezya Alam Korintji - 96 TL (250 gr)
Açık olmam gerekirse bu kahveyi alırken tereddütlerim vardı; klasik Endonezya kahvesi deneyimlerim genelde topraksı tatlar verdiği için hiç keyif aldığımı hatırlamıyordum. Yine de sipariş verdim ve içtikten sonra iyi ki almışım dedim. Baskın tütün ve nektarin tatları hissedilen bu kahve, normalde pek denk gelmeyeceğiniz bir tat skalası sunuyor. Kahvede tütün tadının nasıl olduğunu hayal etmek biraz zor olabilir, fakat rahatsız edici olmadığını ve nektarinin dengeleyici bir rol oynadığını söyleyebilirim.
Pu erh i bir kez denedim siyah çay gibi bi şey. O tarz bi tat aldıysanız odur.26.04 kavrumlu alam korintjiyi biraz önce demledim. Farklı bi kahve gerçekten. Aromatik bi kahve. Güzel bi gövdesi var. Hem tatlı hem ekşi ama bu ikisi dengeli baya. Tadım notlarında pu erh çayı yazmışlar ama hiç denemediğimden bilemiyorum. Klasik elma limon tatlı kahvelerden sıkıldığım bu dönemde güzel geldi bu kahve. Herkes sevebilir mi bilmiyorum ama benim hoşuma giden bi kahve oldu.