• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bisiklet

Decatlondaki kasklardan kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Ben kullannıyorum Al geç maksat belli zaten kaza yaparsan kafanı asfalta kaldırıma felan vurunca yarılmasını engelleyip şiddeti azaltmak pahalı bir ürün almadığın sürece hepsi aynı içinde köpükümsü strafor tarzı birşey vardır tek kullanımlıktır ilk darbede özelligini yitirir kaza yaptıgında yenisini alman gerekir :D

Decatlondaki kasklardan kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Merhaba,

Decathlon kaskları bir çok modeli gereğinden fazla büyük ve kaba durduğu için farklı araştırmalara yöneldim.
SWAY, Vona...vb uygun fiyatlı markaları denedim ve en düzgün duranı aldım (SWAY N7)
Zaten hepsi EN-1078 standardına uygun olduğu için beğendiğiniz herhangi birini alabilirsiniz.

Decathlon üretimi btwin tilt 500 alarak ben de bisiklet denemelerine başladım.
Gerçek anlamda ilk defa dün denedim ve ev iş arası metro + marmaray +bisiklet üçlüsü ile başarılı şekilde gidip gelebildim.
Katlanır bisiklet ile metro ve marmarayda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Haftanın iki günü bu şekilde seyahat etmeyi planlıyorum.

Eşimle birlikte kullanmayı planlıyorduk fakat seleyi tutan kelepçe ara ara problem çıkartıyor, ufak bisiklet alyan takımı olmadan yolculuk yapmak sıkıntılı.
İyi yönleri ise çok çabuk katlanıp açılıyor ve selesinden tutup sürükleyerek kolayca her yere götürülebiliyor.

Marmaray
Ekli dosyayı görüntüle 13662

Metro
Ekli dosyayı görüntüle 13663

Ofis
Ekli dosyayı görüntüle 13664
Hala memnun musunuz?

İstanbul'a taşınma durumum bulunmakta. Evden ofise ofisten eve (marmaray+metro) gibi ek taşıtlara ulaşım için kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz?

Merhaba,

Gayet memnunum. En sevdigim yonu saniyeler icinde katlanip, tasimadan surukleyerek bir yerlere goturulebilmesi.

Kotu yani ise egimlerde oldukca zorlamasi.

Eger ev, isyeri ile metro/marmaray istasyonlari arasinda sureceginiz yollar fazla yokus ise zorlayabilir.

Katlanır bisiklet alacaksanız en az 8 vites olmasına dikkat edin. Ben Dahon Vitesse kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Düz bir şehirde şehir* bisikleti olarak nasıl bir tercih izlemeliyim?

Ana kullanım amacı işe gidip gelirken beni mutlu etmesi. Onun haricinde hafif olması evin içine girebilmesi anlamında da tabii ki hoşuma gider.

Ama herhangi bir tur gibi bir planım bulunmamaktadır.

* Yol bisikleti, şehir bisikleti olarak değiştirilmiştir.

Son düzenleme:
Düz bir şehirde yol bisikleti olarak nasıl bir tercih izlemeliyim?

Ana kullanım amacı işe gidip gelirken beni mutlu etmesi. Onun haricinde hafif olması evin içine girebilmesi anlamında da tabii ki hoşuma gider.

Ama herhangi bir tur gibi bir planım bulunmamaktadır
Eğer uzun turlar yapmayacaksınız kısa mesafe için kullanacaksanız çok fazla hızla alakalı bir beklentiniz yoksa yol bisikleti değil de amortisörü olmayan fitness tarzı rahat bir şehir bisikleti almanızı tavsiye ederim(ki dilerseniz bu tarz bisikletlerle uzun turlarada rahatlıkla çıkabilirsiniz). Yol bisikletlerinin yapısı gereği genel olarak pek rahat değil, maliyet açısından da dezavantajlı.

Son düzenleme:

Yol bisikleti konfordan eksik ve performans bisikleti olduğundan işe gidip gelirken hele ki kıyafetiniz rahat değilse sizi çok rahatsız edecektir. Yol bisikleti sahibi biri olarak söylüyorum.
Şehir içinde kullanacaksanız güzel bir şehir bisikleti alabilirsiniz. Toplu taşıma da kullanacaksanız katlanır bir bisiklet daha avantajlı olur :)

Yukarıdaki mesaja katılıyorum ve tur bisikleti de ağır olacağından biraz daha performans icin üretilmiş fitness bike'lara bakabilirsiniz, şuanda Peugeot T11 modeli cok tutuyor, onun haricinde gravel de bakabilirsiniz

Bisikletlerin fiyatları nedir böyle yahu? Vay anam vay.
Kur farki direkt yansıyor hocam, 2.el piyasasi da normal de ucuz olur ama artik sıfır olanlar kur nedeniyle bisiklet stokları az olduğundan 2.el fiyatlarini da şişiriyorlar. 2.ele sifirdan fazla fiyat yazani gördüm :D
Belki kışa dogru millet sıkılır satar piyasa rahatlar

Merhabalar, günlük kullanım amacıyla evden sahile inerken, sahilde spor amaçlı kullanmak amacıyla bir bisiklet almak istiyorum. Şehir bisikleti fitness modellerini mi tercih etmeliyim ? PeugotT11 modeli önerilmiş bunun yanında , başka hangi markalara bakabilirim veya marka önemli mi? (Kullanılan ekipman kaliteli olduğu sürece markanın bir önemi yok sanırım)

Merhaba,

Gayet memnunum. En sevdigim yonu saniyeler icinde katlanip, tasimadan surukleyerek bir yerlere goturulebilmesi.

Kotu yani ise egimlerde oldukca zorlamasi.

Eger ev, isyeri ile metro/marmaray istasyonlari arasinda sureceginiz yollar fazla yokus ise zorlayabilir.
Arka rubleyi değiştirebilirsiniz.
Bu durum size yokuslara çıkışta rahatlayacaktır.

Merhabalar, günlük kullanım amacıyla evden sahile inerken, sahilde spor amaçlı kullanmak amacıyla bir bisiklet almak istiyorum. Şehir bisikleti fitness modellerini mi tercih etmeliyim ? PeugotT11 modeli önerilmiş bunun yanında , başka hangi markalara bakabilirim veya marka önemli mi? (Kullanılan ekipman kaliteli olduğu sürece markanın bir önemi yok sanırım)
Bisan grand tour eco veya btwin rc 500 galiba eş değer modeller diye hatırlıyorum bunlarda hep sora set var aynı denilebilir fiyat veya hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin

Geri