Genelde hobi amaçlı değil de ulaşım amaçlı olsa da bisiklet sürmeyi seviyorum.
Nerede yaşıyor sunuz? Sizden daha çok yararlanmak isterim doğrusuSürekli bisiklet üzerindeyim ben de , hani neredeyse daha az yürüyorum diyebilirim.![]()
Uzun turlar dışında ( tamamı sadece bisiklet ile , 4xTürkiye - Asya - Avrupa turlarım var. ) günlük tüm ulaşımı bisiklet ile hallediyorum. Zorunlu olmadıkca (birini bir yere götürmek -ağır eşya taşımak vs.) otomobilimi hiç kullanmıyorum.
Haliyle yılların verdiği deneyim ile bu konuda çok şey yazabilirim ancak kahve konularımız arasında bu kadar yeter diye düşünüyorum.
Ne olur daha fazla bisiklet sürün sevgili arkadaşlar...![]()
Ekli dosyayı görüntüle 323Ekli dosyayı görüntüle 324
Sürekli bisiklet üzerindeyim ben de , hani neredeyse daha az yürüyorum diyebilirim.
Uzun turlar dışında ( tamamı sadece bisiklet ile , 4xTürkiye - Asya - Avrupa turlarım var. ) günlük tüm ulaşımı bisiklet ile hallediyorum. Zorunlu olmadıkca (birini bir yere götürmek -ağır eşya taşımak vs.) otomobilimi hiç kullanmıyorum.
Haliyle yılların verdiği deneyim ile bu konuda çok şey yazabilirim ancak kahve konularımız arasında bu kadar yeter diye düşünüyorum.
Ne olur daha fazla bisiklet sürün sevgili arkadaşlar...![]()
Ekli dosyayı görüntüle 323Ekli dosyayı görüntüle 324
Cihan Bey aslında bisiklete dair ilk mesaja konacak derli toplu “Bisiklet ve Kahve” vb. başlıklı bir makalenizi alırız hiç de yok demeyiz forum olarak bence.Konunun çok uzamaması ve kahve konularımızın önüne geçmemesi için
sorularınızı özel mesaj ile yanıtlıyorum arkadaşlar......
![]()
![]()
![]()