• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bisiklet

Ben de bir kaç ay öncesine kadar_Agustos'ta Istanbula taşınmamıza kadar_ bisiklet kullanıcısıydım ama burada o işe fırsat bulamadık henüz... Oysa taşınma durumu yok iken geçtiğimiz yaz için eşimle beraber katlanır bisikletlerimizle eurovelo rhennes nehri rotası, Avusturya-Hollanda etabını yapma hayalimiz vardı, şimdilik bir başka bahara erteledik...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sürekli bisiklet üzerindeyim ben de , hani neredeyse daha az yürüyorum diyebilirim. 😘
Uzun turlar dışında ( tamamı sadece bisiklet ile , 4xTürkiye - Asya - Avrupa turlarım var. ) günlük tüm ulaşımı bisiklet ile hallediyorum. Zorunlu olmadıkca (birini bir yere götürmek -ağır eşya taşımak vs.) otomobilimi hiç kullanmıyorum.
Haliyle yılların verdiği deneyim ile bu konuda çok şey yazabilirim ancak kahve konularımız arasında bu kadar yeter diye düşünüyorum.
Ne olur daha fazla bisiklet sürün sevgili arkadaşlar... 🚴‍♂️ 💨💨

Tur 1 (Large).JPGDSCF8441 (Large).JPG

Sürekli bisiklet üzerindeyim ben de , hani neredeyse daha az yürüyorum diyebilirim. 😘
Uzun turlar dışında ( tamamı sadece bisiklet ile , 4xTürkiye - Asya - Avrupa turlarım var. ) günlük tüm ulaşımı bisiklet ile hallediyorum. Zorunlu olmadıkca (birini bir yere götürmek -ağır eşya taşımak vs.) otomobilimi hiç kullanmıyorum.
Haliyle yılların verdiği deneyim ile bu konuda çok şey yazabilirim ancak kahve konularımız arasında bu kadar yeter diye düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 323Ekli dosyayı görüntüle 324
Nerede yaşıyor sunuz? Sizden daha çok yararlanmak isterim doğrusu

Ekli dosyayı görüntüle 323Ekli dosyayı görüntüle 324

mukemmel:)
bakuye kadar gittiniz mi? benim de kafamda boyle bir tur var. gittiyseniz mutlaka bir yaziniz vardir. okumak isterim.

Konunun çok uzamaması ve kahve konularımızın önüne geçmemesi için
sorularınızı özel mesaj ile yanıtlıyorum arkadaşlar...:coffee:... 🚴‍♂️ 💨 💨

Konunun çok uzamaması ve kahve konularımızın önüne geçmemesi için
sorularınızı özel mesaj ile yanıtlıyorum arkadaşlar...:coffee:... 🚴‍♂️ 💨 💨
Cihan Bey aslında bisiklete dair ilk mesaja konacak derli toplu “Bisiklet ve Kahve” vb. başlıklı bir makalenizi alırız hiç de yok demeyiz forum olarak bence.

Bisiklet konusunda istediğiniz kadar yazabilirsiniz memnuniyetle okuruz. Bende ailem için düşünüyorum ama bisikletleri depolama sorunumuz var :(

İstanbul içi bisiklet kullanıcısı arkadaşlar var ise havalar ısınınca bir buluşma yapabiliriz . Gezeriz ve kahvelerimizi demleriz . Ayrıca tur konusunda ve bisiklet ile ilgili ben de yardımcı olabilirim yeni başlayacak arkadaşlara .

Ekli dosyalar

• IMG_20180708_180322.jpg
    IMG_20180708_180322.jpg
    147.6 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20180708_095631.jpg
    IMG_20180708_095631.jpg
    107.3 KB · Görüntüleme: 234
Öyle uzun boylu değil benim bisiklet maceram ancak şehir içi kullanımlarda vazgeçilmezim olan ve her yere götürebileceğim, depolama sorunu olmayan yol arkadaşım bu! Hareketsizliğe, gürültü ve kirliliğe, trafik vb bilumum karmaşaya karşı eğlenceli ve basit bir çözüm.
Yolu bisikletle kesişene ne mutlu :)

Ekli dosyalar

• DSC_0005_3.JPG
    DSC_0005_3.JPG
    74.8 KB · Görüntüleme: 292
selamlar, daha öncesinde şehir/tur bisikleti ve katlanır bisikleti ile hem spor hemde tatil günlerinde elden geldiği kadar şehirler arası tur yapıyordum ancak 1 yıldır bisikletten uzak kaldım hem maddi hem sağlıktan ötürü, ufak ufak yol bisikleti arayışındayım, covid'in etkisi ile bisiklete olan talepte artacak gibi görünüyor, tabi bu talep artışının yanında dolar ve vergi oran artışlarıda aldı başını gidiyor
IMG_20170626_110202_818.jpg
IMG_20200518_023415.jpg

Son düzenleme:
Benim de basit bir katlanabilir bisikletim var :) kendisiyle çok zaman geçiremesem de her zaman aklımın bir köşesinde durur :)
7F270726-4D1E-408A-940A-9711E333FE3E.jpeg3062044D-E460-4326-B82D-F858A51074B5.jpeg

Geri