• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birde fiyat gelince akıl sağlığından olmayalım 🙃

yeni dolar kuruna göre ne kadara denk geliyor :)
Aslında doğru hesaplamışım ama 138 dolar olan kg değil - 1lbs ‘ymiş @Xaern bey düzeltmişti.
400-500TL x 2 oldu zaten fiyatta böyle bakınca.

Yeşil Kg fiyatından, ambalajına kadar şeffaf oldukları için yaklaşık fiyatları tahmin etmek zor olmuyor.

fiyatın arkasındaki mantığı merak ediyorum. 823.40'ta durduran ne oldu? neden 825 değil :D
Doğru söylüyorsun üstad, aslında 825TL yapıp paket başına 1,6 TL kâr edebilirlermiş.
4kg sattıklarını düşünürsek, 50gramdan 80 paket demek

80 paket x 1,6TL kâr
126 TL cukka demek. İyi para. Hep amme hizmetimi yapacaklar. Azda para kazansınlar(:

Doğru söylüyorsun üstad, aslında 825TL yapıp paket başına 1,6 TL kâr edebilirlermiş.
4kg sattıklarını düşünürsek, 50gramdan 80 paket demek

80 paket x 1,6TL kâr
126 TL cukka demek. İyi para. Hep amme hizmetimi yapacaklar. Azda para kazansınlar:)
Ekran Resmi 2023-07-11 11.14.41.png
Merve Hanımın ofise uğrayıp paketleme yapmasına değmez sanırım bu ücret..

hocam, 50 gr aldık da "gerçekten" doğru demleyene kadar kahve biter ... sonuçta böyle bir kahveyi hergün demlemiyoruz.

benim gibi bir için demleme reçetesi olsa almayı gerçekten düşünebilirdim. Böyle bir öneride bulunmak mümkünmüdür proje sahiplerine?

hocam, 50 gr aldık da "gerçekten" doğru demleyene kadar kahve biter ... sonuçta böyle bir kahveyi hergün demlemiyoruz.

benim gibi bir için demleme reçetesi olsa almayı gerçekten düşünebilirdim. Böyle bir öneride bulunmak mümkünmüdür proje sahiplerine?

benim derdim "iyi kahve" diye içebileceğim bir referans noktası yakalamak ..... ki daha sonra içeceklerimi kıyaslama yapabileceğim bir referans olsun. Umarım kar da ederler de olay sürdürebilir olur.

bilmem olabilir ..... sonuç olarak herkesin üzerinde anlaştığı (farklı damak tatları olabilir) bir kahveyi doğru demleyerek bir deneyim elde etmek amacım. sonrası fiyat/performans sorunu olur.... yani ayni deneyimi daha ucuza yaşayabilirmiyim.... ben böyle düşünüyorum

benim derdim "iyi kahve" diye içebileceğim bir referans noktası yakalamak ..... ki daha sonra içeceklerimi kıyaslama yapabileceğim bir referans olsun. Umarım kar da ederler de olay sürdürebilir olur.
50 gr çok riskli zaten 3 bardak kahve çıkacak 1'i yalan olsa bardağı 400 TL olacak, 2si yalan olsa bardağı 800... :)

ondan reçete istedim zaten :) 11 gram dan kullansam (tahminim light roaste olacak 11 gram uygun olur diye düşünüyorum )

4 kahve yapabilirsin :) 1 tane başarırım diye düşünüyorum :)

bu kahveyi alan kişinin kahve içmek değil de deneyim elde etmek peşinde olması gerektiğini düşünüyorum

Geri