• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1:16
15 Gr çekirdek
93 derece su
60gr blooming +60gr+60gr+60gr
2dk 36sn bitiş

Muhteşem kokular, aromalar...

Hızlıca yazdım. Ama deneyin. Çok ince öğütmeyin.
Bu vesileyle Haşim Solmaz'a çok teşekkürler. Yeni koleksiyonu bekliyoruz.

1:16
15 Gr çekirdek
93 derece su
60gr blooming +60gr+60gr+60gr
2dk 36sn bitiş

Muhteşem kokular, aromalar...

Hızlıca yazdım. Ama deneyin. Çok ince öğütmeyin.
Bu vesileyle Haşim Solmaz'a çok teşekkürler. Yeni koleksiyonu bekliyoruz.
Tarif için teşekkürler, suyu paket içinde çıkan şekilde mi çözdünüz kaç yoksa hazır su mu kullandınız?

TWW henüz denemedim. Deneyince sonucu buradan paylaşırım.
"Korusu" kullanıyorum. Şuana kadar hep iyi sonuçlar aldım.

Kendi adıma çalışan bir reçete bırakayım;

Kalita Wave 155 Glass
Su : 63 ppm ( Saka + Pürsu karışık )
1:16 oran 3 döküş
Comandante Red Clix 36 click
12 Gr Kahve 192 Ml Su
36 ml ile blooming 30 saniyeye kadar,
30 saniyeden sonra 114 ml tamamla,
1:05'ten sonra 192 ml tamamla
tüm döküşler dairesel ve agresif olmadan

Sonuç : çok kompleks ama spesifik olarak kokuda bana kayısı reçelini anımsattı 😂 tat olarak istediğim gövdeyi elde ettim soğudukça yaban mersini çilek karamel arası değişken tatlar aldım. Gövdeli ve meyvemsi çıktı için bu reçeteyi önerebilirim

Son düzenleme:
kac ppm su kullandınız

Kendi adıma çalışan bir reçete bırakayım;

Kalita Wave 155 Glass
1:16 oran 3 döküş
Comandante Red Clix 36 click
12 Gr Kahve 192 Ml Su
36 ml ile blooming 30 saniyeye kadar,
30 saniyeden sonra 114 ml tamamla,
1:05'ten sonra 192 ml tamamla
tüm döküşler dairesel ve agresif olmadan

Sonuç : çok kompleks ama spesifik olarak kokuda bana kayısı reçelini anımsattı 😂 tat olarak istediğim gövdeyi elde ettim soğudukça yaban mersini çilek karamel arası değişken tatlar aldım. Gövdeli ve meyvemsi çıktı için bu reçeteyi önerebilirim
Kalita alcaktım merakımdan filtre fiyatlarından kimse bahsetmiyor 😂

Fedon’un denize girdiği haberinden sonra yeşil costa ricayıda Baristatus tezgahında görünce memnun oldum.
Bir haftada iki güzel haber🌸
1685907231768.jpeg
1a lotuydu değil mi, tazeleyelim bilgileri?
1685907292282.png
Videoda Şerif hocanın profilleyeceği söylendi. Şahane.

Videoda çok az bir zaman kalmış gibi anladım.Insta’dan da takip ediyorum fakat aralık uzun olunca diğer kahveyle sabırsızlık başladı :D
Bu ihale tam bir yıl önce olmuştu. Bir yıldır hacı yolu bekler gibi bekliyoruz. Profilleme Şerif hoca tarafından yapılacağı için müsait zaman gözetiliyor olabilir

Bu ihale tam bir yıl önce olmuştu. Bir yıldır hacı yolu bekler gibi bekliyoruz. Profilleme Şerif hoca tarafından yapılacağı için müsait zaman gözetiliyor olabilir
Toplamda sadece 5 kilo yeşil var. Yaklaşık 80 x 50g kavanoz çıkar. Sadece yeşilin alış fiyatı USD 278/kg. Bütün nakliyat masraf vergi analiz ambalaj kargo vs tüm giderler buna eklenip 80’e bölündüğünde çıkan fiyat öyle kapış kapış gidecek, anında tükenecek bir fiyat değil. Onun için içiniz rahat olsun…

Toplamda sadece 5 kilo yeşil var. Yaklaşık 80 x 50g kavanoz çıkar. Sadece yeşilin alış fiyatı USD 278/kg. Bütün nakliyat masraf vergi analiz ambalaj kargo vs tüm giderler buna eklenip 80’e bölündüğünde çıkan fiyat öyle kapış kapış gidecek, anında tükenecek bir fiyat değil. Onun için içiniz rahat olsun…
Ben birgün gene işsizken yaklaşık hesap yapmıştım ancak 138,6$/KG 'den hesaplamıştım.
Öyle olunca 50gram 400-500TL arasından satışa çıkar diye umuyorum.

Geri