• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sipariş verildi, merakla bekleyeceğiz artık. Eminim güzel çıkacak.

Uzun zamandır takip ediyordum ilk siparişimi verdim ben de.

İlk kez deneme fırsatım olacak Haşim beyin kahve seçimini. Çok okuduk övgüleri, güzel bir deneyim olacağına inanıyorum 😊 tatlı bekleyiş başladı.

Sipariş ver sepete ekle gibi bir bağlantı bulamadım. Kahve hemen bitmiş olamaz değil mi?

Kutuda kahvenin yanında Third Wave Water olacakmış :eek:

Acaba tüm distile sular güvenle içilebilir mi? Kimisi ütü suyu vs diye geçiyor bilen var mı acaba?

kipa su 9 ppm olmazmı :D

Ben distile su yerine zero water falan almayı düşünüyorum, önceden konusu geçti ama devamı gelmedi, kullanan varsa yazabilir

ZW suyu 0 ppm yapıyor ama saflaştırmıyor, pH değeri açısından saf su olmuyormuş; kendilerine sormuştum bu hususu.

Önceleri kendi konsantremi ZW suyuna karıştırdığımda aldığım sonuçlar iyi değildi ama şu anda her şey çok iyi gidiyor. Demlemede tek değişken Comandante oldu.

Hey belki de…?

89202DE9-F63F-4AD5-9E1D-17BC3CF89FB1.jpeg

V60 olarak demlemiş ve reçete tavsiyesi verebilecek var mı? Aeropress ve Clever ile demledim kahve tatlılığıyla baya hoşuma gitti ancak gövde çok geride iki tarifte de o yüzden bir de v60 denemek istiyorum

Geri