• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde verdik siparişi normalde 50 grm kahveye o kadar para vermek psikolojik sınır benim için ama bu kahveye değer gibi :D

Kavurma süreci için bu sefer oldukça fazla, daha detaylı çalışma fırsatı bulduk.
çok ince ayarlar yaptık, örneğin içeri giren ısıyı güç, derece olarak düşürmektense, bu fana giden voltajı %10 unu buradan alıp, egzos fanına giden kanalize ettik. Normalde kullanıcının kontrolunde olmayan bu yontemle süre ve enerjiden taviz vermeyip, daha narin olan çekirdeklerin dış yüzeyini korumayı hedefledik. Bardağada istediğimiz gibi yansıdı.
Tadım notları çok net, tabii bir o kadarda kompleks, fermantasyona bağlı tat, kokularda minimum düzeyde kaldı.
Benim tahminim birçok farklı notayı, aromayı çok net alındığının söyleyenleri duyacağız. Doku olarak da çok pürüzsüz, çok rahat içimli. Keyifli olacak :)

Geri