• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tükendiği için fiyatı göremedim. Merak ettim şimdi :)

Karaborsaya ne zaman düşer? 😀
Toplu alım anketinde son saatlere girirken bir sürpriz daha paylaşmak istiyorum.
Biliyorsunuz Baristatus un yeni serisi, kavuruma bizimde katkı sağladığımız, Qima Yemenia Alchemy Project, çıktığı gibi birkaç saat sürmeden tükendi. Kaçıranlar üzgün.
@hasimsolmaz güzel, cömert bir jest yaparak bir miktar bize toplu alımı kazanmamız halinde, katılanlarla paylaşmamız için bu çok özel kahveden ayırdı. Bu muhteşem kahveyi kaçırdıysanız, toplu alım içerisinde yine deneme şansınız olabilir.
Bir ihtimal daha var 😉

Son düzenleme:
Kargo 1 saat önce elime ulaştı. Yanında Aila kahve hediyesi yollamışlar sağ olsunlar. Fotoğraf çekimlerini de tamamladım, kahveyi denedikten sonra fotoğraflar ve deneyim birlikte bir paylaşım yaparım. @hasimsolmaz , @OkanT ve @Talhaerdinc Beylere çok teşekkür ederim.
Bu hediye bütün paketlerde var mı acaba? Ben direk çöpe attım da kargo poşetini 😀

Edit: Varmış arkadaşlar, çöpü kurcuklayınca buldum. Siz benim gibi yapmayın :D

Son düzenleme:
Benimde bügün kargo elime ulaştı gene muazzam bir kahve bizi bekliyor yanında birde şampiyonun yarışmada kavurduğu kahve var.

Yemen kahvesine simya uygulamak fena mistik değil mi?
Eğer witcher, orta doğuda yazılsaydı, Geralt of Yemen derler, iksir şişelerine kahve koyarlardı(:

Kahve elime ulaştı kokusu inanılmazdı çok iyi kokuyor.Geri dönüşümden kutu ise güzel tatlı duruyor.

Geri