ogakuzar
Barista
Daha fazla
- Değirmen
- 1ZPresso K-Pro
- Ekipmanlar
- V60, Crystal-Eye, Aeropress, Cezve, Clever, French Press, Origami, Mugen, Mokapot, Chemex
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Sakarya
Ayın kahvesi 100 adetle sınırlı. Memnun kalmayan biri yerine kendime 2 adet almak daha mantıklıdayanamadım araya girdim, bence bu vebalin diyeti bir sonraki ''ayın kahvesi'' olmalıydı
şaka bir yana bu girişimi sayende tanımış olduk. hem kahvelerinden hem de kurdukları iletişimden dolayı çok memnunum. sabah bir anda ayın kahvesini bekler buldum kendimi, kargo geldi mi? diye sordum birkaç kez. gelince de ayrı bir mutlu oldum, siparişin yanında gelen hediye kahveler de Haşim beyin kurduğu iletişim gibi incelik içeren hoş süprizlerdi.
Estağfirullah. Kâr amacı gütmeyen bir kahve projesi üzerinden tabii ki kendi faydama olacak bir hediye kabul edemeyeceğim. Lakin teşekkür ederim. Kahve etrafında gelişen bu empatik iletişim bazen kahvenin kendisinden daha lezzetli oluyor.Cömertliğin ve içtenliği için teşekkür ederim. Böyle bir yaklaşıma aynı tonda cevap vermezsem kabalık yapmış olurum. Bu tanışmaya vesile olduğun için Nisan toplu alımında bir paket kahve benden.
Not:Kargo adresini özelden bekliyorum