• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baristatus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dayanamadım araya girdim, bence bu vebalin diyeti bir sonraki ''ayın kahvesi'' olmalıydı :D

şaka bir yana bu girişimi sayende tanımış olduk. hem kahvelerinden hem de kurdukları iletişimden dolayı çok memnunum. sabah bir anda ayın kahvesini bekler buldum kendimi, kargo geldi mi? diye sordum birkaç kez :) . gelince de ayrı bir mutlu oldum, siparişin yanında gelen hediye kahveler de Haşim beyin kurduğu iletişim gibi incelik içeren hoş süprizlerdi.
Ayın kahvesi 100 adetle sınırlı. Memnun kalmayan biri yerine kendime 2 adet almak daha mantıklı 😄
Cömertliğin ve içtenliği için teşekkür ederim. Böyle bir yaklaşıma aynı tonda cevap vermezsem kabalık yapmış olurum. Bu tanışmaya vesile olduğun için Nisan toplu alımında bir paket kahve benden.
Not:Kargo adresini özelden bekliyorum
Estağfirullah. Kâr amacı gütmeyen bir kahve projesi üzerinden tabii ki kendi faydama olacak bir hediye kabul edemeyeceğim. Lakin teşekkür ederim. Kahve etrafında gelişen bu empatik iletişim bazen kahvenin kendisinden daha lezzetli oluyor. ❤️

Merhabalar.
Benim de siparişim kısa sürede elime ulaştı. Hediye olarak yollanan Colombia Frozen Cherry kahvesini deneme şansı olan arkadaşlar varsa referans açısından reçete paylaşırlarsa çok sevinirim. Az gramajlı nitelikli bir çekirdek olunca insan deneme yapmaya kıyamıyor haliyle.

@Oguzhan 'ın gazına gelip bir siparişte ben verdim. :) 50 gramcık olunca 11 gram aeropres 9 gram türk kahvesi 14 gram v60 derken kalan 16 gramı ne yapsam acaba diye düşünmeye başladım şimdiden :) yada başka kombinasyonları da deneyebilirim. :) amacım minimum zaiyatla olabildiğince farklı yöntemlerle denemek. Öneriniz var mı.

@geslag ve @admuys

Bendeniz daha gaz salınımı bitmemiş kahveyi pek düşünmüyorum nasıl demleyeceğim diye. :D Hele bi' dinlensin de bakarız, diye rahatım. Ama direkt Baristatus'a sorabilirsiniz bence "Bu nasıl bir kahve? Nelerden hoşlanır?" diye. Proje "Beğendiğimiz kahveleri arkadaşlarımızla paylaşalım" üzerine kurulu olduğu için hoşlarına bile gider bence iletişime geçmeniz.
Dün Kahve Masası yayınındaydı Haşim Solmaz. Nasıl biri olduğunu falan merak ediyorsanız, o programın kaydını izleyip görebilirsiniz. Kahve 50 gram gibi az bir miktarda olduğu için, bir reçete çalışması yaptıklarını da söyledi.(y)

Stok bitti mi acaba, bugün almayı düşünüyordum ama hata veriyor 😔

Benim Gesha Passiflora'm da geldi. Müthiş bir sunumu var; kutusundan kutunun içindekilere kadar mutluluk resmen! Çok özenli hazırlanmış her şey, Kahveden bağımsız çok mutlu oldum sırf böyle bir girişim olduğu için bile. İnsta kullanmadığımı söyleyen bir mail attım, 5 dakika sonra reçeteleri bana mail olarak göndereceklerini bildirdiler. Vallahi her yönüyle tebriği övgüyü hak ediyorlar (y):love:

Merhabalar.
Benim de siparişim kısa sürede elime ulaştı. Hediye olarak yollanan Colombia Frozen Cherry kahvesini deneme şansı olan arkadaşlar varsa referans açısından reçete paylaşırlarsa çok sevinirim. Az gramajlı nitelikli bir çekirdek olunca insan deneme yapmaya kıyamıyor haliyle.
Baristatus'a sorduğumda bana şu reçeteyi verdiler Frozen Cherry için:
V60 CAFEC TH3 veya Traditional filtre denemenizi öneririm.
1:18 ; 15gr, 270ml, 90-91C, 2:30 süre sınırında güzel sonuçlar alırsınız.

Merhabalar.

15/270
91 derece buzdağı su
Cmd 22 click
Cafec abaca filtre
Blooming + 2 eşit döküş
2:34 civarı bitiş şeklinde yaptım ilk demlememi. Mükemmel bir çıktı aldım, mest oldum :)

Bu ay çok fazla alım yaptığımdan dolayı katılamadım malesef. Bir sonra ki çekirdeği heyecanla bekliyor olacağım. Alanlara şimdiden afiyet olsun!

Hediye gelen Frozen Cherry ÇOK acayip bir kahve. 😳

Firmanın sahibi Kahve Kulübüne katılmış. Hoş geldiniz :) @hasimsolmaz

Hediye gelen Frozen Cherry ÇOK acayip bir kahve. 😳
Sabah oldu. Vallahi içtiğim hiç bir kahveye benzemiyor. Kokusu ve ilk yudumları kirazlı çikolata tadı verdi. Soğudukça kokusu aynı kaldı tadı değişti. Çok farklı bir kahve fakat her gün içemem öyle diyebilirim. Zaten istesem de içemem :)

Geri