• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aşı olanlar

Meslekten dolayı Mayısta biontech ilk dozu oldum, 2 hafta sonrada 2. dozu olcam. İlk doz için ufak bi kol ağrısı oldu sadece.

Ben de ilk dozu önümüzdeki hafta olacağım. Artısı eksisi mevzusuna girersek konuşulması gereken şeyler elbette vardır. Özellikle de aydınlatma onamındaki ifadeler. Toplum bağışıklığının kendiliğinden oluşmasını bekleyene kadar bu seyahat ve diğer hürriyet kısıtlayıcı tedbirler sürekli gündemde olacaktır. Bir an önce pandemi öncesi gibi bir hayatımız olsun istiyorsak aşılamaların daha seri bir şekilde yapılması, aşılanma oranının arttırılması şart diye düşünüyorum.

Ben de ilk dozu önümüzdeki hafta olacağım. Artısı eksisi mevzusuna girersek konuşulması gereken şeyler elbette vardır. Özellikle de aydınlatma onamındaki ifadeler. Toplum bağışıklığının kendiliğinden oluşmasını bekleyene kadar bu seyahat ve diğer hürriyet kısıtlayıcı tedbirler sürekli gündemde olacaktır. Bir an önce pandemi öncesi gibi bir hayatımız olsun istiyorsak aşılamaların daha seri bir şekilde yapılması, aşılanma oranının arttırılması şart diye düşünüyorum.
Doğru önceliklendirme ve toplum bilinci oluşturmak şart.

Geçen hafta ilk dozu oldum ama yaptımı yapmadımı hiç emin değilim, aşı olan bütün tanıdıklarım belli yan etkilere maruz kalırken benim kolum bile ağrımadı. Umarım bir an evvel bu yarı kapalı cezaevi hayatı sona erer eskisi gibi özgür oluruz.

Haftaya artık bana da açıldığı için ilk doz BionTech olacağım. İşin komiği? AVM'de olacağım aşımı...

başka seçenek olmadığı için sinovac olmuştum, 2. doz üzerinden 4 aydan fazla geçmiş. artık antikorlar düşüşe geçmeye başlamıştır diye tahmin ediyorum.

Bizede Sıra geldi bakalım Yarın Akşam gidip olacağım :) Biontech

geçen hafta tüm aile fertlerimiz olduk aşımızı eşim,kardeşim,annem ve babam biz ilk dozlarımızı olduk annem ve babam ikinci doz(biontech)
babam dışında hiç birimizde hafif bir kol ağrısı dışında bi yan etki olmadı ama babam inanılmaz derecede zor 2 gün geçirdi ilk dozunda da aynı olmuştu ağır bir şekilde covid belirtileri vardı bilinen teşhisi konmuş hiç bir rahatsızlığı da yok bu arada sanırım bazı kan gruplarında ve bağışıklığa bağlı bazı zayıf bünyelerde yan etkisi daha güçlü oluyor çok da çabuk hasta olur zaten, neyse ki atlattık artık her şey yolunda

aşısını olmuş olacak herkese de şimdiden geçmiş olsun, güzel günler göreceğiz ✊

geçen hafta tüm aile fertlerimiz olduk aşımızı eşim,kardeşim,annem ve babam biz ilk dozlarımızı olduk annem ve babam ikinci doz(biontech)
babam dışında hiç birimizde hafif bir kol ağrısı dışında bi yan etki olmadı ama babam inanılmaz derecede zor 2 gün geçirdi ilk dozunda da aynı olmuştu ağır bir şekilde covid belirtileri vardı bilinen teşhisi konmuş hiç bir rahatsızlığı da yok bu arada sanırım bazı kan gruplarında ve bağışıklığa bağlı bazı zayıf bünyelerde yan etkisi daha güçlü oluyor çok da çabuk hasta olur zaten, neyse ki atlattık artık her şey yolunda

aşısını olmuş olacak herkese de şimdiden geçmiş olsun, güzel günler göreceğiz ✊
babanız daha önce covid geçirdi mi? Bildiğim kadarıyla daha önce covid geçirenlerde oluyor genelde yan etkiler

Ocak ve Şubat ayında sinovac olmuştum. Hiç yan etki olmadı. Biontech tercih etme şansı olsaydı onu tercih ederdim

Dün Biontech oldum. Sadece vurulan yerde bir kas ağrısı yaşadım, yavaş yavaş geçiyor o da.

Sıram gelince biontech oldum. Sonrasında 2 gün kol ağrısı ve 2. gün biraz uykululuk halinden başka yan etkisini görmedim. Umarım en fazla 3. dozdan sonra bu illetten kurtuluruz.

Son düzenleme:
Selamlar,

4 Mayıs 2021 tarihinde 2.doz Biontech aşımı oldum.En azından maskemi takıp sokağa çıktığımda korku dolu gözlerle ve tedirgin şekilde insanların yüzüne bakmıyorum.Sırf bu hissiyatı yaşayabilmek için bile aşı olunmalı diye düşünüyorum.

Aşı olan herkese hayırlı ve sağlıklı olmasını dilerim.

Benim annem ile babam sinovac aşısından olmuşlardı mart ayında 2. dozları tamamlanmıştı 2. aşının 3. haftasında antikor oluşum sürecinde 2 gün süren valide'de gece yarısı kalp çarpıntısı titreme ve yüksek tansiyon meydana geldi 2 gece acile gitmiştik , doktorlar kalp krizinden şüphelendiler çok şükür değilmiş ritim bozukluğu ve hiper tansiyon bunlara bağlı olarak panik atak teşhisi konuldu bizde böyle korku dolu anlar yaşadık malesef, şunu söyleyeyim annemin tansiyonu en son 5 sene önce bu şekilde yükselmişti dil altı hapı almak zorunda kalmıştı ayrıca tansiyon ilacıda kullanıyordu yani öyküsünde tansiyon problemi vardı ama bu aşının bunu tetiklediğini düşünüyoruz doktorumuz haklı olarak bişey söyleyemiyor bu durum için aşı karşıtlığı için söylemdim bunu yanlış anlaşılmasın bu bir şüphedir biz aşının neden olabileceğini düşündük belki yanılıyoruzdur bilinmez. devletimiz ilalebet var olsun doktorlarımızdan hemşirelerimizden allah razı olsun bu dönemde canlarını hiçe sayarak mücadele ediyorlar o kadar insanın içinden bizimlede mükkemmel derecede ilgilendiler sağolsunlar

Çarşamba günü ilk doz Biontech'i oldum. Kolda şişkinlik ve hafif terleme oldu sadece. Ağrı olmadı. Önceden ağır bir corona süreci geçirdiğimi de belirteyim.

16 Haziranda Biontec 1. doz aşımı oldum. ilk gün hafif kol ağrısı dışında hiç bir negatif durum olmadı. Bir an önce 2. doz aşıyı da olmak istiyorum. Ayrıca Kasım ayında Korona atlattım.

ben de geçen hafta çarşamba ilk dozu oldum, önümüzdeki ay sonuna 2. doz var. hafif sersemlik dışında herhangi bir şey olmadı. tabii yakında kolumdan bir tane cyborg çıkabilir aman dikkat :D

şakası bir yana, sevgili özlem türeci ve uğur şahin'e ne kadar minnet duysak, ne kadar teşekkür etsek az gelir. eğer aşıyı geliştirenlerin başında onlar olmasaydı sittin sene gelmezdi bizim buralara bu aşı.

Geri