• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aşı olanlar

Öncelikle lütfen burada aşı olmalı mı olmamalı mı tartışmasına girmeyelim. Son zamanlarda tahammül edemediğim ikinci kesim aşı karşıtları. İlk kesim çoğunuzun tahmin edebileceği ama benim asla yazmayacağım bir kesim. O kısmı hemen geçelim.

Biontech ile aşılanmış bulunuyorum ve giderek de artıyor sanırım sayı. İyi haber.

Benim gibi kimler hangisini oldu merak ettim.

Diyabet olmam nedeniyle öncelik grubundaydım. Yaklaşık bir ay önce ikinci doz biontech aşıyı oldum. İkinci aşıdan sonra hafif bir kol ağrısı oldu başka etki olmadı. Umarım herkes biran önce aşısını olur ve normalimize döneriz.

Ben de dün sabah oldum Biontech aşısını kamuda çalışmam sebebiyle açıldığı için. Kolda hafif ağrı dışında hiç bir sorun yaşamadım.

Öncelikle lütfen burada aşı olmalı mı olmamalı mı tartışmasına girmeyelim. Son zamanlarda tahammül edemediğim ikinci kesim aşı karşıtları. İlk kesim çoğunuzun tahmin edebileceği ama benim asla yazmayacağım bir kesim. O kısmı hemen geçelim.

Biontech ile aşılanmış bulunuyorum ve giderek de artıyor sanırım sayı. İyi haber.

Benim gibi kimler hangisini oldu merak ettim.
Konu kolay bir şekilde kontrolden çıkabilir. Özellikle aşı önceliklerinin nasıl belirlendiği konusu açılırsa.

Aşı olan arkadaşlara şifa olsun diyorum. Umarım kısa sürede herkese sıra gelir.

16 ocak tarihinde sinovac aşısı oldum ve kolda ağrı da dahil herhangi bir yan etkisi olmadı. Aşılar konusunda biontech aşısının koruyuculuğu daha yüksek ancak mRNA aşısı olduğu için ve yeni sayılabilecek bir aşı üretim tekniği olduğu için ileri dönemdeki komplikasyonlar açısından biraz soru işaretleri oluşturabilir. Ama ben bir sorun olacağını sanmıyorum, o zamanlar biontech olsaydı onu tercih ederdim. Sinovac aşısı olduğu halde corona olanlar var çünkü bazı kişilerde yeterli antikor oluşmayabiliyor. Tabii bu düşük bir oran olup yakalanlar da hafif atlatmasına rağmen salgının bitmesi açısından yani taşıyıcı olmamak adına biontech daha etkili olacaktır.

birkaç saat önce ilk doz biontech aşısı oldum. başta kolumda ağrıyla birlikte biraz uyuşma vardı. şimdi hafif, ama belirgin bir ağrı var. bu arada kafeinin olumsuz bir etkisi var mıdır acaba? şu an ikinci bardak kahvemi içiyorum.😊

7 mayısta biontech 2. Dozumu oldum. 3. Dozumu bekliyorum 😂

Sıram gelmişti, 20 Mayısta 2. doz biontech aşısını oldum, hiçbir yan etki yaşamadım, eşim ve oğlum yaş nedeniyle henüz olamadılar, buda vicdani ve psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor, herkese bir an evvel aşı sırasının gelmesini dilerim.

Selamlar 53 yaşın son günlerindeyim .1.5 sene önce kalp kapakçık ameliyatı olmuştum. 30 Nisan da Biontech 2. dozu oldum. Çevremde biraz daha ağır şekilde yan etkisi olanlar oldu özellikle 2. doz dan sonra ama bende sadece aşı olan kolda hafif sertleşme dışında bir etki olmadı. Danıştığım tüm doktor arkadaşlarım Biontech tercih etmemi söylemişlerdi , yarın yada 3-4 gün sonra Antikor testi yaptıracağım sonucunu paylaşırım. Sağlıkla kalın.🙏🏻

Selamlar 53 yaşın son günlerindeyim .1.5 sene önce kalp kapakçık ameliyatı olmuştum. 30 Nisan da Biontech 2. dozu oldum. Çevremde biraz daha ağır şekilde yan etkisi olanlar oldu özellikle 2. doz dan sonra ama bende sadece aşı olan kolda hafif sertleşme dışında bir etki olmadı. Danıştığım tüm doktor arkadaşlarım Biontech tercih etmemi söylemişlerdi , yarın yada 3-4 gün sonra Antikor testi yaptıracağım sonucunu paylaşırım. Sağlıkla kalın.🙏🏻
çok geçmiş olsun. kalbi çok etkileyen bir virüs bu lanet, zamanında olmuşsunuz aşınızı neyse ki.

Geri